Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mam na imię Mateusz, mam 21 lat.

Od wielu lat zajmowałem się bukmacherką, jednak jest ona dla mnie zbyt ryzykowna. Wiadomo, jeśli mam się czymś zajmować to chcę odnosić na tym zyski, a trading jest mimo wszystko mniej ryzykowny :)

Praktycznie cała wiedzę o tradingu zawdzięczam portalowi i forum traderzy.pl oraz oczywiście użytkownikom, którzy godzili się mozolnie tłumaczyć nowicjuszowi działanie giełdy :)

Dwukrotnie podchodziłem do tradingu, ale przez to, że nie akceptowałem reda zostawałem na lodzie. Po kilkutygodniowej przerwie powracam z dobrym nastawieniem i mam nadzieję, że tym razem mi się uda.

Początkowa stawka: 10 euro.

Gram in-play:

- tenis (w przerwach między gemami)

- piłkę nożną (over 1,5., CS)

Pieniądze przelałem wieczorem,więc zdążyłem grać tylko jedno zdarzenie.

cssn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta
Ładnie i powodzenia ;) W tenisie nie graj za cały kapitał, używaj tick offseta jeśli grasz miedzy gemami.

Dzięki

PS. Używam tick offseta ;-) Na szczęście Gofer mi wytłumaczył z grubsza działanie Geeksa

Odnośnik do posta

Kolejna ważna lekcja - alternatywne źródło internetu!!!!

Byłem pewien, że w meczu Bayern - Borussia M. padnie dużo bramek i to dosyć szybko. Zagrałem CS 2:2 z kursem 36. Niestety przeliczyłem się, a dodatkowo padł mi net i nie mogłem nawet ciąć strat. Eh..

Wieczorem wszystko było ok. Zostało mi 3,5 euro. W meczu Real - Gijon wszedłem na over 1,5 w 30 minucie z kursem 1.59. I znów się przeliczyłem i pozostało cięcie strat..

Zamiast mnożyć kapitał rozwaliłem go. Szkoda gadać..

111rao.jpg

Odnośnik do posta
Dziś wpłaciłem 10 euro.

Zaczynamy!!:

Obrazek

Mateo dluga droga przed Tobą... To, że dziś wygrałeś tyle ile wygrałeś to zapewne więcej w tym zwyklego szczęścia niż tradingu...

Poczytaj blogi traderów, zapoznaj się z materiałami na forum i portalu.

Dziś się udało, ale jestem pewien, że jutro, gora 3 dni i przegrasz wszystko... (o ile będziez gral ;) )

Tak, czy owak trzymam kciuki!

Odnośnik do posta

szczescie wazna rzecz. ostatnio na meczu realu z tottenhamem pierwszy raz wszedlem w rynek cs w przerwie meczu. za minimalna stawke 2e kupielem 2-0 dla realu (chyba wlasnie tyle bylo do przerwy). przyzwyczajony conieco do standardowego pre play zauwazylem, z kursy szaleja, czas mija, a ja nie wiem co sie dzieje :D postanowilem szybko ciac strate i spieprzac z rynku. gdyby wynik sie utrzymal, bylby red, a ze krolewscy ukluli jeszcze dwie sztuki, to zarobilem jakies grosze :D

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.