Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay 0:0

Promowane odpowiedzi

Odnośnie lay 0;0 przed meczem,można to rozbic na 2 połowy w celu obniżenia kosztów.Minusem może byc koniecznośc zakupu w przerwie spotkania,trzeba poświęcic minutę,lub pare w celu złapania niższego kursu,przykład :

Paderborn - Bochum

Kurs przed meczem :lay 0;0 -kurs 12,5 stawka 2 zobow 23

Tutaj stawka 1 na 1HF i 2SH +odrobienie straty.

1.lay 0;0HT -kurs 3,05 stawka 1 zobow 2,05

jeśli nie ma gola po 1 połowie:

lay 0;0FT -kurs 3,85 stawka 4,0,5 zobow 11,54

lub

2.lay 0;0HT -kurs 3,05 stawka 2 zobow 4,1

lay 0;0FT -kurs 3,85 stawka 6,1 zobow 17,38

całkowite zobowiązanie 21,48

Co prawda zobowiązanie mnioejsze tylko o 1,5e,ale to są brane kursy wystawione;a przy odrobinie zabawy można wziąśc mniejsze.Ogólnie lay 0;0 Ht + FT wychodzi taniej niż lay 0;0 przed meczem,a można wyjśc z zyskiem po 1 połowie.Zastanawiałem się też nad zabezpieczeniem lay 1 gol,w celu zmniejszenia straty,z tym że zje nam to 3/4 początkowego zysku,a Ft wyjdzie zdaje się i tak na -;chyba że grac 1 połowe ,a 2 tylko na bezwzględne pokrycie strat.

Niestety nie spisałem kursu lay 1 gol w Padeborn,a wczoraj akurat zagrałem z ciekawości 5 spotkań,i akurat były gole w 1 połowie;(grałem razem z lay 1 gol).

Gdyby Ktoś coś kombinował w tym kierunku to chętnie poczytam :-D

Odnośnik do posta

Witam

Kazdy by chetnie cos posuchal , tylko co jesli jest wynik 0-0 do konca , zobowiazania z pierwszego meczu nadal to okolo 20 euro , czyli poprosty jak bys zagral lay 0-0 przed meczem.

Osoby , ktore pewnie kiedys layowaly wynik 0-0 , zdaja sobie sprawe, ze dwa a nawet trzy takie mecze pod rzad ,trafic to nie jest wyczyn.

Odnośnik do posta

No i tak,gramy lay 1 gol,2 połowa na odrobienie strat,albo zysk po golu lub bez:

lay 0;0HT -kurs 3,05 stawka 2 zobow 4,1

lay over 1 gol-kurs 1,09 stawka 17 zobow 1,5

lay 0;0FT -kurs 3,85 stawka 5,6 zobow 15,96

Odnośnik do posta

Czyi wg twoich stawek gdy bedzie 0-0 do konca tracimy 3e (-15,96-4,1+17). jesli szybko padnie gol do 10min mamy strate -1,5e na lay o 1gol i maly plus na lay 0-0ht - przy stawce 2e na pewno nie pokryje nam straty z overa. Mysle ze z LTD HT wtedy bedzie green kolo 1e maksymalnie...

Odnośnik do posta
No i tak,gramy lay 1 gol,2 połowa na odrobienie strat,albo zysk po golu lub bez:

lay 0;0HT -kurs 3,05 stawka 2 zobow 4,1

lay over 1 gol-kurs 1,09 stawka 17 zobow 1,5

lay 0;0FT -kurs 3,85 stawka 5,6 zobow 15,96

Jeśli padnie gol to jest 0,5e -5% zysku,liczyłem nato że jak złapiemy niższe zobowiązanie z lay 0;0 ht i ewentualnie ft z zabezpieczeniem lay o 1 gol,to bedziemy na zero ale jednak się przeliczyłem,raczej nic z tego nie będzie.

Odnośnik do posta