Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Wczoraj mimo wpadki na Chelsea uznaje dzień za udany. Niemalże całą sobotę poświęciłem na handel i jak widać na poniższym obrazku było warto.

post-84-1306395857,48_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I zamykamy pozycje

Od zera do milionera, sezon II Zaczynam prowadzenie bloga od początku, ale nie zdecydowałem się na założenie nowego tematu, gdyż chcę aby ten blog był pewnego rodzaju ciągłością, historią mojej

Postanowiłem, że pokaże jak gram przerwy w meczach piłki nożnej Cały widz polega na tym, by jak najszybciej ustawic się w dobrym miejscu. Dlatego przeważnie przed końcowym gwizdkiem zajmuję już pozyc

Posted Images

Wczorajszy dzień to odpoczynek od giełdowych zmagań. Szkoda było zmarnować tak pięknej, słonecznej pogody śledząc kursy na betfair.

Do konta dopisałem jednak kilka euro a to za sprawą handlu kilka dni wcześniej na słynnych włoskich remisach.

Dziś niemalże całą swoją uwagę skupiam na meczu FSV Frankfurt - Bochum (załącznik)

post-84-1306395858,12_thumb.jpg

post-84-1306395858,21_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczoraj przytrafił się mały red.

Kupiłem wczoraj także LAY INTER po 1,61 i zamiast cieszyć się greenem na około 100E to musiałem redować...

post-84-1306395860,03_thumb.jpg

post-84-1306395860,15_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to handel przed spotkaniem Chelsea - Man UTD (oj pojechałoby się na mecz z Evertonem) na rynku CS 1-1. Ze stawką nie szalałem i poszło tylko 300E. Złapałem ticka.

Następnie w przerwie to powtórka z rozrywki, czyli handel na 1-1.

Reszta rynków to jakieś chińskie kombinacje...

post-84-1306395861,24_thumb.gif

Odnośnik do posta

Oj wczoraj to się działo! Byłem przekonany o spadku na Villarreal, zakupiłem zatem BACK po 1,68 i co się stało: gwałtowny skok i zrobiłem reda na około 25E... Myślę sobie "super dzień, pięknie to zrobiłem...". Później pograłem trochę na Twente i udało mi się zejść do reda na poziomie 18E.

W 20 minucie spotkania zagrałem Lay 0-0 HT za 20E po kursie 2.01. Udało się odrobić stratę.

post-84-1306395861,82_thumb.png

Odnośnik do posta

hehe Zicoo Villarreal to byla wczoraj dobra szkola dla Traderow co? Ja dokladnie to samo. Po zakupie kurs uciekl do gory. Mowie sobie bedzie roslo, robie kontre. Znow zakup tym razem na wzrost - kurs pyk w dol! Juz bylem na redzie -45 a odrobilem do greena na 1 funia :D ostry rynek. Bylem kompletnie zly na siebie - podczas gdy ja kombinowalem jak tu pozbyc sie reda Porto pieknie, powoli i przewidywalnie sobie spadalo... Na Vill mozna bylo w koncowce pieknie zarobic - kurs skoczyl az do 1.90 na chwile. Ja sprzedalem za 1.82 - wolalem wyjsc na zielono i bez ryzyka.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Po krótkiej przerwie wracam z regularnym aktualizowaniem mojego bloga. Postanowiłem jednak nieco zmienić formę jego prowadzenia - nie będę zamieszczał tutaj podsumować, gdyż to nikomu do niczego nie jest potrzebne. Będe na bierząco wrzucal propozycje tradingu (te, ktore sam gram). Zamiwszczal tutaj będę także refleksje i swoje spostrzeżenia.

Także 3... 2... 1... START ;)

post-84-0-14951100-1306651447_thumb.jpg

Mam nadzieję, że z przyjemnością będziecie tutaj zaglądali i udzielali się.

Odnośnik do posta

Dziś skupiam się na Lique 1. Obserwuję rynki Cean oraz PSG. Swoje pieniądze ustawiłem w koszyku na Cean, PSG na razie tkwi w martwym punkcie, dlatego obserwuję tylko ten rynek. jeżeli pojawi się jakikolwiek impuls to zaatakuje.

Odnośnik do posta
Po krótkiej przerwie wracam z regularnym aktualizowaniem mojego bloga. Postanowiłem jednak nieco zmienić formę jego prowadzenia - nie będę zamieszczał tutaj podsumować, gdyż to nikomu do niczego nie jest potrzebne. Będe na bierząco wrzucal propozycje tradingu (te, ktore sam gram). Zamiwszczal tutaj będę także refleksje i swoje spostrzeżenia.
piwo.gif

Bardzo się ciesze z tej zmiany, bo nikomu nie są potrzebne stresujące sukcesy po fakcie.

Potrzebne są propozycje, analizy bo to jest pomoc i nauka dla początkujących i nie tylko.

Marzeniem jest aby inni Blogerzy poszli Twoim śladem.

Odnośnik do posta
  • 5 months later...

Który to już powrót... Zobaczymy czy tym razem zapału starczy na dłuższy czas, czy znów po paru postów temat pójdzie w odstawkę. Przyznam szczerze, że wiele zależeć będzie od czasu jakim dysponuje, a z tym ostatnio nie jest za ciekawie ;)

W swojej przygodzie z tradingiem zbyt często fascynowałem się wynikami innych graczy i próbowałem, oprócz koronnej piłki nożnej, szczęścia na innych rynkach. Po rachunku sumienia doszedłem jednak do wniosku, że wszelkie odskocznie suma summarum nie wyszły mi na dobre.

Całą swoją uwagę skupiał będę na rynkach piłki nożnej - czyli na tej dyscyplinie sportu, która przynosi wymierne korzyści.

Także zaczynamy....

1 listopad

post-84-0-78052400-1320297396_thumb.jpg

Wpadka, złapałem się na godzinie rozgrywania meczu. Liga Mistrzów kojarzy mi się z godziną 20:45. Po rozpoczęciu spotkania kurs na under gwałtownie spadł, dlatego nie czekałem i zredowałem tą pozycję.

2 listopad

post-84-0-66090600-1320297397_thumb.jpg

Odrabiania strat dnia poprzedniego. Zysk wygenerowany na dwóch rynkach i za każdym razem były to CS-y 0-0. Gwałtowny spadek undera i szybka reakcja z mojej strony sprawiły, ze przy każdej pozycji wynik świecił się na zielono.

Podsumowując te dwa dni handlu mogę powiedzieć tylko tyle, że rynki CS zachowywały się o tyle dziwnie, że nie za każdym razem reagowały tak jak powinny - np, under spada a 0-0 w miejscu a nawet zdarzały sie sytuacje, że rósł. Druga sprawa to to, iż większość spotkań rozgrywana była w tych samych godzinach, dlatego ciężko było wyłapać perełki takie jak Arsenal 0-0, gdzie spóźniłem się o ułamki sekund jak również Man City.

Dziś LE, więc odpalamy GT i ruszamy na łowy...

Odnośnik do posta

2011-11-03

Bardzo fajnie grało się na rynkach Ligi Europejskiej. Odnotowałem 5 wejść w rynek, z czego dwa zamykałem na zero, a trzy już z plusem.

Wynik mógłby być bardziej okazaly, gdybym trzymal do końca BACK na Legię, która pięknie zjechała na dół.

2011-11-04

Piatek to zaledwie dwa wejscia w rynek. Dzięki informacji na naszym SB szybko otworzylem rynek MO Bartoli i zakupilem backa na Medine, szkoda, ze tylko za 20 euro... Kilka sekund później krecz Bartoli i rynek zamkniety na plusie.

2011-11-05

Obowiązki nie pozwalały pograć w taki dzień jak sobota, dlatego dzień ten pozostawiam bez historii ...

2011-11-06

Zakupiony lay Barcelony w sobotę późnym wieczorem. Idealna wręcz odsprzedaż (mogłem ustawić się tick wyżej) pozwoliła cieszyć się z ładnego greena.

Podsumowanie tych dni:

post-84-0-51734100-1320654143_thumb.jpg

Odnośnik do posta

2011-11-07

Piłka nas nie rozpieszcza w tym tygodniu, dlatego raczej na handel przeznaczę nieco mniej czasu niż to mam miejsce zazwyczaj.

Oprócz ticka w piłce nożnej poskalpowalem w celach czysto rekreacyjnych na dwóch spotkania tenisa. Oczywiście skalpy za niską stawkę i tylko i wyłącznie w przerwach pomiędzy setami.

post-84-0-08414000-1320701507_thumb.jpg

Polecam także środowy rynek: COPA DEL REY:

post-84-0-46136500-1320701551_thumb.jpg

Nadmienię, że początkowo bylem ustawiony z layem na 1.12, przehandlowane wówczas było coś około 400 euro tylko, jednak nikt nie skusił się na "promocje". Ostatecznie zakupiłem laya po 1.22 za nieco ponad 2k i teraz już tylko odsprzedaje końcówkę. Zakładu na noc nie pozostawiam, ale jutro z samego rana znów zasiądę na ten rynek.

Odnośnik do posta

2011-11-08

Nie ma o czym pisać. Nie ma piłki na poziomie PRO, nie ma co grać. Zysk dało wieczorne wejście w jeden rynek, który po odsprzedaniu poleciał jeszcze dużo, dużo niżej.

Tenis - skalpowanie w przerwach za symboliczną stawkę.

post-84-0-15974000-1320850024_thumb.jpg

Dziś skupiam się na Pucharze Króla. Na chwilę obecną ugrane mam niecałe 30 euro - granie na jednego ticka na LAY Blaugrany.

Odnośnik do posta

2011-11-09

Wczorajszy dzień to tylko dwa rynki. Pierwszy - Hospitalet: Barcelona - opisywałem w rynkach tradera. Grałem tutaj przeciwko Bracelonie na zaledwie jednego ticka. Udało mi się dwukrotnie kupić i odsprzedać zakłady, stąd taki ladny green.

Drugi rynek to propozycja wrzucona przez cyca na naszym forumowym SB. Ustawiłem się tick wyżej niż znajdował się aktualny kurs. Po chwili ktoś zakupił, a za 3 minuty ja odsprzedałem kilka ticków niżej. Na tym rynku nie nastawiałem się na mega zyski, gdyż w tych ogórkowych ligach boje się trochę wybić. Wolałem nie nadziewać się na taką niespodziankę i ze spokojem przypisałem do swego konta nieco ponad 7 euro.

post-84-0-44331400-1320936847_thumb.jpg

Dziś obserwuje mecze U21, ale prawdę powiedziawszy nic tam się na tych rynkach nie dzieje. Do tradingu zasiądę prawdopodobniej na godzinę przed rozpoczęciem jakiegoś meczu, może wówczas coś drgnie i pojawi się kolejna okazja do zarobku.

Odnośnik do posta

2011-11-10

Brak piłki zmusza mnie do nowych przemyśleń... Coraz poważniej zastanawiam się nad tenisem, ale póki co swoje myśli i notatki muszę tylko analizować, by z początkiem nowego sezonu ruszyć już na pełnym gazie.

Póki co takie oto wyniki z dzisiejszego dnia:

post-84-0-96176800-1320955133_thumb.jpg

Jedno wejście w każdym spotkaniu, praktycznie tuż przed końcem spotkania przy serwie faworyta.

Na dziś to tyle, zmęczenie daje o sobie znać. trzeba zregenerować siły na dzień jutrzejszy.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.