Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair trading ::::: analizy rynkow pre-play :::::

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jesli bank to jest 100% czyichs srodkow, to radze wchodzic za 30-40% gora. Ja jestem w innej sytuacji bo nawet w razie straty 1000gbp uzupelnie sobie z konta, cycu pracuje full-time. Kazdy ma in

Posted Images

yavor, bo cycu jeszcze nie styknął się z całodniową awarią :) Za pewne gdyby podczas ostatniej awarii miał zamrożony cały kapitał na rynku, teraz by bardziej uważał.

mialem mialem - bylem wtedy na rynku :) jednak co jakas godzine betfair wlaczalo sie na chwile - skorzystalem i wyszedlem :) choc stresu bylo w ch...

Odnośnik do posta

Jesli bank to jest 100% czyichs srodkow, to radze wchodzic za 30-40% gora.

Ja jestem w innej sytuacji bo nawet w razie straty 1000gbp uzupelnie sobie z konta, cycu pracuje full-time.

Kazdy ma inna sytuacje.

Odnośnik do posta

mc jak to, uzupelnic z konta? :P;)

praktycznie przy grze pre play jedynym chyba zagrozeniem, na duza strate, jest awaria strony betfair. majac alternatywne zrodlo dostepu do sieci innego niebezpieczenstwa nie widze.

sorki za zasmiecanie tematu, sprawa byla poruszana w innych watkach, czytalem :) ale chcialem uzyskac informacje bezposrdenio od osob, ktore sobie wybralem :D

Odnośnik do posta

Sroda to wiadomo Liga Mistrzow i koniec sezonu zasadniczego NBA. Apropos NBA to nowy sezon zasadniczy niestety ma sie rozpoczac z bardzo duzym opoznieniem ze wzgledu na prawdopodobny lock-out. Szkoda, ale jeszcze do konca maja czeka danie glowne czyli Playoffy, rewelacyjne zwykle do handlowania.

Co do bilansu dnia, to jak widac figuruje na gieldzie okragle zero, a to dlatego ze zrobilem surebetowy trick z bonusem z betclicka. Pewnie wiekszosc zna ten trick, ale na wszelki wypadek pokrotce opisze jak to wyglada. Dostajemy bonus, w tym przypadku podwojenie 10funtow na betclicku, czyli do uzycia jest 20gbp. Na gieldzie robimy jakis lay, tutaj np Schalke za 20-21gbp (troche to zagmatwane jest na screenie bo przedtem mialem juz allgreena tam na 7gbp), a bonus z depozytem, czyli 20gbp na buku robimy taki back na Schalke. Zwykle na buku stawiam tak zeby przegrac kase, a zyskac na gieldzie, ale to akurat to nie mialo znaczenia, bo lay zrobilem po kursie nizszym niz back na betclicku. Do tego i tu i tu wplacam i wyplacam darmowym Netellerem, wiec no problem. Czyli ogolnie dla mnie bilans dnia to 34gbp + 10gbp bonusu, poczciwe 44, ktore juz przelalem na betfair.

post-869-1306395880,76_thumb.jpg

post-869-1306395880,94_thumb.jpg

Odnośnik do posta
a to mozna podawac adresy innych for? ;)

pozwolilem sobie na to bo szczerze bardzo mocno watpie zeby ktokolwiek kto sprobowal gieldy, kiedykolwiek chcial wrocic do bukmacherki :)

nie jest tajemnica skad przyszlismy. Na tamtym forum probowalismy rozwinac temat gieldy jednak powiedziano Nam wprost - to jest forum bukmacherskie wiec nie dziwcie sie, ze piszecie sami dla siebie :)

jednak tam tez powstalo kilka dobrych watkow - szczegolnie polecam je poczatkujacym. jesli macie wolna chwile zapraszam do lektury... znajdziecie tam mase cennych informacji nt tradingu

Odnośnik do posta

Mimo ze wlazlem dopiero o 16 dzien okazal sie bardzo przyjemny, handel tylko za male stawki 250-500 i tylko na underdogach. Dynamo z 3.15 do 3.10, z 3.20 do 3.15, Spartak miedzy 3.9-3.7 spadki tikowe, podobnie PSV pomiedzy 2.92 i 2.84; ogolnie duzo bardziej wole na takich meczach szukac wysokich kursow, duzo wiecej jest dziur do zalatania i wbrew pozorom to wyzsze kursy reaguja wolniej na zmiany kursu jesli dobrze wybrac zdarzenie. Poza tym nie bardzo jest co pisac o tym dniu, jutro ze dwa spotkania wieczorem wiec trzeba bedzie sie raczej przyjrzec tenisowi.

post-869-1306395881,65_thumb.jpg

Odnośnik do posta

U mnie dziala wszystko idealnie na Chrome, Firefox i IE. Wiec nie wiem gdzie lezy problem chyba cos z Twoja przegladarka, nie znam sie za bardzo.

U mnie awaria kompa, zna sie ktos na sprzecie i moze mi zasugerowac co jest nie tak? Komputer nie wlacza sie kompletnie, zero reakcji. Jedynie swiatelko przy kablu od interneta mruga jak zwykle. Czy to jest zdechniecie zasilania czy moze byc cos innego?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.