Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

[26.03.12] Terek Grozny-Wołga Nowogród

Zysk/Strata: 0

Komentarz: Kurs spadł o dobre 5-7 ticków, więc pozwolił na zarobek. Ja jednak oddałem go zbyt pózno-po wzroście i pózniejszym odbiciu do poziomu, po którym wczoraj go kupiłem. Zysku nie ma, ale typ mimo wszystko na +.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 220
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie mam, mówiąc delikatnie, wielkiego zapału do pisania bloga, ale to już pewnie zauważyliście. Z tego powodu mam zamiar robić podsumowania co miesiąc i ewentualnie raz na jakiś czas dzielić się z Wam

Mówiąc szczerze, to nie ma "złotego środka" na grę w przerwach. Nie ma go z resztą nigdzie. Każdy, kto zaczyna handlować w ten sposób na pewno swoje straci, więc radzę nie szaleć ze stawkami. No wi

Dni 1-7 Dni zakończone zyskiem: 7 Dni zakończone stratą: 0 Średni zysk/strata na dzień: 8.07e Liczba rynków: 77 Rynki zakończone zyskiem: 64 Rynki zakończone stratą: 5 Średni

Posted Images

[27.03.12] Metz-Le Mans

Typ: Spadek Metz

Kurs: 2.22/2.24

Uzasadnienie:

post-864-0-28470500-1332802669_thumb.jpg

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Cel nr 2

post-864-0-34152400-1333935274_thumb.jpg

Zysk z ostatnich 30 dni handlu naprawdę mnie satysfakcjonuje. Miesiąc zacząłem z niewielkim budżetem, a w chwili obecnej jestem naprawdę bliski osiągnięcia mojego długodystansowego celu-1000e na koncie.Mam nadzieję, że uda mi się go wypełnić w najbliższych miesiącach.

Osiągnąć tak dobrą "pensję" pomógł mi absolutny przypadek-w przerwie miałem kupiony zakład na over 5.5 w meczu Osasuna-Real Madryt nie wiedząc, iż sędzia rozpoczął spotkanie 2 minuty wcześniej. Od razu po gwizdku na drugą połowę padł gol dla gospodarzy. Ja mogłem się tylko cieszyć,,,

post-864-0-74147500-1333935909_thumb.jpg

Budżet początkowy:111.15e

Budżet obecny:660.52e

Zysk/strata całkowita:544.93e

Zysk/strata z wyłączeniem hazardu:391.57e

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.