Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MS - 25 czerwca

Promowane odpowiedzi

Na zakonczenie fazy grupowej:

grupa G, 16:00

1) Portugalia - Brazylia

2) KRLD - WKS

grupa H, 20:30

3) Chile - Hiszpania

4) Szwajcaria - Honduras

Ad 2) Wystawiam lay na WKS 1,44. WKS ma tylko teoretyczne szanse awansu. KRLD gra o honor, a w ich przypadku moze nawet o wiecej. Wg. bardziej sprawiedliwy bylby kurs 1,5. Mam nadzieje, ze rynek "bedzie myslal" podobnie :)

Ad 4) W tej chwili 1,87 na u2,5, przy ultradefensywnej grze Szwajcarow, to chyba za duzo. Zwlaszcza ze zwyciestwo jedna bramka przy wygranej dwoma Hiszpanow daje im awans.

Odnośnik do posta

Kurs na awans Chile rośnie (i chyba nie przestanie, bo masa będzie stawiać na zwycięstwo Hiszpanów).

Wczoraj 1.60, teraz 1.67

Zgadzam się z propozycją "4", ale z "2" nie. WKS jest nieporównywalnie silniejsze, sama determinacja Koreańców nie wystarczy, wręcz może paraliżować. Przewiduję granie na WKS (lekki spadek kursu).

Odnośnik do posta

Ad.3) Myślę że CS 1-2 będzie leciał na dół, o2,5 powinien go pociągnąć jeszcze bardziej, poza tym średni kurs u buków na ten wynik oscyluje około 8.0

Ja kupiłem obecnie po kursie 10 zobaczę co z tego wyniknie :)

Odnośnik do posta

Ad. 3

Ja znowu uważam, że 0-1 jest za nisko. Na obecną chwilę nic nie wskazuje aby kurs miał lecieć w dół (blokują tysiączki). Skorzystałem z okazji bo w koszyku 7,4 jestem pierwszy :D więc zakupiłem lay 7,2.

997m8jl6a2.jpg

Odnośnik do posta

CHI - SPA 1-1 (9,8) chyba troszkę spadnie, można spróbować wystawić 10,0 bo mało kasy czeka ...

SUI- HON 1-1 (10,0) też jakoś wysoko, przewiduje spadek

SUI - HON 1-0 dla mnie ok

Odnośnik do posta
Co myślicie o CS 1-0 Szwajcaria ??

Na chwile obecną widoczne jest wybicie Helwetów na poziom 1,66 - co nie wróży najlepiej twojemu wynikowi. Ja póki co nabyłem:

0-1 @ 19 i 0-2 @55 - myślę też podobnie jak większość, że poleci under 2,5

Z dzisiejszych zakładów trzymam jeszcze:

- awans Hiszapanii @ 1,37

- CS 3-0 u Hiszpanów

- HT/FT ESP/ESP @2,36

Odnośnik do posta

Moim zdaniem zbyt wysoki jest kurs na 1-1 Portugalia-Brazylia, aktualnie można dostać nawet 7,4 kursy u buków są dużo niższe, a kurs na remis delikatnie spada więc można liczyć że spadnie, to że ktoś skupi 7,2 wydaje mi się pewne, a może nawet niżej poleci.

Odnośnik do posta

Ja zamierzam wejsc in-play ale na rynku u1.5, wieksze ryzyko - wiekszy zysk.

Szwajcarzy nie sa maszynka do strzelania goli, solidni w obronie, konsekwentni taktycznie, wiec nie sadze aby od pierwszych minut rzucili sie do zmasowanych atakow.

Odnośnik do posta

Panowie wybijcie sobie z głowy wejście in-play bez żadnej strategii/ubezpieczenia. To czysty gambling a nie trading. W meczu może się zdarzyć wszystko zwłaszcza na tych mistrzostwach pełnych niespodzianek

Odnośnik do posta

HoMiK czy 3:0 Hiszpanów nie jest zbyt wysoko? Obecnie jest po 13-13,5. Na Niemcach z Ghaną 3:0 spadło do 11,5. Różnica między klasą zespołów w obydwu meczach jest podobna. Tu wypadałoby żeby Hiszpanie też trochę postrzelali bo mają tylko jedną bramkę więcej niż Szwajcarzy w bilansie.

Jeśli over2,5 zmieni trend i pójdzie w dół to 3:0 powinno zlecieć, narazie over2,5 idzie w górę

Odnośnik do posta