Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30.03.2011

Promowane odpowiedzi

Anglia,2 liga

Accrington S - Hereford

Rynek: MO Spadek na Gospodarzy

Aktualnie kurs na gospodarzy oscyluje w okolicach 1,84-1,85 biorac pod uwage ze Accrington ma jeszcze dwa zalegle mecze i realne szanse na awans do "League one" kursy powinny spasc do poziomu ok 1,70

http://img820.imageshack.us/i/24241017.jpg/

Odnośnik do posta

Raczej mało osób skorzysta z typu z taką analizą. Wystarczy zobaczyć na analizy Benksa i Twoje by rozpoznać które typ są warte zagrania. Poza tym wrzucaj zdjęcia na serwer ;)

Odnośnik do posta

Analiza rzeczywiście zawiera mało informacji, ale to pewnie z racji tego, że jest to jedna z niższych lig angielskich. Fajnie, w ogóle, że się coś pojawia, na dzień taki jak dziś, kiedy nie ma praktycznie co grać z piłki kopanej. Za drobne spróbuje, pzdr ;-)

Odnośnik do posta

Dawno nic nie podawałem a że dziś oferta mierna więc na tym meczu płynność powinna się pojawić w miarę upływu czasu.

Dyscyplina:PN

Puchar Ligi:Szkocja

Rynek:CS

Moim typem jest 0:0 mamy dwie wyrównane drużyny,under w okolicach 1.71/1.72 mozna ustawiać się w koszykach 10.5/11,oczywiście jeśli tendencja na under będzie spadkowa to i kupenie dosępnego od ręki teraz kursu 10może okazać się trafną decyzją.

Odnośnik do posta

Moim skromnym zdaniem to kurs na remis jest grubo przesadzony poniewaz Accrington jest drużyną z największym % spotkań konczących się wynikiem X w lidze. Coś mi się wydaje ze to 3.95 spadnie z uplywem czasu :-)

Odnośnik do posta
Raczej mało osób skorzysta z typu z taką analizą. Wystarczy zobaczyć na analizy Benksa i Twoje by rozpoznać które typ są warte zagrania. Poza tym wrzucaj zdjęcia na serwer ;)

Tak jest moje analizy nie sa powalajace ale ja nie nakzuje nikomu korzystania z moich propozycji staram sie wybierac mecze ktore po analize kursowej u bukmacherow i sowojej wlasniej uwazam za godne do tradnigu. Jezeli mam ich nie wstawiac bo szkodza prosze o interwencje admistratorow wtedy nie bede umieszczal swoich propozycji pzdr.

Odnośnik do posta

znow niedzielne spotkanie - remis Genoi spada. Wykres troche poszarpany i pewnie nie skonczy sie az takim spadkiem jak na Padove ale kto wie? Mecz dopiero w niedziele :D

PS: jak czesc z Was wie nie analizuje spotkan jak u zbukow. Owszem zawsze pomaga to przewidziec co wiara bedzie grala. Ja czytam wykresy i kutrsy u wiodacych znienawidzonych bukow.

Odnośnik do posta

Nie chodzi o to byś ich nie wstawiał, tylko żebyś się bardziej wysilił z opisem spotkania. Nie pisałem tego by Cie zniechęcić ;p

@cycu - udało mi się łyknąć 2.2 na remis Genoa'y za 5 dyszek :) Masz też ? Kurcze, mogłem łykać po 2.24, ale się zagapiłem ;p

Odnośnik do posta

od kiedy to napisalem kurs zlecial z 2.40 do 1.94!!! i teraz najgorsze - akurat jedne z podopiecznych przyszedl zebym mu cos wytlumaczyl!!! powninen mi oddawac moja kase teraz! hehe a na powaznie zaraz powinno byc male odbicie - sprobuje kupic za ciut ponad 2 - kurs na bank zleci, byc moze nawet do ok 1.70 :D

Odnośnik do posta

Kupilem po 2.2 i sprzedałem po 2.14 jak zaczął uciekać w górę ;p Ale tylko za 50 e więc zysk znikomy ;p Na razie nie planuję skupować bo do pracy będę leciał, a nie lubie zostawiac tak kapitału ;d

Ale prują tą ten remis w dół ;d W kilka minut na 1.9 poleciało ;d

Odnośnik do posta
znow niedzielne spotkanie - remis Genoi spada. Wykres troche poszarpany i pewnie nie skonczy sie az takim spadkiem jak na Padove ale kto wie? Mecz dopiero w niedziele :D

PS: jak czesc z Was wie nie analizuje spotkan jak u zbukow. Owszem zawsze pomaga to przewidziec co wiara bedzie grala. Ja czytam wykresy i kutrsy u wiodacych znienawidzonych bukow.

i po co grac na live :D Matia sie zalapal - moze ktos jeszcze skorzysta. Najszybsze pieniadze w handlu preplay

post-890-1306395844,84_thumb.jpg

Odnośnik do posta
ehh a ja znow musialem opuscic stanowisko pracy - tak siak czy owak 30f tez cieszy. Fajny rynek nie? :D spokojnie jeszcze poleci - tu nie ma mowy o zamrazaniu kasy :D

tylko przypominam, ze pomimo mega spadku sprzed godziny wciaz da sie tu fajnie handlowac

post-890-1306395844,99_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Anglia,2 liga

Accrington S - Hereford

Rynek: MO Spadek na Gospodarzy

Aktualnie kurs na gospodarzy oscyluje w okolicach 1,84-1,85 biorac pod uwage ze Accrington ma jeszcze dwa zalegle mecze i realne szanse na awans do "League one" kursy powinny spasc do poziomu ok 1,70

http://img820.imageshack.us/i/24241017.jpg/

post-674-1306395845,28_thumb.jpg

Odnośnik do posta