Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Football -> Anglia -> Championship

Nottingham Forest - Reading FC

Rynek MO -> spadek gości

Oba zespoły znajdują się obecnie w po sąsiedzku w tabeli - odpowiednio 7 i 6 miejsce - i walczą o baraże do Premiership. Jednak forma obu zespołów jest w tym momencie diametralnie różna. Nottingham Forest nie wygrało meczu od 19 lutego, a w czterech z pięciu ostatnich meczy odniosła porażki.

Reading natomiast jest w tej chwili chyba w najlepszej formie w sezonie. Owszem miało ostatnio łatwiejszych przeciwników, ale to, że wygrało ostatnich 5 meczy mówi samo za siebie.

Jeśli chodzi o braki, to w angielskich mediach odnotowywany jest brak podstawowego lewego obrońcy Nottingham Chrisa Cohena, który musi pauzować przez czerwoną kartkę w przegranym meczu z Leeds (1-4). Drugi mecz z rzędu nie zagra kapitan Paul McKenna. Powrotów do składu nie odnotowałem.

W Reading nowych braków się nie doszukałem, do składu mogą wrócić Matt Mills, Adam Federici i Noel Hunt.

Kurs 3.35/3.40 wydaje się zachęcający, nie widzę powodów dla którego miałby nie spaść kilka ticków.

post-919-1306395863,33_thumb.png

Odnośnik do posta

Piłka Nożna Holandia

Excelsior-Graafschap

Rynek MO-Spadek na Gospodarzy

Oba kluby walczą o uniknięcie baraży. W lepszej sytuacji jest ekipa gości ale nie przed tym meczem sa dość mocno osłabieni: Nalbantoglu,Saeijs ,Loran ,Broekhof ,Meijer ,Bargas Hassnaoui,Sjoerd Overgoor,Youssouf Hersi. W wiekszosci sa to podstawowi gracze.Dodatkowo Graafschap na wyjazdach gra bardzo slabo tylko 2 wygrane i az 9 porazek mysle ze Gospodarze w tym meczu wygraja. Kursy w tej chwili na poziomie 2,16-2,18 Warto obserwowac ten rynek powinna byc tendencja spadkowa na rynku gospodarzy pzdr.

post-674-1306395863,86_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Co za idiotyzm popełniłem. Przestraszyłem się chwilowego wzrostu i sprzedałem o tick niżej, a zaraz potem poleciałooooo... A wiedziałem że musi spaść. I zamiast rekordowego greena, zostałem z malutkim :/

Jeśli ktoś skorzystał to mógł się pięknie obłowić.

post-919-1306395864,57_thumb.png

Odnośnik do posta