Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

remis+CS w 60-65 min

Promowane odpowiedzi

http://eskei.com/betting/

tu jest fajny kalkulator ktory uwzględnia prowizje na obu rynkach, też myslałem o tym że green po golu moze byc bardziej odpowiedni nawet jesli zysku nie przyniesie ogolnego, w kazdym razie zarobimy jesli bramki nie padna, mozna to grac oczywiscie pozniej, w meczu interu kilka min przed był przyjęty zakład nawet na 970 żeby chwile pozniej były przyjmowane z przedziału 75-150!! potencjalny zysk bardzo wysoki wzgledem ryzyka, może ktos tak gra i stara sie łapac takie wysokie kursy pod koniec wykorzystujac luki, przewaznie druzyna starajaca sie wyrownac rzuca sie wkoncówce do ataków i w czasie takich akcji kurs zdecydowanie spada.. I przyznam szczerze że mnei to zainteresowało

Odnośnik do posta

A ktos moze sprawdzal jak wyglada sytuacja zaraz po golu dla faworyta w pierwszej polowie do 30 min? Moze oplacaloby sie wtedy zalayowac remis i podeprzec sie wynikami 1-1 i 2-2. Mysle ze kursy te powinny ksztaltowac sie podobnie jak na poczatku meczu a ryzyko przegranej juz zdecydowanie mamy zminimalizowane

Odnośnik do posta

Napewno wtedy róznica będzie większa, ja również myslałem o podparciu sie wynikiem 2:2 ale to tak na 10 min przed koncem wtedy ten wynik jest naprawde wysoko i pokryłby nam straty, to o czym myslsisz to też bardzo dobry pomysł 2:2 byłoby pewnie cos ponad 20 tylko jaka bd luka miedzy remisem a 1:1 żeby nam sie to zabezpieczenie opłacalo

Odnośnik do posta

hmmm może ktoś to opisać jeszcze raz od początku do końca ? razem z bilansem szacowanych zyskow/strat w danym momencie ? Bo czegos nie rozumiem tutaj.

NIE na remis tak na 1:1 . Wpada 1:1 i cs mocno leci ... ale red na remisie . Sęk w tym czy w odwrotnej sytuacj zrobimy na remisie takiego greena ze pokryjemy straty z drugiego rynku ?

Odnośnik do posta

strategia ciekawa, też się nią zainteresowałem. Z tym że pograłem troche i pojawia się wiele problemów. Zysk nie jest jakis ogromny, a jak wejdzie wynik 2-2 to sie czyscimy z calej kasy. Zaobserwowałem ze zeby byl w tej strategi zysk trzeba do konca meczu trzymac rynki wtedy jest zarobek. W innym wypadku przy 1:1 strata z rynku lay the draw jest wieksza niz zysk z CS 1:1. Przy 2:1 już wogóle tracimy. Poniewaz Correct Score juz jest przegrany, a robiac greena na lay the draw mamy zysk ktory jest duzo mniejszy niz strata z rynku CS. Moze to wszystko pokrecilem, ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi. Mozliwe ze zle stawkowalem to wszystko, ale nie mam pomyslu jakie inne stawki przyjac.

Odnośnik do posta

Masz duzo racji, może zabezpieczenie sie CS 2:2 tyle że we wczesniejszej fazie meczu, mozna tez zagrac w koncowce bez zabezpieczen chyba że w 5 ostatnich min padna 3 bramki i akurat bd 2:2, a może popsosru zwykłe scalpowanie na remisie in play w koncówce, ustawiamy sie nieco wyzej jesli prowadzaca druzyna atakuje to nie jednokrotnie widziałem ze byłe skupywane kursy z przedziału 15-20 po czym gdy przegrywajacy "rzuca" sie na przeciwnika spada do 10-12 mozna by ładnego greena zrobic o ile prowadzacy akurat nie strzeli tego gola to stracimy cała stawke, ale wiadomo łapiac takie kursy robimy ładnego greena, teraz tylko pytanie jak czesto uda sie nam takie kursy złapac i jak czesto prowadzacy zrobi z tego bramke... z tego co widze nie zbyt czesto a green okazały, wiadomo stawka musi byc nie wielka do czegos takiego, plusem jest bardzo dobra płynnosc w koncówkach

Odnośnik do posta