Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair trading ::::: analizy rynkow pre-play :::::

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jesli bank to jest 100% czyichs srodkow, to radze wchodzic za 30-40% gora. Ja jestem w innej sytuacji bo nawet w razie straty 1000gbp uzupelnie sobie z konta, cycu pracuje full-time. Kazdy ma in

Posted Images

Bardzo, ale to bardzo podobal mnie sie ten wczorajszy market Stoke z ktorego screena umiescilem powyzej. Kurs praktycznie ruszal sie tylko w przedziale 1.86->1.79 i spowrotem, pod koniec. Teraz patrze i az oczom nie wierze ze przerzucilem na tym rynku... ponad 25 tysiecy funtow. I do tego popelnilem tylko jeden maly blad, ktory czulem ze popelniam juz zanim sie stalo. Otoz w pewnym momencie mialem backa 1.85 i dawno wlozonego laya na 1.81 (na poczatku kolejki raczej), i pomimo ze czulem ze kurs moze pyknac solidnie skokowo na dol to wlozylem drugiego laya na 1.83. I stalo sie kursy na bukach poszly chwilowo do 1.75-1.77, oczywiscie na raz zjadlo mi oba laye i zostalem w tej dziwnej sytuacji, Stoke zlayowane a kurs na backu 1.79 i straszy dalszymi spadkami. Co wtedy poczac, zwykle czekam i najczesciej wraca wyzej, ale buki konsekwentnie tyrzymaly nisko wiec oddalem tego laya za 1.8 i handlowalem dalej. Oczywiscie kurs wrocil do wyzszych rejonow w ciagu ostatniej godziny, no ale na zarobek nie moge narzekac. Dzienny profit tez spoko, w sam raz po dwudniowej swiatecznej przerwie.

post-869-1306395896,91_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Jaki tam ze mnie trader miesiaca... Dawno nie pisalem, a to przez to ze idzie mi doskonale w koncowce tego sezonu. Wszystko wydaje sie przewidywalne i zwiekszylem troche budzet maxymalny (do 3000). W tym tygodniu pobilem kilka swoich rekordow, min 3 trzycyfrowe dzienne profity, rekord utargu dziennego (291.72 gbp) i chyba rekord tygodniowy (poki co £514.14 i jeszcze niedziela). Niestety jak to u mnie zawsze jest im lepsze wyniki tym mniej motywacji do pisania na forum. Zwykle sie pojawiam jak mam z czyms problem, a szkoda bo widze ze forum sie dynamicznie rozwija. Zobaczymy jak to bedzie, poki co ten watek taki troszke martwy.

post-869-1306395922,87_thumb.jpg

Odnośnik do posta
zwiekszylem troche budzet maxymalny (do 3000).

znow mi kanalia ucieka :)

piwko za wyniki i porady - moze ostatnio byla cisza w watku ale z bloga mozna sie dowiedziec duzo interesujacych rzeczy. pzdr

Odnośnik do posta

Swietnie sie ostatnio handluje na rynkach pilki noznej, gdzie sa druzyny ktore musza, takze koncowka sezonu NBA to wiele okazji do zarobku, obecnie finaly poszczegolnych konferencji, rynki powyzej 300k pregame, bardzo przewidywalne ruchy. Dla mnie kolejny swietny dzien, znow ponad setka, w maju chyba pobilem swoj rekord setek w miesiacu. Od nowego sezonu, lub raczej od lipca bede lepiej tego bloga prowadzil, obecnie mam duzo rzeczy takze nie zwiazanych z tradingiem na glowie, impreza rodzinna etc. Poki co dziekuje za (nie konca zasluzony) tytul tradera m-ca.

post-869-1306395928,93_thumb.jpg

Odnośnik do posta
hej cycu 20021, to .mc. prowadzi jeszcze gdzieś jakiegoś bloga? mozes podać adres?

mozesz sprawdzic strefatypow.pl - tam MC zaczynal i tam jest jego stary blog. Znajdziesz tez tam blogi innych Traderow. Teraz MC prowadzi swoj blog tylko tutaj - z tego co wiem :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.