Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair trading ::::: analizy rynkow pre-play :::::

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jesli bank to jest 100% czyichs srodkow, to radze wchodzic za 30-40% gora. Ja jestem w innej sytuacji bo nawet w razie straty 1000gbp uzupelnie sobie z konta, cycu pracuje full-time. Kazdy ma in

Posted Images

U mnie dziala wszystko idealnie na Chrome, Firefox i IE. Wiec nie wiem gdzie lezy problem chyba cos z Twoja przegladarka, nie znam sie za bardzo.

U mnie awaria kompa, zna sie ktos na sprzecie i moze mi zasugerowac co jest nie tak? Komputer nie wlacza sie kompletnie, zero reakcji. Jedynie swiatelko przy kablu od interneta mruga jak zwykle. Czy to jest zdechniecie zasilania czy moze byc cos innego?

u mnie w lapku kiedys grafika padla. Przed kompletna awaria jednym z objawow bylo mruganie monitora i pojawiajace sie duze piksele.

Odnośnik do posta

Zasilacz, jeśli mówimy o kompie stacjonarnym :)

Tak stacjonarny.

Nigdy nie mialem tego typu awarii, zawsze to byla plyta glowna, twardy dysk lub grafika.

Jest jakis domowy sposob (bez przyrzadow, moja wiedza elektryczna pozwala mi wlozyc baterie do latarki) zeby sprawdzic czy zasilacz jest problemem?

Z gory dzieki za pomoc.

Odnośnik do posta

Raczej nie ma domowego sposobu ;p Hmm wymiana zasilacza zostaję, bądź oddanie do serwisu i oni Ci sprawdzą czy to akurat on. Ale wydaję mi się, że w 90% spalił Ci się zasilacz :)

Odnośnik do posta

Tak tez tak mysle, spadam do domu zobaczyc jaki to zasilacz i spowrotem na miasto po nowy. Jakbym nic nie pisal to znaczy ze zginalem w akcji prawdopodobnie od pradu. THX

Odnośnik do posta

Witam

W celu sprawdzenia czy zasilacz jest sprawny robimy tak:

- wykręcamy go z komputera i odczepiamy wszystkie urządzenia podłączone do niego

- musimy zewrzeć 2 styki w kablu zasilającym 24pin, muszą być to kolory zielony oraz czarny (najlepiej włożyć zgięty drucik)

- podłączamy zasilacz do sieci i jeśli się odpali to możemy zmierzyć miernikiem napięcia czy są poprawne lub się nie odpali... :)

Powodzenia

Odnośnik do posta

Dzieki Panowie za pomoc, kupilem nowy zasilacz i dalej to samo, czyli zero reakcji. Moze problem jest z przyciskiem wlaczania, sam juz nie wiem. W kazdym razie kupilem laptopa a blaszak skazalem na tymczasowa banicje za nieposluszenstwo.

Odnośnik do posta
Dzieki Panowie za pomoc, kupilem nowy zasilacz i dalej to samo, czyli zero reakcji. Moze problem jest z przyciskiem wlaczania, sam juz nie wiem. W kazdym razie kupilem laptopa a blaszak skazalem na tymczasowa banicje za nieposluszenstwo.

Hmm dziwne. Może spróbuj otworzyć skrzynkę i przeczyścić podzespoły. Czasami niewielki kurz potrafi unieruchomić bestię ;p

Odnośnik do posta

Hmm dziwne. Może spróbuj otworzyć skrzynkę i przeczyścić podzespoły. Czasami niewielki kurz potrafi unieruchomić bestię ;p

Czyscilem, zwlaszcza procesor i karte graficzna, caly dzien z tym siedzialem i zero reakcji. Jakby to plyta glowna byla spalona to chyba by kontrolka sie nie swiecila na niej prawda?

No coz pozostaje mi poczekac jak ktos ogarniety wpadnie na mecz wtedy dostanie zadanie do wykonania.

Odnośnik do posta

Na płycie głownej masz kilka kondensatorow takich o wysokosci 1cm (6,3xF jak sie nie myle), (6-8 sztuk). Stoją one w 2 rzedach. Jesli nie wymieniales wczesniej zasilacza a powino sie to robic przynajmniej raz na dwa lata to prawdopodobnie przebicie spowodowalo uszkodzenie tych kondensatorow. Zobacz w jakim sa stanie i czy nie sa wylane, jesli zobaczysz ze "wykipialy" to koszt ich wymiany waha sie w granicach 15zł. Jesli lubisz odsysac i lutowac to wymien wszystkie a jesli nie lubisz takiej zabawy to wymien tylko w jednym rzedzie w tym w ktorym zobaczysz ze jakis z tych kondensatorow jest inny niz reszta:)

pzdr

Odnośnik do posta

Miałem podobną sytuację co Michał. Kontrolka się świeciła na płycie głównej i nic, bios nie chciał się załadować. Można spróbować zresetować bios i może to coś da... U mnie okazało się, że spalił się procesor i pociągnęło to za sobą część mobo wraz właśnie z biosem więc 2 rzeczy do wymiany i póki co wszystko gra

Odnośnik do posta
Miałem podobną sytuację co Michał. Kontrolka się świeciła na płycie głównej i nic, bios nie chciał się załadować. Można spróbować zresetować bios i może to coś da... U mnie okazało się, że spalił się procesor i pociągnęło to za sobą część mobo wraz właśnie z biosem więc 2 rzeczy do wymiany i póki co wszystko gra

2 rzeczy do wymiany:} toz to caly komputer praktycznie:]

No nic jak na razie kupilem lapka i bedzie latwo to nieplanowa inwestycje przynajmniej lasce uzasadnic haha.

Odnośnik do posta

Calkiem udany dzien, zwlaszcza biorac pod uwage ze zapomnialem ustawic budzika i wstalem o 14. Kila rynkow, na kazdym plus, razem dosc mily zarobek plus jeszcze kilka gbp na MLS. Od jutra postaram sie znow wklejac raczej analizy poszczegolnych rynkow niz podsumowania dnia, ktore czesto nic nie wnosza..

post-869-1306395884,89_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Bardzo nerwowy rynek w koncowce handlu, najpierw kurs runal do nawet 1.64, pozniej odbil i to bardzo az do 1.71. Jak zwykle w tym momencie sezonu zaczyna sie masowe granie na druzyny ktore 'musza' wygrac, albo przynajmniej sa zdeterminowane tak jak dzis MU, zwlaszcza po ostatniej porazce w prestizowym meczy w weekend. Dla mnie kurs wydaje sie calkiem niezly nawet pomimo sytuacji jaka jest w tabeli, przede wszystkim h2h jest fatalne dla gospodarzy ktorzy nie wygrali od 10 bodajze lat. Co do samego handlu to wiadomo na poczatku scalping po 1 ticku, pozniej gielda zabrala mi dwa laye po 1.67 i 1.66, juz myslalem ze pozbawi mnie to calego zarobku, ale jednak kurs odbil i udalo sie spieniezyc te laye na 1.68-1.69. Nienajgorszy rynek, kilka funtow jeszcze na Romie i profit dzienny jest ok, a jeszcze pozniej NBA wiec moze cos wpadnie dodatkowo.

post-869-1306395886,46_thumb.jpg

Odnośnik do posta
cycu przestan mi gratulowac po kazdym poscie:]

Stawki dzis max 800 zobowiazania, duzo tego bylo.

oj widzisz Dobrodzieju - a kto mnie wyciagnal z bukmacherki? Kiedys flaszeczke wypijemy mam nadzieje :)

co do stawek to jest tam kwota 4,4k - to nie jest kwota za jaka wchodziles?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.