Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Porada prawna

moddsten

Który z userów powinien awansować do blogów profesjonalnych?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z userów powinien awansować do blogów profesjonalnych?

• cycu20021
    • ruchman
    • zicoo
    • .mc.
    • Owca26
    • Rufex
    • samuel10veb
    • underdog
    • maestro

Promowane odpowiedzi

Czy znaleźliby się chętni na uzyskanie odpowiedzi na pytanie "Powiedzmy ze w 2010 roku w zakładach wzajemnych wygrałem 2500 PLN( nie jest to jednorazowa wygrana tylko suma wygranych przez cały rok). Czy w świetle obowiązującej ustawy hazardowej jestem przestępcą? I czy mógłbym odprowadzić podatek od wygranych w rocznym rozliczeniu podatkowym za 2010?"

Koszt odpowiedzi 177 PLN

Ewentualnie w ramach tego pytania można by zadać jeszcze inne pytania.

Odnośnik do posta

Nie wiem czy sprawdzałeś na takich stronkach jak http://e-prawnik.pl/ tam chyba poniżej 100 zł taką poradę bys dostał albo za darmo na : http://forumprawne.org/ - są na tej stronie prawnicy i "raz na ruski rok" odpowiadaja na pytania no ale chyba warto spróbować i może zaoszczędzisz 177 zł.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.