Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost.

Stawki pre to różnie. 200-600. A na live w tenisa staram się żeby zobowiązanie nie przekroczyło 10 ale czasem mi to nie wychodzi :P Dzisiaj na Lagostei Vives miałem zobowiązanie 17 a do wygrania 70 a w trakcie zgreenowałem.

Odnośnik do posta

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost.

Stawki pre to różnie. 200-600. A na live w tenisa staram się żeby zobowiązanie nie przekroczyło 10 ale czasem mi to nie wychodzi :P Dzisiaj na Lagostei Vives miałem zobowiązanie 17 a do wygrania 70 a w trakcie zgreenowałem.

a kiedy widzisz, ze jest szansa na wzrost? Czym kieruja sie grajacy in play?

Odnośnik do posta

Teraz na RG jest tyle meczy jednocześnie że nie ma jak oglądać więc sledze livescora ze wszystkich meczy jednocześnie i obserwuję jak się toczą pojedynki. Kto przełamuje? Ile niewymuszonych błędów ile wygrwających piłek. No i oczywiście przed meczem patrze na statystyki zawodników i wybieram mecze gdzie wydaje mi się że kursy są zaniżone. Np. kurs na jutrzejszy mecz Szarapowej wynosi 1.1. (juz zakupilem lay + dodatkowo postaram się na live uderzyć) a z tego co znalazłem na forach i w opiniach różnych (pseudo???) ekspertów to szanse są jak 65-35%. Ta skośnooka nie jest taka bardzo kiepska.

Odnośnik do posta

No to się dzisiaj wydymałem z tenisem, a dokładniej z Marreyen i jego kontuzją (która się okazała nie na tyle powazna)... ehhh prawie 100E w plecy :(... a najgorze jest to że popełniłem ten sam błąd co niedawno z domniemaną kontuzją Bartoli (to boli najbardziej).

Dlatego też dzisiaj już został mi tylko lay na szarapową i nic dzisiaj nie gram. Od jutra TYLKO i WYŁĄCZNIE pre play. W RG już kursy coraz bardziej wyrównane więc się nie opłaca. A dzisiejszy rynek Stromsdset- Fredrikstadt pokazał że wcale nie będzie takiej biedy dopóki nie wystartują największe europejskie ligi.

TYLKO pre i do przodu !!!

Odnośnik do posta

Dzisiaj był kolejny dzień odpoczynku. Zasiadłem sobie przed TV na spokojnie i cały dzień tenis oglądałem. Muszę przyznać że było na co popatrzeć.

Jak dla mnie Miss Kortu RG 2011.

Już na samo imię robi mi się gorąco. Chyba najbardziej kobieca tenisistka jaką widziałem :D

P.S. Jednak nie osprzedałem Schavione wcześniej :D i przeczekałem mecz z Janković (ale były emocje!!!) na daną chwilę możliwy green 100E ale jutro grają jeszcze faworytki a Schavione dopiero we wtorek... Jak nigdy jutro będę trzymał kciuki za naszą Radwańską :D

post-896-0-68179500-1306707702_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Kontynuując zamiar grania z wyprzedzeniem polecam Spadek Vasco da Gama w Pucharze Brazylii.

Kurs aktualny 1.93. Wykres pięknie zmierza w dół. W lidze Vasco 2 wygrane a Cortibia 2 razy w dupeczkę.

post-896-0-70487200-1306926316_thumb.jpg

Odnośnik do posta

A dla kogoś kto gra juz z klku dniowym wyprzedzeniem ciekawie może być na rynku PERU- CZECHY (Kirin Cup czy jakoś tak). Oczywiście jeśli Peru dzisiaj polegnie z Japonią. A najlepiej jakby poległo 2 bramkami.

Mecz dopiero w sobotę a kursy narazie wyrównane ok. 2,5. Problem tylko w tym, że cięzko się tam wejść z większą stawką.

Odnośnik do posta

Kontynuując zamiar grania z wyprzedzeniem polecam Spadek Vasco da Gama w Pucharze Brazylii.

Kurs aktualny 1.93. Wykres pięknie zmierza w dół. W lidze Vasco 2 wygrane a Cortibia 2 razy w dupeczkę.

Jak widać dzisiaj naprawdę dzień dziecka.

post-896-0-84666400-1306946482_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jak widać dzisiaj naprawdę dzień dziecka.

a wlasnie wiedzialem, ze ktos juz o tym pisal! No no no Proboszczu - mam kolejna lekcje - nie tylko tu zagladac ale rowniez podbierac typki!

Odnośnik do posta

Po wczorajszej dyskusji na SB tak się zdenerwowałem tym całym cyrkiem z ustawą hazardową że podzwoniłem po znajomych i podjąłem decyzję o wyjeździe na 2 miechy do roboty do Niemiec. Kasiorę dzisiaj wypłaciłem z BF i do powrotu w nic się na giełdzie nie bawię. Z jednej strony nie bardzo che ale z drugiej tak sobie myśle że akurat przeczekam ten cały szum i jak wrócę zarobiony to zacznę od nowa już z większym bankiem ( o ile jeszcze będzie można :D ) Pozdrawiam i do zobaczenia.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam wszystkich,

Powróciłem z emigracji :) Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to że nie ma już nowych blogów. Po drugie Cycu już od tygodnia posta nie napisał (dziwne!!!) ;)

Może ktoś w telegraficznym skrócie mi streścić ostatni miesiąc "funkcjonowania" forum i giełdy Betfair. Byłem odcięty od neta całkowicie. Narazie jedyne co czytałem to zmiany w PC. Ale nie wiem czy były jakieś zmiany odnośnie ustawy.

No i gdzie się podziała stara ekipa bo widzę że ich blogi już od tygodnia albo dwóch świecą pustkami ? Tradujecie dalej czy nie ??

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.