Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

19.04.2011 Podbeskidzie - Lech || 20:30

Promowane odpowiedzi

Puchar Polski

Spotkanie:Podbeskidzie - Lech

Typ: BACK Lech

Kurs: 2.06

To już nie przelewki. Remis na Bułgarskiej pokazał, że Podbeskidzie do ogrania łatwe nie będzie, jednak nie możemy równać tego zespołu z ekipą Mistrza Polski. Lech to zupełnie inna bajka. Może faktycznie mistrzowie złapali ostatnio kolkę, ale każda kolka w końcu odpuszcza. W meczu z Legia pokazali charakter, a młody tatuś Rudnevs po raz kolejny udowodnił, że jest za dobry na naszą ligę.

Lech do dzisiejszego meczu podjedzie zmobilizowany (premie). Możemy być pewnie pełnego zaangażowania skoro zarząd specjalnie na ten mecz wyczarterował samolot do Katowic.

za interia.pl:

" W porównaniu do ostatniego meczu z Legią, w składzie mistrza kraju nastąpi kilka zmian. Do kadry wrócą Marcin Kikut i Semir Stilić, którzy w sobotę musieli pauzować za kartki. Szkoleniowiec Lecha Jose Maria Bakero nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych Grzegorza Wojtkowiaka, Seweryna Gancarczyka i Huberta Wołąkiewicza. "

Wierzcie mi, że absencja Garnka, Dyzia i Huberta to duży plus. Zawodnicy Ci zgubili swoją formę bardzo dawno temu i sami nie wiedzą gdzie jej teraz szukać. Stilić i Kikut nie raz pokazywali, że mogą odmienić losy meczu! Tak będzie i tym razem.

Zawiewa trochę analizą hazardzisty, więc teraz trochę od tradera.

Kurs na pinnacle i betfair 2,06 z tendencją spadkową w innych bukach również wyraźne opadanie. Ja złapałem po 2,06 i liczę na testowanie granicy 1,89. Płynność nie powala, ale to standard dla naszych rozgrywek.

P.S dodałem ankietę do uatrakcyjnienia wątku;)

Odnośnik do posta

Niestety ale ostatni mecz z Legią miałem okazję "podziwiać" na żywo. Ogólnie to co Kolejorz prezentuje na boisku to totalny piach. Rudnevs strzela ale czy to była jakaś składna akcja całego zespołu? Oczywiście chwała mu za to że znalazł się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Lech nie ma skrzydeł. Wilk, Ślusarski - Panie dej pan spokój!? Stilic w konflikcie. Obrona coraz częściej popełnia błędy. Wojtkowiak wrócił i nie zachwycił niestety.

W Lechu nie widać gry, owszem są fragmenty gdzie poklepią i zawiążą ładną akcję ale to tylko fragmenty.

To tak z perspektywy Kotła więc może być trochę wypaczone.

Mój opis nie wnosi nic do analizy pod względem giełdy. Również uważam że kurs na Lecha spadnie bo to Mistrz Polski, drużyna z ekstraklasy, faworyt, musi wygrać, gamblerzy będą grać itp.

Boisko i tak zweryfikuje wszystko.

Odnośnik do posta

Jak już tak komentujemy bardziej pod kątem spotkania nie giełdy, to ja przewiduję soczysty remis :) Myślę, że Podbeskidzie będzie zadowalał remis 0:0 bo wtedy awansują. Co do spadku Lecha, to możliwe, ale na jakieś wielkie swingi bym nie liczył ;p

Odnośnik do posta

no i niespodzianka. kurs na Lecha na chwilę obecną 2,18. Benks,ja również byłem w kotle i nie wiem dlaczego nie doceniasz Ślusarskiego i Wilka. Przecież w meczu z Legią nikt nie walczył tak jak oni!! Skąd info o konflikcie ze Stilicem? Arboleda powoli wracać do formy, może tym razem to on będzie ustawiał Bartka, a nie odwrotnie i w końcu będzie to wyglądało porządnie.

Odnośnik do posta

Doszło mnie info o składzie Lecha...niestety Artjoms nie zagra od 1 minuty bo ma "coś" z nogą.

Skład na dziś :

Kotor - Kiki - Bosy - Manu - Luis

Vojo - Dima - Muraś - Krivets - Wilk

na szpicy Ślusarz

Stilica nie zobaczymy..może faktycznie jakiś konflikt?

Odnośnik do posta

Kryniu a widziałeś ten strzał Ślusarskiego, już nie pierwszy w tej rundzie taki soczysty. Powinien tak zapierdolić że bramkarz z piłką by wpadł do bramki. Wilk kiedyś bardzo mi się podobał. Miał świetne dośrodkowania. Ten chłopak na pewno ma potencjał i dobrze ułożoną nogę. Kiedyś mówiono że razem z Błaszczykowskim będą tworzyć skrzydła reprezentacji. Jednak ostatnio jego forma to nieporozumienie. Co do Stilicia, Bakero i innych takich rzeczach wiem od znajomego który współpracuje z fizjoterapeutą Lecha i od gościa z LBC. Nie wiem na ile prawdziwe są te informację ale nie będę ich ujawniał, choć jak wiadomo nawet w plotce jest trochę prawdy.

Odnośnik do posta

Ja trzymam nadal kciuki za Bartka i wierzę, że jeszcze dziś pokaże! Ważne bramki już w PP strzelał:) Wilk ma od kilku lat potencjał, ale z tego co moje źródła mówią, wykorzystuje go bardziej w Blueberry bar:)

Odnośnik do posta