Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

U/O 1,5 HT i U/O? zależny od wyniku

Promowane odpowiedzi

Dokladnie tak jak napisales.

Jezeli wygramy w pierwszej polowie odpuszczamy dalsza czesc meczu i zaczynamy nowy za 1j, jezeli wygramy dopiero w drugiej polowie tez zaczynamy nastepny mecz od 1j,

gdy przegramy caly mecz , nastepny gramy za 3j i tu zaczynamy odrabianie strat prawdopodobienstwem , w miare gdyby stawkowanie nie wpelni sie sprawdzalo cos ulepszymy , ale narazie trzeba wpelni sprawdzic to.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Rzuciłem dzisiaj okiem na chwilkę na wyniki lig włoskich. Nie wliczając 1 ligi włoskiej, w pozostałych ligach włoskich, 95% meczy kończyło się underem 1,5 do połowy. Meczów było z dobre 20 :)

edit. po przeliczeniu, nie wliczając 1 ligi włoskiej, podligi tego kraju rozgrywały 24 spotania, z czego tylko 3 zakończyły się wynikami +1,5 gola do przerwy ;) a były to wyniki 0:2 i 2 razy 2:1.

A jak się ma +1,5 gola do danego wyniku w połowie? Chodzi mi o under np. 4,5. Kurs powinien oscylować w granicach 2, by pokrył straty ta? Czy niezależnie od kursu można rzucać 2j ?

Odnośnik do posta

Gdzie obstawisz te gole z włoskich a1/c2 itd ,nie wiem czy jakikolwie kbukmacher oferuje zakłady na takie dalsze ligi,nie mówiąc o golach w 1 połowie.Po marsylii coś wrzucę.

Odnośnik do posta

Tak z ciekawości 4 spotkania,z czego 3 z wynikiem poniżej 1,5 w 1 połowie,2 sposób to gra na overy,dla zobrawowania.

I.Napoli-Cagliari /u 2,5 -1,97

1.FH u 1,5(1,47) stawka 1 - zysk 0,47+(FH 0:0)

2.FH o 1,5(2,96) stawka 0,25-zysk 0,49-

SH o 1,5(2,32) stawka 0,5 -zysk 0,66+(FT 2:1)(0,66-0,25=0,41)

II.Marseille - PSG/u 2,5-1,73

1.FH u 1,5(1,4 ) stawka 1 - zysk 0,4-(FH 2:1)

SH u 4,5(1,66) stawka 2 -zysk 1,32+(FT 2:1)(1,32-1=0,32)

2.FH o 1,5(3,35) stawka 0,25-zysk 0,59+

III.Valencia - Sevilla/u 2,5-1,92

1.FH u 1,5(1,47) stawka 1 - zysk 0,47+(FH 0:0)

2.FH o 1,5(3,05) stawka 0,25-zysk 0,51-

SH o 1,5(2,14) stawka 0,5 -zysk 0,57-(FT 0:1)

IV.Porto - Academica/u 2,5-2,34

1.FH u 1,5(1,6 ) stawka 1 - zysk 0,6+(FH 0:1)

2.FH o 1,5(2,6 ) stawka 0,25-zysk 0,4-

SH o 2,5(1,75) stawka 0,5 -zysk 0,4+(FT 3:1)(0,4-0,25=0,15)

Właściwie na 8 granych progresji nie weszła III.Valencia - Sevilla z progresją overową.

W przypadku nie dokończonej progresji następne spotkanie dobierac chyba na podstawie kursu under 2,5?

Odnośnik do posta

Zalezy jak do tego podejsc , bo w sumie z kursu wynika , ze powinnismy trafiac 2 razy na 1 porazke

Mozna zaczac stosowac stawkowanie coraz bardziej agresywne , ale jeszcze nie przeginajace , nastepne w kolejnosci jest ciag fibonacciego , mozna tez juz zastosowac agresywnego d'lam czyli

1,2,4,8,16,32,64..... i na tych pozycjach po trafieniu cofac sie o jedna lub dwie pozycje w dol ,

Jeszcze jest rozciagniety d'lam czyli jak na progu nR 1 jest wtopa to na progu nr 2 gramy na 2 trafienia tego progu czyli 1 , 2 , 2 , 3 ,3 ,4 ,4 poprostu jezeli nie wejdzie nam prog nizej to gramy 2 razy prog wyzej , zaleta tego jest ,ze nie musimy zejsc do najnizszego progu zeby miec profit , trzeba tylko przez pewien czas miec skutecznosc i bedzie plus .Ten ostatni plan jest wlasnie do niskich kursow.

Odnośnik do posta

Jeszcze bardziej zawansowanym stawkowaniem jest , ja to nazywm obstawianiem strefowym , wykozystanie wielu meczy na ich skutecznosc , ktora wynika z kursu , czyli gramy za male rowne stawki cale kolejki lub kilka meczy o tej samej godzinie i jezeli po takiej kolejce jest profit to stawki zostaja takie same , jezeli jest minus to stosujemy d 'lam wszystkich stawek jednoczesnie i pozniej stopniowo , jest to sposob na prawdopodobienstwo kursow w dluzszym okresie czasu , poszczegolnych progach mozna wplatac nawet jeszcze inne stawkowanie.

Odnośnik do posta

Wczoraj w nocy zagrałem Twoją strategią jeden mecz.

back under 1,5 do połowy - 1.5 za 1e.

Wynik do połowy 1:1

następnie back under 3,5 - 1.76 za 2e

Wynik końcowy 1:1

Zysk/Strata - -1+1,44= +0,44e

Odnośnik do posta

Tylko ze jesli chodzi o stawkowanie FK pisza ze kurs musi wynosic przynajmniej 2,0 a tutaj bdziemy miec ~1,6-2,0. Przy kursie nizszym mozemy nie wyjsc z zyskiem na dalszych poziomach. Jest w tym linku opisane rowniez stawkowanie dla kursu ~1,5 ale wydaje mi sie bardzo agresywne (1,3,8,16,32...) Tylko w 2 pierwszych poziamach jestesmy na plus, 3 to zwrot pieniedzy a kazdy nastepny przesuwa nas na poziom nizej...

Odnośnik do posta

Ja bym proponował back over 1,5 HT kurs ~3,00. Jeżeli do przerwy 0-0 lub 1-0 0-1 to w przerwie kupujemy over 1,5.

Stawkowanie ciąg Fibonacciego lub jakieś FK ale nie widziałem dla kursu 3,0.

Odnośnik do posta
Ja bym proponował back over 1,5 HT kurs ~3,00. Jeżeli do przerwy 0-0 lub 1-0 0-1 to w przerwie kupujemy over 1,5.

Stawkowanie ciąg Fibonacciego lub jakieś FK ale nie widziałem dla kursu 3,0.

Grałem tak,i powiem że bardziej się opłaca,bo kursy są wyższe ,kilka postów wcześniej podałem na przykadzie 4 meczy.Początkowy wkład jest mniejszy bo kursy wyższe,a jeśli nie ma o 1,5 HT to gramy w 2 połowie o 1,5 - po kursie ponad 2 !Czyli do gry progresywnejkurs już dobry,a jeśli jest tylko 1 gol to gramy o 2,5.Ciągłe granie kursów 1,4 - 1,6 musiałoby miec duża skutecznośc ,a i budżet niemały.

Odnośnik do posta

Witam , tak Gofer juz tez rozwazalismy taka opcje jest ona jak najbardziej do testow, tylko powiem Ci ze grajac ciagami czyli jeden mecz za drugim , trafic na 4-5 meczy bez overa to nie jest wyczyn i przy tym juz jest 10 prog , ja tez jestem sceptyczny do progresji na undery , ale odwrocenie tej strategii jedynie widzi mi sie z d'lembert , lub ewentyalnie moze z fibonacci nawet troche rozciagnietym.

Do stawkowania FK mozna tez podejsc tak , ze stawki jakie sa na kurs 2 grac d,lembertem , czyli juz od poczatku jeden w gore i jeden w dol , a nie dopiero od 4 poziomu.

Odnośnik do posta

Wlasnie tu jest problem , ze na over 1.5 od obecnego wyniku w polowie spotkania jest kurs 2 lub troche wyzszy i to powoduje klopoty , ale trzeba przesledzic to na wiekszej ilosci meczy.

Odnośnik do posta

Witam ja dziś jestem po jednym ciekawym meczu i mam pewną uwagę.

Zagrałem over 1,5lay za 4e po 1:0 Zagrałem over 2,5 lay za 5e Na wynik 1:1 w 38min kurs na over 3,5 wynosi 2,6 a na over 4,5 4,5 i teraz tak odsprzedalem po przerwie over 2,5 ze starta 30centow, i czekalem z mysla ze po kolejnej bramce kupuje kolejny over ale ku mojemu zdziwieniu bramka pada w 81min wynik 2:1 kurs na over 4,5 wynosi 21 i nie mam jak sie zabezpieczyć i tak sobie myślę że może opłacało by się kupić przy over 3,5 odrazu 4,5 co o tym sadzicie?

Odnośnik do posta

mocko3321,nie ten temat,a poza tym nie graj takimi stawkami na 1 mecz,chyba że masz dużo $$$.Postaram się coś dodac do tej strategii w innym temacie,w miarę możliwości.

Odnośnik do posta

Właśnie zauważyłem, ale tak myślę z jednego meczu mamy zysk 40cnetow jak przegramy 1e w plecy potem oczywiście możemy spróbować odrobić starte w drugiej połowie i wyjść na 0 bądź z małym zyskiem albo z wielką stratą w porównaniu to możliwej wygranej ładnie wygląda ciągły zysk ale napewno większości się znudzi 30-40 centow z meczu.

Poprzedni sposób podobał mi się wiele bardziej tylko trzeba sensowne stawkowanie wymyśleć, bo tak naprawde tamten system bardziej polegał na sensownym stawkowaniu i odpowiednim momencie kupna sprzedażny kursu.

Odnośnik do posta