Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

U2,5 + AQ system al'a berix

Promowane odpowiedzi

Mam kolejna wymyśloną przeze mnie strategie in play. Dokladnie chodzi o mecze overowe z przedzialu u2,5 od 2,0-2,7. Gramy od początku dwa rynki u2,5 i AQ. Stawkowanie na u2,5 ok 2x tyle co na AQ. A teraz jak wyglada sytuacja w roznych wariantach.

Strzela faworyt do 25 min jestesmy na greenie po odliczeniu strat z u2,5. Mozemy grac dalej i czekac na drugi gol wtedy juz ladny grren na AQ. Oczywiscie po prierwszym golu redujemy u2,5 i przechodzimy na poziom wyzej u3,5. Jednak mozemy poprzestac na greenie po pierwszej bramce. Gdy nie ma goli do ok 25min strata z AQ jest już mniejsza niz green z U2,5 i z kazda minuta rosnie zysk. Gdy jednak strzeli underdog strata na u2,5 jest wieksza niz grren na AQ. Jednak w tej sytuacji mozemy przejsc na u3,5 i czekac do konca polowy na rozwoj sytuacji. Gdy nie bedzie nastepnych goli bedziemy na zero. Gdy strzeli faworyt na 1-1 juz AQ wyraznie spadnie, tak samo w przypadku strzelenia przez underdoga gola na 2-0. Oczywiscie wszystko to musi dziac sie w pierwszej polowie. Testowalem ok 10 meczy ten system i raz nie trzymalem sie zasad i wtopilem 10e. Ale ogolnie jestem na plusie. W jednym meczy udalo mi sie wyjsc na 60e do przodu przy szybkich 2 golach faworyta (przy stawce 20e). Zaraz po golu redowalem u2,5 i poczekal 10min na AQ - wtedy udalo sie strzelic po raz drugi faworytowi. Po 10 minutach gdyby nie strzelili faworyci bylbym na zero (duzy green przy AQ pokryl z ladna nawiazka strate z u2,5). Po drugim golu zostawilem AQ do konca polowy. Polowa zakonczyla sie 3-0 i bylem ladnie do przodu. Ale tak jak pisze juz po pierwszym golu moglem dac sobie spokoj i greenowac jednak poczekalem te 10min. Wszystko zalezy od meczu i chwili strzelenia bramki. Moze ma ktos jakies sugestie lub opinie co tu jeszcze mozna byloby poprawic??

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Moim zdaniem, za dużo słów "w przypadku tego i tego" czytając tekst jaki napisałeś i biorąc pod uwagę tą strategię, to mija się to wszystko z celem, ponieważ za dużo założeń typu - strzeli do 25 min - można wyjść ale nie trzeba - można redować - albo czekać - moim zdaniem to żaden system, lecz ustawienie jakiś parametrów i czekanie na odpowiedni dobrze układający się moment, system musi być powtarzalny i sprawdzalny. Na końcu napisałeś, że wszystko zależy od chwili strzelenia bramki.

Jeśli chodzi o systemy, muszą być one sprawdzalne, np: teraz i teraz greenujemy, czekamy na bramkę i wychodzimy, itp.

Pochwała należy się za to że szukasz sposobu, tylko trzeba dodać, że musi to być coś innego, matematycznie sprawdzalnego. Albo coś co w 80-90% przyniesie zysk, bo wyobraź sobie że ktoś zaczyna mecz i stosuje się do tego co napisałeś, szczerze ja bym nie wiedział co robić, myślę że Ty również w następnym meczu nie wiedział byś jak postąpić kierując się tym powyżej.

Życzę wytrwałości oraz polecam zajrzeć do istniejących już metod,

zielonych!

Esca

Odnośnik do posta

i to wygląda cos zbyt rózowo.. a jesli nei pada bramka do 15 min jak pisałes? wychodzimy z meczu ze strata? bo jak padnie pozniej to na AU moze nei być zadnego zysku a na underze duza strata;p

Odnośnik do posta

Escabar znam juz wszystkie strategie z tegoi forum i nie tylko. Obserwujac wiele rynkow wpadlem na ten pomysl ktory wydaje mi sie dobry. Sami ocencie grajac i testujac go. Pozwol ze ten tekst wyprosyuje jesli jest zbyt zawily. Garmy przed meczem U2,5 za 2x i AU za x. czekamy do 30 minuty. Jesli nic sie nie dzieje greenujemy, jesli padnie bramka to od razu po niej i ustabilizowaniu kursu greenujemy AU i redujemy u2,5 i tyle w temacie jesli nie chce sie ryzykowac. jesli strzeli faworyt jestesmy na plusie jesli underdog to maly minus i przechodzimy do nastepnego meczu i odrabiamy straty. Badz jak ktos chce gramy dalej ten sam mecz przechodzimy na u3,5 i czekamy do wyrownania strat.

Tokarz - nie wychodzimy z rynku w 15 min bo po co? Po mojej obserwacji wynika ze AU po golu gwaltownie spada do 20-25 minuty pozniej ten spadek jest coraz mniejszy.

Odnośnik do posta

berix mozesz mi na pw zeby nie zasmiecac tematu wysłać dokładny opis tego zdania "Garmy przed meczem U2,5 za 2x i AU za x. ", pisz jak byś pisał do kompletnego matoła ktory slowo trading widzi po raz pierwszy, nie obraze sie :-) A admina prosze o usunięcie mojego postu za jakiś czas.

Niestety ja nie mogę do nikogo pisać pw bo konto na forum zbyt mlode.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

matiaspl wielkie dzieki :) Wiec to AU w przypadlu grania u2,5 ciekawe dlaczego wynosi 4 a nie 3?

Jakie AU zagrac łącznie z zakladem na u1,5 lub u3,5?

Odnośnik do posta

obys miał racje:) ale nie wierze że jak gol wpadnie w 40 min to zarobisz:) ile meczów obserwowałes? równei dobrze można zagrac under 2,5 za X i over 4,5 1/2X... próbuj ja przerobiłem mase rynków obserwujac, nie istnieje taka zaleznosc jak piszesz względem czasu, zaprzeczeniem tego jest temat niskie laye, w kazdym razie powodzenia i szybkich bramek:)

Odnośnik do posta

Dlatego pisze ze AU konkretnie spada ale tylko do 25 minuty meczu gdy wpadnie gol, jesli nie to mniej wiecej w tym czasie mamy wyzerowane straty z AU rynkiem u2,5. Nie gramy AU do 40 minuty chociaz wtedy juz bardzo spada u2,5 i jestesmy ok 40% stawki z u2,5 do przodu i prawie cala stawka z AU do tylu. Z tym ze jak wpadnie bramka w 40 min to AU praktycznie wraca na poziom z rozpoczecie gry moze kilka tikow wyzej natomiast z u2,5 jest tez bardzo podobnie. Po jednej bramce w pierwszej polowie u2,5 jest zawsze kilka tikow nizej od momentu rozpoczecia gry.

matias - AU to nie jest rynek ktory obrazuje wiecej jak 4 gole.... To rynek gdzie wynik meczu bedzie jakikolwiek inny niz wszystkie wyniki do stanu 3-3...Nawet jak bedze 6 goli(wynik 3-3) to masz nietrafiony rynek, dopiero 4-3 to jest juz AU. Mam nadzieje ze teraz wyrazilem sie jasniej:)

tokarz rynek o4,5 wyglada znacznie inaczej jak AU i inaczej sie zachowuje. Popatrz i przeanalizuj sobie jakis mecz

Odnośnik do posta

berix będziesz mógł dać przykład najbliższego meczu jaki będziesz grał swoim systemem? Co robiłeś jak padła bramka i jak kształtowaly się kursy?

Odnośnik do posta

w 40 min bedziesz miał ogolna strate:) dobry system ale do 25 min:) grałem lay AU i over 2.5 i to nie raz, stawke inaczej ustawiłem niż Ty i wychodziłem z kazdego praktycznei meczu na plusie wiec ne iwiem:)

Odnośnik do posta

tokarz musiales inaczej ustawiac stawke bo grales lay AU i o2,5 a ja gram obydwa mecze back;) Ale jak mowisz ze wychodziles na plusie to juz dobry znak:)

Odnośnik do posta

matias - AU to nie jest rynek ktory obrazuje wiecej jak 4 gole.... To rynek gdzie wynik meczu bedzie jakikolwiek inny niz wszystkie wyniki do stanu 3-3...Nawet jak bedze 6 goli(wynik 3-3) to masz nietrafiony rynek, dopiero 4-3 to jest juz AU. Mam nadzieje ze teraz wyrazilem sie jasniej:)

Ja wiem na czym polega AU, źle się wyraziłem. A raczej źle napisałem bo chodziło mi o "Jakikolwiek inny" odnośnie wyniku :) A napisałem powyżej 4 bramek dlatego, że jedna z drużyn musi trafić co najmniej 4 bramki by zdarzenie miało miejsce ;)

Odnośnik do posta