Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

U2,5 + AQ system al'a berix

Promowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktos probowal ta strategie na wczorajszym meczu ligi angielskiej o 20.45, mecz sie nadawal idealnie do strategi. W 11 minucie gol dla faworyta. Na u2,5 strata 4,5e (stawka 16) a na AU green 3,8e(stawka 8). Po golu sprzedalem u2,5 i zakupilem u3,5 za ta sama stawke - czekalem na rozwoj sytuacji. W 14 min padl 2 gol. Green na AU juz ok 12e. Sprzedalem u3,5 po stracie 3e. Zostawilem do konca polowy. CS HT to 3-1. Green na AU 28e. W sumie zysk 20e.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Bugofix dostosuj stawke tak aby w przypadku braku gola w pierwszej polowie u2,5 pokryl strate z AU. Przy stanie 0-0 w polowie z AU praktycznie tracisz wszystko a na u2,5 masz greena na ok 50% wygranej. Czyli jak zagrales u2,5 po kursie 2,5 za 10j wygrana w polowie to ok 7,5j masz greena w plowie, AU wtedy grasz za 5 j (polowa stawki z u2,5) czyli ok 2,5j zysku w polowie. Nie oplaca się jesli AU jest ponizej 4

Odnośnik do posta

berix ja juz to przetestowalem na 20 meczach i duzo nie przegralem:)

Powiedz mi co robisz jak pada bramka pomiedzy 10 a 30 minuta. Bo wtedy na u2,5 tracisz a kurs AU spada do poziomu praktycznie tego kursu sprzed rozpoczęcia spotkania więc greenujesz AU i wisi ci zakład na u2,5 przy stanie 0-1 lub 1-0.

Wniosek

z AU jestes na 0 - zamykasz rynek

z u2,5 modlisz sie by nie padla następna bramka lub zamykasz rynek ze stratą 50% stawki jaką grałeś u2.5

Jeśli grasz tak jak napisałem to nie ma możliwości byś miał zysk po golu z AU który pokryje stawkę z u2,5 tak jak pisałeś wcześniej (2x stawka u2,5, 1x stawka AU)

Odnośnik do posta

I jestem po 1 meczu na minusie 93c mecz Rangers vs Dundee zagrałem u 2,5 za 4 i AU za 2 w 17min miałem greena na 5c po odjęciu strat z AU ale gol padł w 18min dla faworyta i na runku AU zysk 45c a na under over -1,36.

Zobaczę jeszcze jak będzie w meczu realu

Odnośnik do posta
A jak nie padnie?

Już lepiej grać back 0:0 i over 2,5 stawkowanie 1:2 bądź 1:2,5 gdy padnie gol w 15-20 min pokryje stratę z 0:0 a jak nie to mamy greena.

Postawiłem tak, niestety na 0:0 nie przyjęlo mi stawki 1e. Ale może to dobrze? Bo w 7 minucie padła bramka. Green z over 2,5 wynosił 1.07e przy stawce 2e. Gdyby przyjęło mi zakład na CS byłbym 0,07 do przodu.

W innym meczu pada bramka w 30 minucie, kurs na over 2,5 przed meczem oscylowal w granicach 2.1. Po strzeleniu bramki w 30 minucie spadł do 1.87. Strata z CS 1e, zysk z overu - 0,30e. Nie pokrywa się więc strategia nie warta świeczki.

Odnośnik do posta

macko jak gol nie padnie to jestesmy juz od ok 20 minuty na plusie bo u2,5 dognia w tym momencie strate z AU:)

Gdy padnie gol w peirszych minutach i AU nie pokrywa strat z u2,5 to sprzedaje u2,5 i za podwojna stawke gram na u3,5 sprobujcie tak. Wychodzi niezle. Ale zawsze gramy do pierwszej polowy

Odnośnik do posta

A no teraz już to trochę bardziej zrozumiałem to jeszcze raz to spróbuje.

Mówisz że gramy tak

2e na AU 4e na u2,5 nie pada gol do 20min mamy greena bo under pokrywa stratę z AU, a jak pada gol dajmy na to w 10min to sprzedajemy samo u 2,5 dokupujemy u 3,5 za 8e i czekam.

A jak padnie 2 bramka czy AU pokryje mi stratę z u2,5 i u3,5 czy w takim momencie sprzedajemy u 3,5 i analogicznie dokupujemy u4,5?

Odnośnik do posta

macka wszsytko zalezy od tego kto ta bramke strzelil czy faworyt na 2-0 czy na 1-1 czy underdog na 2-0. W peirwszym i trzecim przypadku green z AU powinien pokryc strate z u2,5 i u3,5. Natomiast jesli padl gol na 1-1 AU nieznacznie pwoinni spac i nie pokryje strat z underow. Trzeba wejsc w tej sytuacji na u4,5 za ta sama stawke co u3,5

Odnośnik do posta

Czyli gramy 2e na AU i 4e na u 2,5 pada gol na 1:0 bądź 0:1 odsprzedaje u2,5 i kupuje u3,5 za 8e.

Pada gol Na 2:0 bądź na 0:2 mam pokrycie start.

Ale jak jest gol na 1:1 kupuje u4,5 za 8e i odsprzedaje u3,5.

już dobrze zrozumiałem?

Odnośnik do posta