Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Hello,

W temacie będę robić rozliczenia z każdego dnia handlu, jeśli nie będzie rozliczenia to znaczy że w tym dniu handlu nie było.

Będę też wrzucać moje spostrzeżenia odnośnie ruchów kursów abyśmy wszyscy mogli greenować.

Wczorajszy dzień wypadł tak:

http://screenshooter.net/2176502/cxfvnld

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

masakra jakaś ... toż to grzech

czesc Esca - fajnie, ze zalozyles watek. Kiedys widzialem, ze bardzo udzielales sie na sb ale tam nie ma archiwum - tu bedzie czarno na bialym a tak szczerze to mam nadzieje, ze zielone na bialym :D powodzonka zycze!

Odnośnik do posta

Dzięki dzięki, najpierw podstawa stworzyć ukulać kapitał.

na jutro

Simon - Murray

Na Simona 2,66 spadnie conajmniej do 2,56. To co gra Murray to woła o pomstę do nieba. Simon dziś dobry mecz z Montanesem.

Odnośnik do posta
tutaj bym delikatnie uwazal pamietaj ze Brytyjczycy to wiekszosc kapitalu a Francuzow teoretycznie nie ma na gieldzie.Ale powodzenia

ciekawe podejście, w sumie nigdy nie myślałem o tym, że nations grają na swoich, pytanie skąd wiesz że francuzów brak, jakieś ograniczenia mają prawne?

Odnośnik do posta

ciekawe podejście, w sumie nigdy nie myślałem o tym, że nations grają na swoich, pytanie skąd wiesz że francuzów brak, jakieś ograniczenia mają prawne?

zdecydowana wiekszosc grajacych pochodzi z UK - to tu powstal betfair i to tu graja od 2000r. W reszcie Europy dopiero sie to rozwija. Nie wiem na ile procentowo przedstawia sie rozklad grajacych ale mysle, ze Brytyjczykow nie ma mniej niz 80%

Odnośnik do posta

We Francji nie da sie zalogowac na betfair, efekt takiej ustawy jednej...

Oczywiscie sa gracze ktorzy i tak graja ale to sladowe ilosci.

I tak ludzie graja na swoich bardziej niz na nieswoich, zwlaszcza gdy ten swoj to jedyny przyzwoity tenisista w danym kraju. Ale to tylko takie male cos do przemyslenia, moze kurs na Simona faktycznie spadnie, tego nie wiem nie siedze ostatnio na tenisie.

Odnośnik do posta

racja, dobra rada, kurs spadł do 2,60 teraz myślę że anglicy rzucą się na panicza Murka i pójdzie w górę, cała anglia będzie grać na niego,

tak więc lay 2,60 i czekamy na kurs rzędu 2,80

edit: pfff minęło z 10 minut i mamy 2,80 ;)

Odnośnik do posta
po wzroście, poszedł w dół i obecnie mamy 2,52 jednak tak jak przewidywałem, chyba każdy widział co grał Murray ze Stepankiem.

dobre dobre - sam nie kupilem ale moze kto inny skorzystal. pzdr kolejnego preplayowca :D

Odnośnik do posta

mecz 27go w środę

Real Madrid - FC Barcelona

Obecnie kursy na obydwa zespoły równe ( po 2,80) z tym że, przewidziany jest spadek Realu, drużyny grającej na własnym stadionie. Drużyny która w ostatnim meczu zneutralizowała atak FCB i drużyny która miała dużo więcej okazji na strzelenie bramki. Po drugie, dziś w nocy rozmawialiśmy z chłopakami i padła wiadomość z klubu FCB o problemie obrońcy Adriano - który w meczu z Realem w 119 minucie doznał urazu przewodziciela - przewidywana pauza - 4 tygodnie.

"Dla Pepa Guardioli to spory problem, bo szkoleniowiec nie może na razie korzystać z innego lewego obrońcy, Erica Abidala, który niedawno przeszedł operację guza wątroby"

Obecnie można złapać 2,80-2,82 - zobaczymy jak z ruchem na przestrzeni kilku dni.

Goodluck !

Odnośnik do posta

kilka słów komentarza.

Drużyny która w ostatnim meczu zneutralizowała atak FCB i drużyny która miała dużo więcej okazji na strzelenie bramki.

Barcelona miała posiadanie 70%, co przy słabej pierwszej połowie pokazuje, jak bardzo zmiażdżyli Real w drugiej. Real miał dużo więcej okazji? Chyba nie...

Po drugie, dziś w nocy rozmawialiśmy z chłopakami i padła wiadomość z klubu FCB o problemie obrońcy Adriano

O kontuzji na dobrą sprawę było wiadomo już kiedy położył się na boisku, a już w 100% w czwartek rano. Wasza nocna depesza z Camp Nou lekko spóźniona, kursy jeśli miały zareagować na brak Adriano, to już zareagowały. Poza tym, porównując obronę Barcelony z finału CDR do tej, która wybiegnie w Madrycie- to ta w LM będzie mocniejsza, ponieważ zagra Puyol, a Adriano zastąpi Maxwell, który wcale nie jest dużo gorszy (o ile w ogóle).

Kursy może spadną, może nie- tego nie jestem w stanie w tym meczu przewidzieć. Ale raczej nie z w.w. powodów.

Odnośnik do posta

Ja tez nie jestem przekonany czy kurs na Real musi spasc. Barcelona to wyzsza klasa, bez Puyola, Valdesa prowadzila wyrownany mecz, nie mozna powiedziec ze ktorykolwiek zespol byl lepszy. Puyol tydzien temu gral swietnie zanim nie doznal urazu i na pewno wzmocni FCB, Busquets bedzie mogl grac na defensywnym pom. Nie zdziwie sie gdy Mourinho bedzie robil wszystko by nie stracic gola, 0-0 lub 1-0 to byloby jego marzenie, wiadomo ze otwarcie w pilke nigdy z Barca nie zagra. Kursy na teraz wydaja mi sie wlasciwe, zobaczymy blizej meczu

Odnośnik do posta

Obecnie 2,72 i widać po koszykach że będzie jeszcze spychany.

Jeśli chodzi o tego bloga, to czekam do końca miesiąca żeby zacząć równy rachunek.

to był good trade 8-)

edit: 2.70

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.