Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Po pierwsze jesli uwazasz ze obecnie kursy sa za wysokie na Urugwaj to nie Lay tylko Back. Jesli chodzi o sam mecz to Urugwaj rzeczywiscie ma klasowych zawodnikow a co najwazniejsze zgrana dobra druzyne. Moim zdaniem Korea nie jest chlopcem do bicia tylko solidnym team-em, moze bez szału ale przypadkiem nie awansowali. Chcialbym CI przypomniec ze to sa mistrzostwa swiata i nawet na takich Anglikow gdzie ich druzyna jest zlozona z samych gwiazd kursy byly w granicach 1.5 przeciwko powiedzmy szczerze sredniakom. Wedlug mnie kurs jest OK, oczywiscie nie wykluczam jakis wachan.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

ja myślę, na Urugwaj jeszcze poleci w dól. No chyba że cała Azja zacznie na Koreę stawiać.

Czemu tak uważam, że poleci w dół:

Korea wygrała 2-0 z SŁABIUTKĄ Grecją, która nic nie pokazała na tych MŚ

Trafił się silniejszy rywal z Ameryki Południowej od razu bęcki (URU to też Ameryka Południowa)

Straszne męczarnie z przeciętną Nigerią.

Urugwaj remis na dzień dobry z FRA. Pierwszy mecz nikt nie chciał przegrać.

Drugie spotkanie 3-0 z gospodarzami, nie lada wyczyn. Ofensywna gra przynosi skutek 4-3-3.

Spotkanie z Meksykiem 4-3-3 dobry wyrównany na wysokim poziomie mecz. Zwycięstwo 1-0.

W 1/8 nie ma kalkulacji jak URU zagra 4-3-3 to Korea moim zdaniem nie ma szans. Przełamał się Suarez wprawdzie do pustej bramki ale gol to gol. Z Forlanem w ataku będą bardzo groźni.

Teraz nic tylko czekać jak pomyśli rynek.

Mój typ co do spadku kursu na ten mecz OVER 2,5 | BACK URUGWAJ

Odnośnik do posta

manutd ma na mysli ze za wysoki

hmmm a mi sie wydaje ze mysli ze jest za niski, wczesniej pisal ze Korea wedlug niego nie jest chlopcem do bicia wiec z tego tak wniskuje.

Polecam na przyszlosc pisac w spsoob jednoznaczny bo wypowiedz manutd mozna zinterpretowac na dwa sposoby

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

I faktycznie urósł - do 1,99. Ten kurs uważam za maximum i chyba warto go kupić, bo powinien lekko spaść. Raz, że Urugwaj jest lepszy od Korei a dwa, że jutro nie ma żadnego zdecydowanego faworyta, to kapitał "obstawiaczy" powinien pójść w znacznej części na Urugwaj.

Odnośnik do posta

Brawo za przewidzenie ruchu Urugwaju....w jednym momencie nastąpiło tąpnięcie na rynku Urugwaju i Usa...i spadek w dół...zastanawiam się czy to nie zorganizowany atak na faworytow ;-)

Odnośnik do posta