Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

LTD HT + NISKI LAY

Promowane odpowiedzi

Witam a więc przed chwilą wpadłem na pomysł pewnej strategi a więc:

Portugalia-Chile

LTD HT gramy Lay za 2 € kurs 2.30

Zabezpieczenie Lay 1 gol lub więcej stawka 6 € kurs 1.10

Wiadomo padła bramka w 15 minucie strata z lay 1 gol 0.60 € poczekałem do 20 minuty i sprzedałem LTD HT zysk 1.40. W sumie 1.40-0.60= 0.80

I teraz moje pytanie co lepiej pasi do zabezpieczenia lay 1 gol czy lay over 1.5 gola ? Ma ktoś pomysł na stawkowanie? Proszę pisać co myślicie bo wydaje się dość ciekawa, straty nie wielkie zyski tak samo ale chyba można coś ugrać. Najważniejsze stawkowanie ale niech ktoś się dołączy do testów bo sam nie ogarnę tyle testowania. Mam nadzieję że dyskusja się rozkręci.

Odnośnik do posta

Pisalem o tym w wątku Tokarza niskie laye. Moim zdaniem całkiem niezły pomysł . Wprawdzie ja pisalem o u2.5 , ale to zależy od tego czy spodziewasz się bramek , czy nie . Jeśli tak , to może być 1.5 , jeśli nie 2.5 będzie lepszy , bo szybciej się rusza niż LTD i 1.5 . Ale ja też czekam na opinie innych zwłaszcza co do stawek , bo ja myśałem o równych .

Doczytałem LTD HT więc będą tak samo się ruszały , to Twój pomysł lepszy , lepiej z niższym overem :-)

Odnośnik do posta

Panowie polecam na razie się sprawdza na Argentynie -0.60 € na lay over 1 gol i 2 € na LTD HT w sumie 1.40 green

Co do stawkowania to chyba d'alambert będzie ok jak ktoś ma przemyślenia to pisać testować bo mamy 2 strategie do testów Dobranoc.

Odnośnik do posta

Wszystko ok tylko w przypadku bramki do przerwy obawiam sie że może byc strata over 1 gol podskoczy w przerwie tylko do 1,30-1,35 ale zawsze to pokryje jakąs strate. powodzenia

Odnośnik do posta

Dokladnie tak jak tokarz napisal over 1 gol do przerwy prrzy 0-0 bedzie w granicach 1,3 a to nie pokryje strat z LTD HT. Gdybysmy jednak zagrali over 1 gola za 13 e to juz bylibysmy na zero a przy golach jak wczesniej pisales rowniez bylby maly plus

Odnośnik do posta

Ale z kolei , jeśli padnie bramkna na samym początku meczu , a strzeli ja na dodatek underdog , to bedziemy mieli dwie straty , może rozsądniej połączyc LTD HT z over 1,5 ??? ;-)

Odnośnik do posta

Makinka chyba masz racje że lepiej zagrać do tego lay over 1.5 gola bo jeżeli do przerwy 0-0 to zysk ok 50% z 1.5. Co do doboru spotkań to gramy bardziej wyrównane spotkania od 2.00 w górę. Zastanawiam się nad stawkowaniem za ile % banku gramy i po przegranej czy zwiększamy stawkę czy płaską stawka % od Banku w danym momencie. Mam dylemat co do tej metody sam nie wiem wczoraj testowana na 2 spotkaniach i przyniosła zysk 2 razy i bądźcie tu mądrzy :-D .

Odnośnik do posta

...zwłaszcza , że przy dobrych wiatrach i bramce pod koniec pierwszej połowy (po 35 minucie), mamy spory zysk z LTD HT i niewielka strate na over 1,5 , warto tylko zastanowić sie nad doborem meczu , lepiej chyba wybierać mecze wyrównane , jeśli nawet częściej do przerwy będzie remis , to będziemy zabezpieczeni overem 1,5 , a nie narażamy sie na straty z obu rynków ;-)

Odnośnik do posta