Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Padova - Atalanta

Wyglada na fix na remis, wiekszosc bukow zdjela to tymczasowo z oferty. Atalanta wlsciwie komfortowo na prowadzeniu w Serie B, wiec moze zaczynac tradycyjnego wloskiego pilkarskiego pokera.

Kurs na remis bardzo spadl, ale dwa razy odbil sie od 1.75 i mysle ze to jest absolutne dno, juz nizej nie zejdzie, sam ustawilem laye na 1.75, 1.74 etc.

Sadzac po wczesniejszych doswiadczeniach z takimi rynkami, gdy payouty u bukow pojda do gory i gdy powazne buki wystawia ten mecz, kurs na gieldzie wzrosnie znaczaco. W mojej skromnej opinii sytuacja do layowania.

Odnośnik do posta

Było już kilka takich spotkać w lidze włoskiej. ktoś może pamięta na jakim poziomie oscylowal wowczas remis przed rozpoczęciem spotkania?

Odnośnik do posta
Było już kilka takich spotkać w lidze włoskiej. ktoś może pamięta na jakim poziomie oscylowal wowczas remis przed rozpoczęciem spotkania?

Wlasnie okolo 2.oo kilka razy

Odnośnik do posta

http://www.goal.com/en-gb/news/3276/serie-a/2011/03/22/2406287/italian-fa-to-investigate-irregular-betting-patterns-during

Wloska federacja zainteresowala sie fixem Atlanty z poprzedniego tygodnia. Dwa pod rzad gdy caly kraj patrzy? Ciezko mi w to uwierzyc. Kurs spadl do 1.7, zabralo mi dwa laye na 1.75 i 1.73, ale dodaje potrojnego laya na 1.7. SBO ma 1.74 przy 90% payo, pinnacle jak da kurs to da pewnie kolo 1.8 moze wiecej. Zobaczymy najwyzej bede troche w plecy.

Odnośnik do posta

w grudniu podczas ustawki ktora skonczyla sie 3-3 kurs spadl w pewnym momencie nawet do 1,3

przed samym spotkaniem wahal sie w granicach 1,5 z tego co pamietam.

Odnośnik do posta

Puki co kurs na remis nie ma się ku odbiciu do góry i bliżej jest ku kolejnym spadkom...

Tak się zastanawiam czy nie będzie lepszą opcją wskoczenie na CS 0-0 lub 1-1.

Sytuacja na godzinę 7:00

post-84-1306395809,41_thumb.jpg

post-84-1306395809,54_thumb.jpg

post-84-1306395809,67_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ja osobiście bym przestrzegał przed layowaniem remisu w Padwie. Wszyscy wiemy, jak ustawki potrafią być perfidne i nawet szum jaki zrobił się wokół tego spotkania może nie być ku temu przeszkodą.

Wszyscy pamiętamy grudniowy mecz, a jesli nie to macie screen:

skrin

Skończyło się 3-3, a część z naszych userów poniosła dotkliwe straty, bo do końca trzymała ten lay na remis. Problem był w tym, że nawet jak padal gol to kurs na remis nie rosnął...

Ten remis w sobote może spaść poniżej 1,30 i nic nie wskazuje na to aby było jakieś odbicie, no chyba, że grubasy zaczną realizować zyski.

Odnośnik do posta
Troszkę się pośpieszyłeś ze sprzedażą Kornik1985. Ja zakupiłem po 1.59 pewnie jeszcze poleci w dół :D

Ten rynek jest chory. Ciężko wyczuć czy będzie dalszy spadek czy może w końcu nastąpi jakieś odbicie...

Odnośnik do posta

Ten rynek jest chory. Ciężko wyczuć czy będzie dalszy spadek czy może w końcu nastąpi jakieś odbicie...

Dokładnie zicoo ;p Właśnie się przejechałem -5 e ;p Jednak tenis to moja domena ostatnimi czasy ;d

Odnośnik do posta