Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I zamykamy pozycje

Od zera do milionera, sezon II Zaczynam prowadzenie bloga od początku, ale nie zdecydowałem się na założenie nowego tematu, gdyż chcę aby ten blog był pewnego rodzaju ciągłością, historią mojej

Postanowiłem, że pokaże jak gram przerwy w meczach piłki nożnej Cały widz polega na tym, by jak najszybciej ustawic się w dobrym miejscu. Dlatego przeważnie przed końcowym gwizdkiem zajmuję już pozyc

Posted Images

jak dobierasz rynki? patrzysz na statystyki, formę danej drużyny? czy może nie zwracasz na to uwagi i patrzysz tylko na wykresy i spadki kursu?

Patrze na wszystko. Głównym wyznacznikiem jest wykres, oraz wartość kursu w pinn.

Odnośnik do posta

Podsumowanie weekendu. Dużo nie grałem, bo czasowo byłem ograniczony. Wrzucam tylko podsumowanie, bo o pozycjach pisałem wcześniej.

post-84-0-96591400-1348479662_thumb.jpg

Na dzisiaj:

Spadek Sevilli (kupione po 2,74)

Spadek Blackpool (kupione po 1,71)

oraz Rayo - Real, ale tutaj to czekamy na ruchy o/u i coś z CS przyatakuje wieczorem.

Odnośnik do posta

Za nami kolejny dzień na giełdzie. Zgodnie z wczorajszymi zapowiedziami i przewidywaniami udało się uskubać trochę grosza:

Spadek Sevilli (kupione po 2,74)

Spadek Blackpool (kupione po 1,71)

oraz Rayo - Real, ale tutaj to czekamy na ruchy o/u i coś z CS przyatakuje wieczorem.

post-84-0-68606400-1348546006_thumb.jpg

Deportivo - Sevilla : Kursy meczu

Kupiony kilka razy Back na Seville, najwyższy złapany kurs to 2,76. Oddane wszystko po 2,66, choć spadło jeszcze kilka ticków niżej.

post-84-0-79669800-1348546171_thumb.jpg

Blackpool - Huddersfield : Kursy meczu

Złapany dwutickowy spadek, lecz za niewielką stawkę. Tak jak powyżej kurs poleciał tutaj znacznie niżej.

post-84-0-11150900-1348546285_thumb.jpg

Co dzisiaj?

1. Fiorentina - Juventus

2. Eintracht Frankfurt - Dortmund

3. Bayern Munich - Wolfsburg

4. Schalke - Mainz

Celowo nie napisałem w którą stronę będę grał, gdyż w chwili obecnej ciężko określić poprawny trend oraz ewentualne korekty na kursach. Przyglądamy się i płyniemy z prądem...

Odnośnik do posta

Czas na podsumowanie:

post-84-0-95799000-1348971744_thumb.jpg

2012-09-25

Jak widać dzień bez historii.

2012-09-26

Niby nic ciekawego a jednak. Od kilkunastu godzin obserwowałem rynek Betis - Atletico i na noc zdecydowałem się kupić LAY Atletico. Okazało się to wielkim błędem, gdyż wbrew moim przypuszczeniom i analizom rynek poszedł nie w tą stronę. Świecił się pokaźny red (coś około 20E). Wbrew logice kurs na Atletico spadał, więc postanowiłem, że popłynę z prądem... Udało się odrobić stratę, a nawet zarobiłem na "waciki"

2012-09-27

Troszkę więcej handlu, handlu z którego nie jestem zadowolony. Głupie wejścia, czego wynikiem są 3 rynki ujemne oraz 3 scratch trady. Dniówkę wypracowałem wchodząc w przerwie meczu Man UTD na LAY Under 4,5 gola. Złapane dwa ticki za dość dużą stawkę.

Zysk uszczupliłem wchodząc w przerwie na meczu Barcelony. Było dobrze, o krok od greena z ale piłkarze wybiegli już na murawę i wolałem nie kusić losu i oddać zakład z niewielką stratą.

Podsumowanie

Tydizeń z niewielką ilością zagranych rynków. Dwa dni bez handlu. Jaka gra taki wynik.

Odnośnik do posta

Podsumowanie września

Jak na początek, po dość długiej nieobecności na giełdzie, wynik który osiągnąłem uważam za satysfakcjonujący. Moglo być ciut lepiej, ale w dniu wczorajszym, złapałem się na sytuacji, że over leciał do góry i 0-0 także poszło do góry. Na minutę przed spotkaniem wszyscy zaczęli oddawać zakłady w związku z czym znów 0-0 skoczyło o ticka.

post-84-0-78362700-1349082871_thumb.jpg

Wynik na plusie (+200) więc wrażenia pozytywne.

Poniżej day by day,

post-84-0-44880600-1349082868_thumb.jpg

oraz wykres prezentujący profit/loss

post-84-0-00655900-1349082871_thumb.jpg

W 3 dekadzie popełniłem sporo błędów, gdyż nie wszystkie wejścia były do końca przemyślane. Granie na siłę do niczego dobrego nie prowadzi i w październiku nad tym będę pracował. Nie ma co jednak płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba zakasać rękawy i brnąć do przodu.

Dodatkowo chcę podszkolić się w analizie technicznej, którą do tej pory wykorzystywałem w minimalnym stopni. Wydaje mi się, że w połączeniu z analizą fundamentalną przełoży się to na lepsze wyniki - mowa tutaj o grze pre play na rynkach MO piłki nożnej.

W dniu dzisiejszym gramy LAY QPR:

post-84-0-46920000-1349083121_thumb.jpg

Odnośnik do posta

W dniu dzisiejszym gramy LAY QPR:

2,26 - 2,52 (ja oddałem po 2,32)

Druga dzisiejsza propozycja:

Lay Getafe 2,24

2,24 - 2,32

Do rozpoczęcia spotkań około godziny, teraz wygląda to tak, ale dalej walczymy

post-84-0-22283500-1349114188_thumb.jpg

post-84-0-80049400-1349114189_thumb.jpg

Edytowane przez zicoo
Odnośnik do posta

Postanowiłem, że pokaże jak gram przerwy w meczach piłki nożnej Cały widz polega na tym, by jak najszybciej ustawic się w dobrym miejscu. Dlatego przeważnie przed końcowym gwizdkiem zajmuję już pozycję, jednak zwracam uwagę czy za moimi "plecami" jest wystarczająca ilość gotówki...

post-84-0-95317400-1349121867_thumb.jpg

Zauważyłem, że w meczach, w których nie brakuje sytuacji bramkowych under zaczyna nieznacznie rosnąć. Gramy oczywiście z włączonym tick offsetem.

post-84-0-08978600-1349121870_thumb.jpg

Znalazłem się tutaj w dogodnej sytuacji. Skupowało moje pieniążki, które automatycznie wędrowały do pustego ksozyka. Czekamy... Czekamy... I jeszcze czekamy :)

Niestety koszyk 1,27 nie był chętnie skupowany, dlatego widząc przypływ gotówki na tym właśnie kursie postanowiłem zamknąć pozycję

post-84-0-62555300-1349121871_thumb.jpg

Jak do tej pory, mam skuteczność około 90%, więc uważam to za dobry wynik. Nadminię jeszcze tylko, że wchodzę na under XX, gdzie XX to prznajmniej 2 bramki więcej niż obecny stan na boisku.

Uwaga! Z rynku uciekamy jak tylko kopacze pojawią się na boisku, gdyż tuż po rozpoczęciu kurs lubi sobie spaść...

post-84-0-15339500-1349122231_thumb.jpg

Jeżeli uważasz powyższy post za pomocny to plusuj go :)

A jak nie pojawi się 20+ plusów to koniec z pisaniem ... :P

Gra ktoś podobnie? Jakieś inne spostrzeżenia?

Odnośnik do posta

2012-10-01

Ładnie rozpoczął się październik. Na propozycjach, które podałem w dniu wczorajszym na moim blogu szło ładnie uskubać i mam nadzieję, że skorzystaliście.

post-84-0-19850300-1349153521_thumb.jpg

Uczestniczyłem w dwóch spotkaniach, na których grałem aż na 6 rynkach. Jeżeli chodzi o MO to wszystko wcześniej podałem. Granie na underach to oczywiście przerwy i sposób gry także został opisany w poście wyżej. Szkoda mi rynku CS 0-0 na QPR, gdyż na pare minut przed rozpoczęciem spotkania under runął w dół. Natychmiast zakupiłem 0-0. Zysk/strata na ticku wynosiła około 30E, automatycznie ustawiłem się tick niżej, gdyż czasu było już nie za wiele. Na nieszczęście pieniądze z kursu powyżej zaczęły szybko ubywać i zdecydowałem się na sctratch trade, co okazało się błędem, gdyż under na minutę przed meczem spadł i na kursie na którym stałem z kontrą przemieliło jeszcze około 7k euro. Mając jednak w pamięci dzień poprzedni, kiedy to także na CS musiałem przełknąć reda na 50 euro, tak bardzo tego nie żałuje.

Odnośnik do posta

2012-10-02

post-84-0-86605700-1349239937_thumb.jpg

Już z samego rana udało złapać się pare ticków na wzroście Chelsea (zachęcałem do kupna Laya na moim blogu), dzięki czemu udało się wypracować pokaźny zysk z tego rynku. Nadmienię, że kurs poszedł przed meczem grubo ponad 1.5

Benfica - Barcelona lay under 3,5 to gra oczywiście w przerwie, sposobem opisanym na moim blogu.

CS - złapany ładny swing na 0-2, ale niestety tylko za niewielki procent stawki.

CFR Cluj - Man Utd grałem tutaj back 3-0, gdyż over zaczął pięknie spadać, jednak znikoma płynność i czas, który sygnalizować zaczął początek spotkania zmusił mnie do oddania większości stawki na "zero" a resztę, widząc, że ludziska zaczynają oddawać zakłady sprzedałem tick wyżej.

Dziś kolejny dzień z LM. Jeżeli coś wpadnie mi w oko to podzielę się tym na moim blogu.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.