Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Muszę przyznać żę ten serwis zaczyna działać mi na nerwy ... jakiś czas temu założyłem konto by zapłacić coś w polskim serwisie, nie używałem konta przez dłuższy czas - mam walutę w złotówkach i nie mogę jej zmienić co na XXI wiek i takiej miary serwis jest poprostu śmieszne.

Napisałem do nich maila ale podobno nie można zmieniać waluty po pierwszej tranzakcji a jeśli uda się to będzie podwójnie przewalutowywane ....

Może ktoś wie coś na ten temat więcej ? Jak to w końcu jest.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

jeżeli chce dokonać wpłaty z moneybookers na konto betfair to wystarczy ze w MB podam maila "moneybookerseur@betfair.com" i kwote, a w betfair rozszyfrują to i kasa od razu pojawi się na koncie??

Odnośnik do posta

Dopisze sie do tego tematu aby nie zakladac nowego.

Pytanie moze dla niektorych banalne - support MB odpisuje tak, ze sam nie mam pewnosci.

Chodzi o wplate z konta PLN na MB ktore jest w walucie PLN. Ostatni raz wplate robilem na MB z 5 lat temu albo i wiecej dlatego nie pamietam co sie dzialo.. Potrzebuje teraz przelac pieniadze z konta PLN na MB i z MB wysle sobie na konto w UK. Takie czarowanie bo kurs na MB jest znacznie lepszy niz przelew z ING do UK.. no ale w czym problem:

Na stronie MB w dziale depozyt pokazuja sie dane na ktore nalezy wyslac pieniadze:

Własciciel konta: Moneybookers Ltd.

Bank: Lloyds TSB

Miasto: London

Numer konta: 02645038

Kod banku: 300009

Waluta konta: GBP

Wszystko pieknie ale waluta GBP i teraz moje pytanie do supportu bylo: czy jezeli wysle z konta PL zlowtowki na konto MB gdzie mam konto w zlotowkach to wysylajac np 10 zl otrzymam 10 zl ? czy oni to 10 zl zamienia sobie na GBP a pozniej z GBP na zł i wplaca mi juz kase po przewalutowaniu ? dwa ten numer konta jest to numer na przelewy zagraniczne co wiaze sie z tym ze bank ING zrobi mi sam przewalutowanie na GBP i pobierze prowizje..

W kazdym badz razie pewnie zamotalem ;-) ale czy robil ktos z was ostatnio przelew z konta w PL na MB ? i jak to wygladalo

Dzieki

Odnośnik do posta
  • 6 months later...

Witam, widzę, że zrobiono tutaj temat zbiorczy o MB, więc i ja zapytam. Dzięki karcie MB można wypłacać raz na dobę 250euro. Czy tą dobę liczy się między fatycznymi wizytami w bankomacie, czy też chodzi tą kalendarzową?

Druga sprawa. Kupował już ktoś za pośrednictwem karty bilety samolotowe? Karta podobno obsługuje takie płatności tylko nie wiem czy we wszystkich liniach i czy nie są pobierane dodatkowe opłaty.

Odnośnik do posta

Co do biletów, kolega płacił za bilety tą kartą w Ryanair i nie było problemów. Co do wypłat, to liczy się to raczej jako dobra kalendarzowa, ale głowy za to nie dam ;)

Odnośnik do posta

Zaplacisz wszedzie gdzie akceptuja MasterCard, w niektorych liniach jezeli placisz MasterCard nie pobierana jest oplata (a w niektorych jesli placisz Visa).

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.