Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nie Potrzebuję Być Kimś Kim Nie Jestem

Promowane odpowiedzi

Dzisiejszy dzień równie udany jak wczorajszy. Udało się nawet delikatnie poprawić wynik, mimo jednej większej wpadki.

Ale muszę przyznać że dzisiejszy handel mocno mnie zmęczył. Jak to mówią "nie ma nic za darmo", i trzeba się z tym zgodzić bo w brew pozorom jest to dość męczące (kto gra ten wie).

I Like It !!

post-491-1306395922,02_thumb.png

Odnośnik do posta

Witam.

Na początku gratuluje wyników i oby tak dalej;]

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda Twoja gra na konikach? Grasz na 1 ticka czy może szukasz swingów?

Ja aktualnie gram właśnie na 1 ticka, na razie z różnym skutkiem ale powoli do przodu.

Odnośnik do posta

hmm jak gram?

Przed rozpoczęciem gonitwy gram z włączonym Tick Offsetem ustawionym na 1 ticka. I próbuję coś tam złapać ale nic na siłę. Choć muszę przyznać że idzie mi to coraz lepiej.

Po rozpoczęciu gonitwy włączam Fill or Kill na 4 sek i Tick Offset na 2 ticki, i znowu próbuję coś złapać. Zazwyczaj ustawiam się dużo niżej z Layem i czekam aż ktoś rzuci większą kasę i wykupi moje, wtedy program automatycznie wystawia kontrę 2 ticki wyżej. Ale nierzadko udaję się złapać więcej niż tylko 2 ticki.

Po prześledzeniu już kilkuset gonitw nauczyłem się dobierać stawkę do sytuacji na rynki, ilości pieniędzy czy przedziale kursów jaki jest handlowany. Wszystko przychodzi z doświadczeniem. Jak na razie jestem bardzo zadowolony do widzę ciągłe postępy w swojej grze i oby tak dalej. :-)

Odnośnik do posta

Dzisiejszy dzień stracony jeśli chodzi o wygrywanie. Ale oczywiście nowe doświadczenia tez są cenne.

Dzień nie może być udany jeśli zalicza się taką wpadkę. Boli mnie to trochę bo trafiła się ona pod sam koniec, jeśli było by odwrotnie, wpadka na początku to na koniec dnia cieszył bym się że ja odrobiłem. A tak zostaje pewien niedosyt. Jest to kolejna nauczka bo na tego typu gonitwach już nie raz się przejechałem i w przyszłości trzeba bardziej uważać.

Niestety gonitwy skończyły się dzisiaj wcześnie i nie ma już okazji do ponownego wyjścia na plus. Ale jutro też jest dzień.

post-491-1306395924,04_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.