Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

masakra jakaś ... toż to grzech

Podsumowanie 27 kwietnia.

Główne spotkanie Real - Barcelona, zysk z handlu pre play 9,7 funta. I na tym meczu największą uwagę skupiłem przy u/o in play scalping i ustawianie się gdy piłka wychodziła w aut albo była kopanina w środku pola, około 30 wejść, ugrane ponad 40 ticków, co dało przeszło 30 funtów. Reszta przychodu to mało znaczące rynki Marsylii ( - 15f) oraz Fulham(+25f).

fu2jgn.jpg

Odnośnik do posta

28 kwiecień

Dzięki chłopaki,

wszystko to jest uwieńczeniem ciężkiej pracy i potów, a przede wszystkim czekanie na okazje i wejścia tylko wtedy gdy jesteś niemal w 99% pewny.

zrzut z wczoraj:

2629owi.jpg

Rynki to przede wszystkim piłka nożna, w większości rynki u/o (40f pre play). Rynki MO około 20f pre. Reszta in play.

a dzisiejszy dzień koło godz 24.

Odnośnik do posta
Catania 1,42 - w górę.

tu mam nadzieje nie bedziesz mial racji - kupilem wczoraj po 1.41 liczas na spadek. Sprawdzam rano a tu mala niespodzianka.

Odnośnik do posta

na Catanię nawet 1,49 obecnie, jakaś panika czy co..

Sevilla 2,04 dość dziwnie wysoko, myślę czy by nie wejść 2 raz i ugrać 1-2 ticki.

Odnośnik do posta

Esca czemu myslisz o spadkach na Sevilli? Zwroc uwage na wykresach ile kasy wpompowano w ten rynek. Chcac nie chcac musi byc wybicie. Analogicznie zobacz wykresy Almerii i remis - susza - zero pieniedzy tam.

Odnośnik do posta

wyszło jak wyszło, tamto wejście było dobre, a tam gdzie wpisałem by wejść 2,04 nie ruszyłem. - na całe szczęście jak się okazało.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.