Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

spiszę tylko co kupuję na najbliższy czas, być może nie każdy czyta shouta, spadek by gofer

back PSG 2,76

czekam do jutra rano koło południa, jeśli będzie kilka ticków = greening.

Esca a ten rynek nie za maly na takie wejscia? Przeciez tam przetradowano w sumie... 8k :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

masakra jakaś ... toż to grzech

Podsumowanie kilku ostatnich dni:

18 maja:

e06h6p.jpg

19 maja:

212y5nb.jpg

20 maja:

20kyoaf.jpg

21 maja:

etwep0.jpg

Podsumowując, kwoty nie są zbyt zawrotne, lecz przy budżecie jakim dysponuję mogą cieszyć. Obecnie z każdego dnia zakończonego powyżej 5-8 funtów zysku jestem zadowolony.

Ziarnko do ziarnka a uzbiera się miarka.

Dzisiejszy profit/loss wieczorem koło godz 23.

Aha, i przestrzegam przed porywaniem się grubo na rynki tenisa, przed chwilą miałem lekko kryzysową sytuację w meczu Stakovsky-Guez, w którym źle ustawiłem się między gemami i nie zdołałem zamknąć pozycji, take care ! wish green !

Odnośnik do posta

22 maja 2011 - jeden dzień po końcu świata

r721iu.jpg

Dzień uważam za udany, na dziś to raczej koniec. Pora odpocząć i wciągnąć jakiś interesujący film.

Odnośnik do posta

no to gratuluje, nie ma co ladny wynik. musze sie blizej zapoznac z zasadami handlu na tenisie, bo jak narazie nic nie kumam.

Odnośnik do posta

Albo mi się wydaje, albo esca znowu zaczął grać ostry gambling ;p Codziennie dniówki rzędu ponad 100e ;D Albo podwyższenie stawki, mimo wszystko gratuluję. xD

Odnośnik do posta

Albo mi się wydaje, albo esca znowu zaczął grać ostry gambling ;p Codziennie dniówki rzędu ponad 100e ;D Albo podwyższenie stawki, mimo wszystko gratuluję. xD

gambling to historia. I nawet tak nie mów. : )

Odnośnik do posta

27 maj

osobisty rekord z dnia.

Esca cos w kosciach czuje, ze za niedlugo z 200/dzien to sie bedziesz smial do rozpuku :) tak 3mac!

Odnośnik do posta

nie nie panowie, dziś już kończe z grubszym zyskiem, po prostu były takie możliwości ze względu na dużą ilość rynków. Teraz będę zadowolony z 10-20 funtów zysku z dnia. Na kolejnym turnieju znowu coś się skubnie. Cycu z żadnego zysku nie należy się śmiać:)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.