Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

no to zaczynamy :D

kasa na koncie to na pierwszy ogień idzie PSG i Cardiff...

Szczególnie liczę na PSG. Z tego co mi się rzuciło w oczy przez ostatnie dni to w meczach na zamknięcie ligi gdzie tylko jedna drużyna gra o coś to kurs na nie leciał. Podpieram się oczywiście tym że już kilka osób na forum też na to stawia więc powinno być dobrze :D

PSG back 2,76

Cardiff back 2,38

Miłego wstawania jutro życzę ;) Oby dzień zaczął się na zielono

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

dzien sie zaczal zajeb... zielono. cardiff w gore. dobrze, ze mnie cos natknelo i ustawilem sie na 2.42. zawsze mniej w plecy. spodziewalem sie odbicia, ale nie zmiany trendu :-/

potrzymam jeszcze troche i zobaczymt co bedzie.

Odnośnik do posta

No ja własnie rano zauwazyłem na odssportal że kursy stają w miejscu i coś mnie tknęło żeby wyjść. Dobrze zrobiłem :D wyszedłem na zero z cardif i wpakowałem się dodatkowo w psg... a 10E zostawiłem sobie na zabawę w tenisa live na geeksie (narazie nieźle idzie :D

Wieczorkiem podsumowanie walne a teraz udeżam w lay petković

Odnośnik do posta

No i zabawa przyniosła bardzo fajne efekty. Szkoda tylko Rodionovej bo ładnie walczyła w 2 secie i jakby wygrała i wyciagneła na 1:1 w setach to też by wpało kilka euro a tak 4 na minusie.

Co ciekawe ryzyko w każdym przypadku wynosiło max. 5Euro.

Żaden z underdogów nie wygrał, ale chwilowe zrywy i tak dały zarobić. A jakby wygrał choć jeden to już byłaby bajka. Jak kupiłem lay Janković to miałem do wygrania 50Euro ryzykując jedynie 4,8 Euro.

post-975-1306395925,99_thumb.jpg

post-975-1306395926,05_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Miałem dzisiaj cholerne szczęście że coś mnie tknęło i wyszedłem z Cardiff na zero około 9 rano i przerzuciłem wszystko na PSG.

Cieszy mnie również że geeksa opanowałem na tyle, że dzisiaj spokojnie skakałem po 3 rynkach (live tenis) jednocześnie i było ok.

Co do tenisa, to będę dalej grał tym systemem layowania faw.

post-975-1306395926,68_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Na nocke i jutrzejszy poranek polecam PSG które gra bardzo dużo osób z forum już( kurs w sobecie nawet 2.48) a na bf jeszcze 2.66.

Przynajmniej tak podpowiada mi wykres, który (według nauk Cycka :D ) jest wzorcowym do spadku.

Drugą propozycją która mi wpadła w oko przed chwilką jest spadek Riby w meczu z Dlugopolevem (tenis Nicea). kursy u buków lecą w dół. Forma zdecydowanie po stronie Ryby.

Riba back 2.34

Dobrej nocy

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień bardzo pechowy dla mnie. Miałem już freebeta zrobionego na 72E na PSG. Ale zachciało mi się jeszcze wchodzić okolo godziny 14 i z 72 zrobiło się tylko 32E :( zostawiłem freebeta a wszyscy wiedza jak to się skończylo... Najgorsze że miałem przeczucie żeby nie wchodzić ponownie na to PSG ale nie wiem co mnie podkusiło.

Tenik kolejny dzień do przodu. Valez dał też około 10E ale zredukował tylko minus wynikający z mojej zabawy na rybkach CS (to narazie nie dla mnie).

Dzisiaj i jutro będę trochę zajęty na świeżym powietrzu więc postanowiłem wejść w tą Barcelone. Potrzymam do piatku wieczorem, ewentualnie do soboty rano i zobaczymy co z tego będzie. Niby maja zagrać podst. 11, niby u przeciwnik bez Babtisty... zobaczymy. Taki kurs na barce w lidze to chyba tylko z realem i Valencia widzialem kiedykolwiek.

Barcelona Back 2.18 (licze na grubego greena! :D)

post-975-1306395927,99_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Coś mi się wydaje, że poczekasz z tym lay'em dłużej. Składy podawane są ok. godzinę przed meczem. Chyba, że info dojdzie do takiej liczby osób, by kurs drastycznie poleciał w dół(wątpię).

Odnośnik do posta

Wszedłem tylko dlatego że i tak nie będę miał czasu teraz handlować przez 2 dni... a normalnie to w życiu nie wchodzę z takim wyprzedzeniem... wydaje mi się że jest to niepotrzebne mrożenie kasy, bo rynki zazwyczaj w tym czasie stoją w miejscu kilka dni i ruszają dopiero dzień przed meczem...

Odnośnik do posta

Dzieki Cucu... czuje się zaszczycony... poważnie :D

Mam na jutro dwie propozycje więc może też rzucisz okiem ale to zaraz... ;)

Oczywiście najpierw dzień dzisiejszy (wczorajszy??):

Oczywiście Guardiola mnie wyruchał bez mydła. Chociaż może to był ten dziennikarz... albo w sumie ja sam... W każdym razie red na 38 !! Największy jaki do tej pory miałem. ( Nigdy więcej nie gram z takim wyprzedzeniem!!! )

Troche odrobione na Berdychu i teraz na Goodoys.

post-975-1306395931,13_thumb.jpg

post-975-1306395931,35_thumb.jpg

post-975-1306395931,41_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Od razu może mi ktos odpowie na pytanie: Co oznaczaja te cyferki ze strzałkami po prawej stronie od nazwy drużyn ???

Od kilku dni gram trochę na stronie i trochę na GT i muszę przyznać że rzeczywiście jest różnica. O wiele szybciej można reagować.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.