Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Moneybooers czy Neteller - którą kartę wybrać?

Promowane odpowiedzi

Powoli stajemy przed koniecznością wyboru właściwej karty. Może ktoś z was już takowej używa, może ktoś ma cenne informacje na temat tcyh kart. Którą wybrać? Czym się różnią, jakie są ich wady i zalety?

Karta moneybookers:

http://www.traderzy.pl/links/124-portfele-elektroniczne/46-moneybookers.html

Karta neteller:

http://www.traderzy.pl/links/124-portfele-elektroniczne/45-neteller.html

Odnośnik do posta

Ja nie widze zadnych wad w karcie moneybookers, moze ta oplata 6-7 zl ale to raptem 1,5 pounds, wypłata z betfair w ciagu około 12 h i mozna sie cieszyc z pieniedzy, takze mozna kupic cos przez neta oraz zaplacic w sklepie bez prowizji, polecam!

Odnośnik do posta

Ja też mam z moonebookers,trudno coś powiedzieć ponad to co chyba wszyscy wiedzą opłata za wypłatę to 1.8e i jednrazowo(raz na dobę)nie daje więcej 1k pln i tak jak plomien napisał zakupy i płatności przez net tak że ok.

Odnośnik do posta

Dodam też że przy kartach prepaid mastercard unika się opłat w tanich liniach lotniczych (opłata za płatność lot w jedną stronę 5 funciaków)takich jak ryanair - takze jak ktoś duzo lata to sie opłaca

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

A czy w przyszłości będzie sens wyrabiania karty moneybookers? Bo w regulaminie jest coś takiego:"Surowo zabrania się dokonywania płatności dla lub akceptowania płatności od osób lub podmiotów oferujących nielegalne usługi hazardowe, włączając w to (lecz nie ograniczając się do) nielegalnych zakładów sportowych, gier w kasynach oraz pokera. Mamy prawo do zawieszenia lub zamknięcia konta Moneybookers w każdej chwili bądź też odmówienia realizacji lub unieważnienia danej transakcji w przypadku, gdy będziemy podejrzewali, że bezpośrednio lub pośrednio używają Państwo konta Moneybookers do nielegalnych transakcji hazardowych lub konto jest używane w powiązaniu z takimi transakcjami. Do krajów, w których zabroniony jest hazard on-line zaliczają się Stany Zjednoczone Ameryki, Turcja, Chiny, Malezja i Izrael. Niniejsza lista nie jest wyczerpująca i do zakresu Państwa obowiązków należy upewnienie się, że nie używają Państwo naszych usług do transakcji, które mogą być uważane za nielegalne w obrębie jurysdykcji kraju, w którym Państwo mieszkają"

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

czy ktos moze uaktualnic informacje na temat kart i w ogole kont moneybookers - neteller ? ostatni wpis sprzed roku, a wiadomo ze w miedzy czasie sporo sie pozmienialo. roznice, wady, zalety i takie tam ;)

a moze paypal ? jak to wyglada obecnie ?

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

zdecydowanie Skrill(Monebookers dawna nazwa) .

Na Neteller np.wpłaciłem 50€ taka sama droga jak przy pierwszej wpłacie,czyli przesłałem z mojego banku(Rabobank)do nich na konto.Dzis mija 7dzień roboczy,pieniedzy nie ma!!!

Zaden kontakt drogę mailową nie jest skuteczny,odpisuja nie na temat( chyba z automatu wala)na temat wypłat...jak o dup..a oni o kupie :oops:

Nie polecam :!:

Skrill porzadny,a ten Neteller to jedno wielkie ,,G" :!:

Odnośnik do posta

zdecydowanie Skrill(Monebookers dawna nazwa) .

Na Neteller np.wpłaciłem 50€ taka sama droga jak przy pierwszej wpłacie,czyli przesłałem z mojego banku(Rabobank)do nich na konto.Dzis mija 7dzień roboczy,pieniedzy nie ma!!!

Zaden kontakt drogę mailową nie jest skuteczny,odpisuja nie na temat( chyba z automatu wala)na temat wypłat...jak o dup..a oni o kupie :oops:

Nie polecam :!:

Skrill porzadny,a ten Neteller to jedno wielkie ,,G" :!:

Nie do końca się z Tobą zgodzę. Nie możesz swoich prywatnych rzeczy przenosić na grunt publiczny. Każdej firmie zdarzą się tego typu "klocki".

Co do tego którą karte wybrać, to osobiście wybrałbym netka :)

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Obydwie firmy są solidne.

Neteller - limit wypłat kartą do 1000$ lub 750 Euro lub równowartość w innej walucie.

MB - Karta ma limit standardowo 250 Euro przy wypłacie, po napisaniu do nich zwiększają do 500, po otrzymaniu statusu VIP można mieć kilka kont w różnych walutach i karty podpięte do każdego z nich.

W obydwu przypadkach limity są usuwane po 24h od transakcji.

Support rzeczywiście dużo lepszy na mb.

Odnośnik do posta