Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Azarenka - Santonja

na Azarenkę 1,13 i daję głowę że pójdzie w górę. To co grała w ostatnim meczu Parra Santonja, ręce same składały się do oklasków. A Petkovic bezradna chociaż rąbała na lewo i prawo, starając się rozrzucać Parrę. Jak dla mnie, JEŚLI powtórzy to co z Petkovic, to wygra z Azarenką.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

masakra jakaś ... toż to grzech

Azarenka - Santonja

na Azarenkę 1,13 i daję głowę że pójdzie w górę. To co grała w ostatnim meczu Parra Santonja, ręce same składały się do oklasków. A Petkovic bezradna chociaż rąbała na lewo i prawo, starając się rozrzucać Parrę. Jak dla mnie, JEŚLI powtórzy to co z Petkovic, to wygra z Azarenką.

no wlasnie... jesli a tenis kobiecy wiemy jaki jest :)

Odnośnik do posta
Azarenka - Santonja

obecnie 1,15 można załapać 1,16

goode trade !

Odnośnik do posta

Goerges - Pavluchenkova

Na Julkę 2,02 wg mnie ona jest tutaj faworytką, i nie wykluczone że jutro do meczu spadnie nawet do 1,80

Odnośnik do posta

Zaangazowalem sie w trade pre play na tym meczu zupelnie niepotrzebnie i jak to zwykle bywa zupelnie po fakcie spojrzalem na odpowiednie statystyki .

Odnośnik do posta
Co za shit ja też się szarpnąłem na pre w tym wypadku, pierwszy i ostatni raz...

nie ma co wylewac zali - sie odrobi. Kazdy moze sie pomylic...

Odnośnik do posta

ale z kapitanem mieliśmy żelazne nerwy i daliśmy IP,

co mnie wyszło green 36.

sobota i niedziela jestem poza domem niestety.

życzę zielonych ! :)

Odnośnik do posta

Korzystając z chwili gdy chłopaki dyskutują na shoucie aż wrze, a mnie tylko od tego głowa boli, zrobie małe podsumowanie tygodnia. Właściwie to kilku ostatnich dni, na początku tyg nie handlowałem z braku czasu.

Tenis w większości grany między gemami, czasami jak widziałem szansę na wygrany gem (dobry serwis) wchodziłem przed gemem co dało większą ilość ugranych ticków.

Greeny które udało mi się zapisać na komp:

2wrq23b.jpg

28i2a87.jpg

11gq5bq.jpg

I takim sposobem zaczyna się mecz Atlanta - Chicago.

Odnośnik do posta

cycy na Atlancie miałem 95f greena i na Oklahomie 75, na Dallas 130, ale zrzutów nie zrobiłem, historia. Teraz siedze i sączę browara, czekam tylko aż się Hantuchowa zakończy i rozliczą greena, zrobie dzienne podsumowanie za 10 min :) zielonego cycu !

Odnośnik do posta

Super greeny;) a jeszcze tak niedawno zbierałes kasę by mieć na trading. Taki 3maj poziom! Pozdro!!!

Odnośnik do posta
Super greeny;) a jeszcze tak niedawno zbierałes kasę by mieć na trading. Taki 3maj poziom! Pozdro!!!

Dziękuję, wtedy była sytuacja kryzysowa, handluję już przeszło 3 lata... a nie mając banku, byłem na lodzie. (zmieniałem mieszkanie - i mnie spłukało).

Powodzenia chopy !!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.