Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

masakra jakaś ... toż to grzech

Do kołyski:

23jit1x.jpg

przede wszystkim lay Pennety, dobra gra Mattek-Sands w ostatnich meczach i kursy poszły tak jak chciałem aby poszły. Czarne getry !

Odnośnik do posta

gratulacje za kolejnego greena i watek ogolnie. Jak sie chce to sei ma :)

chcialem Ci piwko postawic i nie moge ikonki znalezc :(

EDIT: znalazlem

Odnośnik do posta
to może być kiepskie wejście ale:

Albinoleffe - Atalanta

jedynka w górę.

strzał w dziesiątkę, w 1 godzinę z 1,60 na 1,97

!!

Odnośnik do posta

za grosze, narazie kiepski bank. wolałem oddać to co byłem dłużny i zacząć na czysto z pięćdziesięcioma funtami. Teraz powoli będzie zbierany bank...

Odnośnik do posta

czasem faktycznie nie liczy sie kwota a ilosc tikow. Jesli nauczysz sie czytac ruchy kursow na malych kwotach to przejscie na duze to juz tylko formalnosc :)

70 tikow hmmm - Mistrz!

Odnośnik do posta

albinoleffe to jakieś jaja,obojętnie gdzie by się nie ustawić to i tak by się zarobiło bo rynek lata jak opętany przez cały dzień, ja juz zagreenowałem na remisie i na atalancie a wcale nie kupowałem w najlepszych momentach bo trochę źle przewidziałem. Ale te Włochy to istna mafia

Odnośnik do posta
Elche - Villareal B

Elche 1,59 myśle że poleci w górę do czasu meczu. Co najmniej 2-3 ticki.

godzina minęła 1,62 zamykamy

good trade.

Odnośnik do posta

spiszę tylko co kupuję na najbliższy czas, być może nie każdy czyta shouta, spadek by gofer

back PSG 2,76

czekam do jutra rano koło południa, jeśli będzie kilka ticków = greening.

Odnośnik do posta

escabar, zostawiasz kase na rynku i idziesz spac?

pytam juz nie tylko ciebie, bo chce sie dowiedziec na ile nie boicie sie zostawiac zakladu w przypadku gdyby kurs mocno odbil w druga strone lub nastapila awaria gieldy.

Odnośnik do posta

pytam juz nie tylko ciebie, bo chce sie dowiedziec na ile nie boicie sie zostawiac zakladu w przypadku gdyby kurs mocno odbil w druga strone lub nastapila awaria gieldy.

tak, zostawiam na noc, raczej awarię wykluczam.

Jeśli chodzi o nie wiadomo jaki skok w górę też raczej nie ma szans, dla mnie nie jest to rynek dużego ryzyka, a jak bym się obudził z kursem 2,90 to red o 2 ticki jak najbardziej do przyjęcia. Chociaż raczej jest to wykluczone:

http://www.oddsportal.com/soccer/france/ligue-1/bordeaux-paris-sg-334738/

a dziś mówię już dobranoc :)

Odnośnik do posta

widze, ze Wsca tez dazy do lapania tikow juz dzien przed - fajnie, ze jest Nas coraz wiecej a bedzie coraz wiecej. Co do naglych skokow nie zdarzaja sie one chyba wogole - przynajmniej nic takiego nie zanotowalem. Co do awarii to juz wogole nie masz sie co martwic. Zmartwieniem jest awaria 2-3 godziny przed gwizdkiem bo jest szansa, ze nie zdaza naprawic... ale pol dnia? spokojniutko! Kiedys siedzialem na pre i padla stronka a do meczu jakies 6 godzin - zero emocji, siedzialem sobie spokojniutko. na sb az szumialo bo mase traderow weszlo na live w tenisie i czesc w pilke (chyba Norki wtedy graly) - awaria z takim zapasem czasu jest naprawde najmniejszym zmartwieniem.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.