Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Skorzystalem z typu Homika za co wielkie dzieki icon_smile.gif i zakupilem Back na Niemcow po kursie 3,10 za 700e i odsprzedalem po 2,98. Poczatkowo ustawilem Lay na 2,88 ale caly dzien nie bylo mnie w domu i widze ze kurs odbija w gore wiec sprzedalem po 2,98 i ponownie ustawilem sie w kolejce na Backu po 3,05 oraz 3,10

gervesp.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Weekend mimo, że handlowałem tylko w sobotę kilka meczy bardzo udany. Bardzo niewiele brakło, a 100e dniówki byłoby osiągnięte. Poniżej podsumowanie: Dzień rozpocząłem od obserwacji rynkó

Handel w ostatni dzień listopada mogę uznać za naprawdę udany. Wszystko za sprawą praktycznie 2 meczy Ligii Europejskiej. Oby w kolejnym miesiącu pojawiały się równie udane dniówki. Poniżej podsumowan

Czwartkowe potyczki z Ligą Europejską zakończone bardzo pozytywnie. Na rynkach MO oraz U/O działo się bardzo dużo. Co chwilę można było zauważyć większe bądź mniejsze wybicia/spadki. Będąc wystarczają

Posted Images

Po przeczytaniu posta na blogu Homika postanowilem takze pohandlowac na CS 3-3. Troche mnie na poczatku przerazily te kursy ale udalo sie kupic Back po 180 i sprzdac po 170. icon_wink.gif

uruvhol33.png

Odnośnik do posta

W przerwie meczu udalo sie wypracowac niezlego greena na CS 2-2. Na poczatku przerwy ustawilem sie w dwoch koszykach po 350e na 11.5 oraz 12. Pierwszy koszyk zostal szybko wchloniety i odsprzedany 1 tick nizej. Po chwili rynek poszedl do gory i takze wszystko z koszyka 12 zostalo pobrane i do konca przerwy powoli odsprzedane po 11.5.

uruvhol22.png

Podsumowanie dnia:

0607s.png

Odnośnik do posta

W meczu Niemcy v Hiszpania udalo mi sie zlapac 1 tick na CS 3-3. Wczoraj wieczorem ustawilem sie z 250e na kursie 100 i dzis odsprzedalem po 95. Przez reszte dnia niestety nie bede mial juz czasu na handel i chyba wroce dopiero w przerwie meczu.

BACK 250 @ 100 >>> LAY 95

gervesp33.png

Odnośnik do posta

W przerwie meczu probowalem handlowac na CS 1-1 ale nic sie nie przyjelo. Za drobne zagralem na 2-2 i zlapalem 1 tick, co przynioslo mi zysk okolo 4e.

Podsumowanie dnia, na ktore sklada sie dzisiejszy handel oraz ten sprzed paru dni na MO rozliczony dzisiaj:

0707.png

Odnośnik do posta

Dzisiaj z pilki noznej handlowalem jedynie w meczu Haka v JJK na rynku MO. Zakupilem Back na JJK po kursie 3,0 i odsprzedalem 4 ticki nizej.

Z tenisa wybralem spotkanie Fognini F. v Prpic F. i probowalem handlowac w przerwach miedzy gemami i setami podobnie jak robi to Gofer ( trzeba przyznac ze jego wyniki robia wrazenie icon_wink.gif). Kilka razy udalo mi sie zlapac po 1, 2 ticki a raz nawet 11 co trwalo doslownie kilka sekund. Jak na pierwsze kroki na rynkach tenisa jestem zadowolony z wyniku jaki osiagnalem i zapewne w przyszlosci bede odwiedzal je czesciej.

1207h.png

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Po dlugiej bo juz prawie miesiecznej przerwie zwiazanej z przeprowadzka i brakien neta dzis udalo mi sie troszke pohandlowac w pracy. W najblizszych dniach juz powinienem miec zalozone nowe lacze i bez przeszkod bedzie mozna na spokojnie zajac sie tradingiem w domu :)

W dalczym ciagu moim glownym celem jest osiagniecie stanu konta 1200 euro i wyplata depozytu poczatkowego. Aktualny stan konta to 854.52 euro.

Podsumowania pierwszego dnia handlu w sierpniu:

0208o.png

Mecz Valerenga v Start to handle przedmeczowy na CS 3-1. Na okolo 1,5 godziny przed meczem zakupilem Back za 300 e po kursie 12.5 i sprzedalem na 30 min przed rozpoczeciem spotkania 1 tick nizej po 12.

Drugie spotkanie to handel w przerwie na CS 1-0. Ze wzgledu na bardzo slaba plynnosc stawka byla niewielka co przenioslo sie na niewielki green.

Odnośnik do posta

Ciagly brak internetu niestety unimozliwia mi regularny handel icon_mad.gif Ostatnie dni to jedynie delikatny handel w czwartek w pracy na rynkach Ligi Europejskiej.

0508.png

Mecz APOELu to handel przedmeczowy na rynku MO na ktorym pewnie duzo osob ladnie zarobilo. A pozostale mecze to juz transakcje dokonane w przerwach.

Mysle ze dzisiaj uda mi sie troche pohandlowac. Jak narazie ustawilem sie w kolejce na CS 0-0 @ 10.5 oraz 1-0 @ 9.0 i 9.2 w meczu Community Shield Chelsea - Man Utd

Odnośnik do posta

Jak wczesniej pisalem bylem ustawiony na CS 0-0 @ 10.5 w meczu Chelsea - Man Utd i udalo sie zrobic ladnego greena na tym rynku. Lacznie kupilem Back za 714e i odsprzedalem wszystko 1 tick nizej po 10.0. Przed samym rozpoczeciem meczu mozna bylo nawet odsprzedac po 9.6 icon_smile.gif Ponad 50e przyjelo mi sie takze na CS 1-0 ale green z tego wyszedl niewielki.

chevman.png

Odnośnik do posta

Zakupy poczynilem takze w meczu Montpellier v Bordeaux na rynku MO. Na screenie moment wejscia zaznaczony jest kolorem zielonym a wyjscia czerwonym. Moge tylko zalowac ze poraz kolejny nie pozwolilem rosnac moim zyskom i pospieszylem sie z wyjsciem icon_razz.gif

monvbor.png

Ciekawe co sie takiego stalo ze kurs na Bordeaux przed chwila w ciagu kilku sekund polecial az tak wysoko w granice 2.70.... To jest wlasnie przyklad ze na rynkach MO trzeba byc caly czas czujnym i szybko ciac straty w takic sytuacjach. Na szczescie juz wyszedlem z tego rynku :) O wiele bardziej wole rynki CS ktore na pewno sa stabilniejsze.

Odnośnik do posta

Dzis dopiero wstawiam podsumowanie niedzieli gdyz wczesniej nie mialem czasu anie dostepu do internetu.

0808i.png

Dzien byl bardzo udany i jest dla mnie jak do tej pory rekordowym pod wzgledem zysku icon_smile.gif W najblizszych dniach raczej nie bede mial mozliwosci handlu. Mam nadzieje ze w sobote znajdzie sie wiecej czasu bo atrakcyjnych zdarzen do handlowania na pewno nie zabraknie icon_wink.gif

Odnośnik do posta

Podsumowanie wczorajszego dnia:

1108s.png

Uczestniczylem w 3 rynkach. W meczu Polska - Kamerun kupilem back Kamerunu przed meczem i liczylem na spadki jednak nic sie na tym rynku nie dzialo i na 30 min przed rozpoczeciem postanowilem oposcic rynek ze strata. Radze unikac rynkow z tak slaba plynnoscia.

Nastepny handel nastapil juz w przerwach meczu.

W meczu Anglii z Wegrami plynnosc byla juz o niebo lepsza niz w pozostalych meczach towarzyskich. Na CS 0-0 zlapalem 1 ticka co przynioslo mi zysk ponad 6e.

Mecz Szwecja - Szkocja to rowniez handel w przerwie, lecz plynnosc bardzo slaba stad ucieklem z rynku przed rozpoczeciem 2 polowy na "zero"

Odnośnik do posta

Nareszcie doczekalem sie lacza w domu i moglem wczoraj w ciszy i spokoju pohandlowac. Szkoda tylko ze na weekend nie bylo takiej mozliwosci bo oferta o wiele szersza.

Uczestniczylem tylko w jednym rynku. Na CS 3-1 Man Utd - Newcastle kupilem Back po 14.0 i odsprzedalem 1 tick nizej po 13.5. Probowalem takze cos ugrac w przerwie meczu ale niestety nic z moich pieniedzy nie zostalo przyjete.

1708.png

Postawnowilem ze w polowie i na koniec miesiaca bede wstawial troszke szersze podsumowanie:

polowa082010.png

Jak do tej pory w sierpniu uczestniczylem jedynie w 15 rynkach co jak wczesniej pisalem spowodowane bylo brakiem internetu w domu. Ponizej kilka statystyk:

zysk/strata: +82.05e

rynki: 15

srednio na rynek: +5.47e

srednio na dzien: +5.12

najwiekszy green: +35.10e

najwieksza red: -6.74e

strike rate: 87%

Odnośnik do posta

Podsumowanie wczorajszego handlu:

17082010.png

Young Boys v Tottenham - poczatkowo ustawiony bylem na CS 0-3 lecz przyjela mi sie tylko niewielka ilosc pieniedzy a kurs polecial w dol. Przeszedlem na 0-2 i kupilem Back po 9,4, na chwile odszedlem od komputera i jak juz wrocilem kurs polecial 3 ticki do gory i musialem ciac straty i sprzedalem lay po 10.0. Red wynosil wtedy okolo -18e ale po chwili gdy rynek sie troche ustabilizowal, a takze over 2,5 odbil delikatnie w gore kupilem Backa 0-2 po kursie 10,5 i sprzedalem po 10,0. Przed samym rozpoczeciem meczu rynek calkowicie oszalal i wolalem juz z niego wyjsc i nie grac na sile co wczesniej zrobilem przechodzac na 0-2...

Zenit St. Petersburg v Auxerre - w tym meczu rowniez wybralem rynek CS i swoje pieniadze ustawilem na wyniku 1-0 ale podobnie jak w meczu powyzej na 0-3 wchlonieta zostala jedynie niewielka ilosc moich pieniedzy dlatego wynik jest taki niski.

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzien juz bardziej udany niz wtorek. Handel tylko na 1 rynku tenisowym. Wieczorem juz nie mialem czasu zeby cos w przerwie zagrac.

18082010x.png

Thiemo De Bakker v Andy Roddick - tutaj jak pewnie wiekszosc na forum spodziewalem sie ze kurs na Roddicka pojdzie do gory. Ustawilem swoje pieniadze na Layu 1,32 1,31 1,30 i gdy kurs w pewnym momencie poszedl gwaltownie w dol wszystkie moje pieniadze zostaly przyjete i pozostalo mi czekac az kurs odbije i z powrotem wroci na swoje miejsce. Na szczescie wszystko poszlo po mojej mysli, kupilem Back po 1,32 i moglem sie cieszyc z greena icon_biggrin.gif

Odnośnik do posta

Kolejny dzien ktory moge zaliczyc do udanych. Choc spodziewalem sie ze uda sie wiecej pohandlowac...

19082010.png

Timisoara v Man City - handel w przerwie meczu na MO. Kilkakrotnie kupilem Back i odsprzedalem 1 lub 2 ticki nizej.

Liverpool v Trabzospor - przed meczem na CS za niewielka kase udalo sie zlapac 1 tick co przynioslo zysk okolo 2e. Reszta to juz handel w przerwie meczu.

Rapid Vienna v Aston Villa - kurs na AV ciagle szedl w gore i liczylem na jakis zwrot. Jednak po krotkim ustabilizowaniu sie kursu znow poszedl ostro do gory. Na szczescie w pore odsprzedalem wszystko na 0.

Odnośnik do posta

Dzisiaj niestety nie mialem czasu na handel. A troche szkoda bo rynkow duzo no i plynnosc takze odpowiednia.

Ponizej podsumowanie wczorajszego dnia:

20082010.png

Bayern Munich v Wolfsburg - swoje pieniadze postanowilem umiescic na rynku CS 3-1. Poczatkowo ustawilem sie na Backu 13,5 lecz rynek byl bardzo ospaly i pobralo mi sie tylko 100e z 400. Obserwowalem rowniez rynek MO w tym meczu i gdy kurs na Bayern zaczal leciec w dol dokupilem za 400e Back 3-1 po kursie 13 i wszystko pozniej sprzedalem po 12,5.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.