Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Macclesfield - Accrington

Rynek MO-Spadek na Gosci

Accrington niesamowita passa 7 spotkan bez porazki w tym 3 ostatnie zwyciestwa co otwiera im droge do bezposredniego awansu. Gospodarze 4 ostatnie spotkania i 4 porazki wiec nie sa godnym rywalem dla rozpedzonych seria zwyciestw gosci.Podsumowujac kurs na gosci aktualnie wynosi 2,36-2,38 mysle ze na 90% bedzie spadal ale ze na rynku lezy niewiele ponad 2K radze obserwowac rynek sadze ze bedzie szlo na tym spokaniu godnie zarobic bynajmniej ja zarobie;p pzdr.

post-674-1306395861,6_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Rynek ten wydaje się bardzo ciekawy, jednak mnie bardziej przeraża bilans meczy wyjazdowych zespołu Accrington (zał 1)

W tym momencie ktoś wrzucił 500E na LAY 2,36, u buków kursy lecą w dół, w chwili obecnej pinn 2,27 i tendencja spadkowa.

post-84-1306395862_thumb.png

Odnośnik do posta

Też obserwuje ten mecz wrzuciłem środki na 2,38 2,40 i 2,42 niestety nic nie przyjęte bo w momencie spadło na 2,32.

Do Info doda że Accrington oświadcza gotowość do awansu, liga dobiega końca, czołówka ciasna więc zagrają o 3 pkt. Bez osłabień.

H2H zdecydowanie na korzyść Accrington.

W Macclesfield nie zagra 2-gi bramkarz Cosworth, oraz rezerwowy Hamshaw.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_3/12930645.stm

Odnośnik do posta

ladny wybor luq. pamietasz moze jak ksztaltowal sie kurs przed meczem? ja niestety nic z tego rynku nie urwalem dla siebie. kupilem na 2.1 i sprzedalem na 2.1. wyszedlem na zero, chociaz przy 2.05 moglem sprzedawac z tym minimalnym zyskiem. czekalem jednak, ze jeszcze poleci, ale musialem juz wyjsc do pracy i zamykalem.

Odnośnik do posta
ladny wybor luq. pamietasz moze jak ksztaltowal sie kurs przed meczem? ja niestety nic z tego rynku nie urwalem dla siebie. kupilem na 2.1 i sprzedalem na 2.1. wyszedlem na zero, chociaz przy 2.05 moglem sprzedawac z tym minimalnym zyskiem. czekalem jednak, ze jeszcze poleci, ale musialem juz wyjsc do pracy i zamykalem.

2,30 do 2,36 z rana

Odnośnik do posta