Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

A co do propozycji na jutro to mam 3.

Zastanawiałem się też nad kebabami z gazantiesporu czy jakoś tak (grają z besiktasem) ale oni już tak spadli że wątpię czy będą jeszcze leciec.

Propozycje:

1. AIK back 1.78 (tu czuję że będzie gruby spadek)

2. Osasuna back 1.83

3. Bartoli back 2.1 (tego nie gram, tylko prognozuję!!)

AIK u siebie na 4 mecze 4 wygrane, bramki 12-1... W poprzednich meczach z drużynami które są wyżej w tabeli niż ich obecny przeciwnik był kurs 1.5 i 1.6, więc jak nie spadnie to nie kumam szwecji.

Osasuna walczy o utrzymanie, a villareal o pietruszkę. Główni kierują się wykresem.

PS. A co do wykresów to chyba powoli zaczynam kumać wskazówki Cycka co do ich odczytywania. Mam przynajmniej taką nadzieję :) Jutro się przekonamy ;)

post-975-1306395931,49_thumb.jpg

post-975-1306395931,6_thumb.jpg

post-975-1306395931,79_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

Zauważyłem jedną rzecz.

Kurs na deportivo w meczu z VALENCIĄ 1.5

Kurs na Osanunę w meczu z villareal 1.8

nie dziwne ?????

Osasuna wyżej w tabeli niż deportivo i z lepszą fofmą. Analogicznie Valencia. Jest wyżej niż Villareal i w lepszej formie. Obie drużyny gości nie grają już o nic, ale chyba oczywistym jest że Valencia dysponuje o wiele lepszym potencjałem piłkarskim.

Albo Osasuna ostro w dół, albo depo odbije jeszcze do góry. Jedno z dwóch na bank :D

Odnośnik do posta
Od razu może mi ktos odpowie na pytanie: Co oznaczaja te cyferki ze strzałkami po prawej stronie od nazwy drużyn ???

Od kilku dni gram trochę na stronie i trochę na GT i muszę przyznać że rzeczywiście jest różnica. O wiele szybciej można reagować.

Są to procentowe bądź liczbowe określenia ilości pieniędzy po danej stronie rynku. W tą którą stronę jest skierowana strzałka tam jest więcej przehandlowanej(?) kasy a cyferki to odpowiednik wartości. Można zmienić tą opcję na multiple percentage w opcjach i będziesz miał pokazane o ile więcej procent jest kasy po stronie którą pokazuje strzałka ;)

Odnośnik do posta
Od razu może mi ktos odpowie na pytanie: Co oznaczaja te cyferki ze strzałkami po prawej stronie od nazwy drużyn ???

Od kilku dni gram trochę na stronie i trochę na GT i muszę przyznać że rzeczywiście jest różnica. O wiele szybciej można reagować.

Też kiedyś o to pytałem i franz odpowiedział mi w czytelny i przejrzysty sposób o co z tym chodzi. Tutaj link http://www.traderzy.pl/forum/9ilka-pytan-odnosnie-geeks-toya-vt284,25.htm

Co do propozycji to dosyć racjonalne się wydają, jak czas pozwoli może z czegoś skorzystam ;-)

Odnośnik do posta
A co do propozycji na jutro to mam 3.

Zastanawiałem się też nad kebabami z gazantiesporu czy jakoś tak (grają z besiktasem) ale oni już tak spadli że wątpię czy będą jeszcze leciec.

Propozycje:

1. AIK back 1.78 (tu czuję że będzie gruby spadek)

2. Osasuna back 1.83

3. Bartoli back 2.1 (tego nie gram, tylko prognozuję!!)

AIK u siebie na 4 mecze 4 wygrane, bramki 12-1... W poprzednich meczach z drużynami które są wyżej w tabeli niż ich obecny przeciwnik był kurs 1.5 i 1.6, więc jak nie spadnie to nie kumam szwecji.

Osasuna walczy o utrzymanie, a villareal o pietruszkę. Główni kierują się wykresem.

PS. A co do wykresów to chyba powoli zaczynam kumać wskazówki Cycka co do ich odczytywania. Mam przynajmniej taką nadzieję :) Jutro się przekonamy ;)

1. AIK back 1.78 4 tiki GOOD

2. Osasuna back 1.83 13 tików GOOD

3. Bartoli back 2.1 8 tików GOOD

Odnośnik do posta

Oczywiście rano przestraszyłem się lekkiego odbicie na osasnie i uciekłem z redem 3E na AIK... a tu wprawdzie też spada ale bardzo leniwie. No chyba dlatego że mały rynek.

Odnośnik do posta

A to ponieważ szczęściu trzeba pomagać !!! :D

Wygrać to raczej będzie ciężko ale może powalczyć. Choćby samym serwisem, a kurs na nadala to mi raczej nie ucieknie nigdzie ;)

post-975-1306395932,52_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Ale dzisiaj dałem ciała... Tak ładnie wyczaiłem rynki wczoraj żeby nic na nich nie zarobić :(

Oto moje dzisiejsze wyczyny:

Proboszcz tym sie absolutnie nie przejmuj. Rzadko kto potrafi wykorzystac rynki na 100% kiedys z moich podanych propozycji mozna bylo uszczypac az 66 tikow (kilka rynkow) - ugralem moze z 12 :) Czesto jest tak, ze Nasz kurs ucieka nie w ta strone - w panice sprzedajemy a tu bach - za chwile wraca. Handlowanie z dziennym wyprzedzeniem jest duzo trudniejsze jednak mysle, ze warto skupic sie wlasnie na tym - odpowiednie wyczucie przyjdzie z czasem. Dzis skubniesz 5 tikow, jutro 10 a pojutrze... kto wie - zycze powodzenia w prowadzeniu watku. Bardzo dobry i szybki rozwoj - przepowiadam wielka kariere w handlu pre play!

Odnośnik do posta

Wczoraj był Goodoys Cruz :D Kilka dni temu Valez... Dzisiaj Internacionale (Brazil)...

Mecz o 2 w nocy. Kurs już leci, a dopiero za pól godzinki wszyscy się przesiądą z hiszpańskiej ligi :D

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!

Internacionale back 3.0

Odnośnik do posta
Wczoraj był Goodoys Cruz :D Kilka dni temu Valez... Dzisiaj Internacionale (Brazil)...

Mecz o 2 w nocy. Kurs już leci, a dopiero za pól godzinki wszyscy się przesiądą z hiszpańskiej ligi :D

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!

Internacionale back 3.0

uwazaj na takie okazje. Szczegolnie na mniejszych rynkach. Nie mowie, ze nie spadnie ale czasem grubasy lubia po zakonczeniu spotkan dnia wywindowac kursy wszelkich Arg, Brazyliach i CL. Mysle, ze lepiej poczekac z wejsciem na trakie rynki. Odczekaj 10-15 minut po zakoczeniu hiszp i zobaczysz co sie bedzie dzialo. Z wczesniejszym wejscie mozna wiecej zarobic ale nie raz juz widzialem kompletne odwrocenie kursu. Male rynki z 20k w kilka minut przekraczaly 100k

Odnośnik do posta

Pożyczyłem, dzięki wielkie. Zarobiłem nawet niezle, jak na moje warunki i kilka minut klikania - ok.1.4e. Spodziewałem się trochę większych spadków, ale i tak jest dobrze, jak na tak malutki rynek. Na razie nie mam "weny", ale mam nadzieję, że już niedługo zacznę regularnie wynajdywać okazje, z których i Wy skorzystacie. Jeszcze raz - dziękuję pięknie.

Odnośnik do posta

A kolego widział może do ilu spadlo ???? bo straciłem cierpliwość odsprzedałem z 2E redem i spać poszedłem :(

Byłbym wdzięczny za info. pozdraiam

Odnośnik do posta
A kolego widział może do ilu spadlo ???? bo straciłem cierpliwość odsprzedałem z 2E redem i spać poszedłem :(

Byłbym wdzięczny za info. pozdraiam

najwieksze spadki byly tuz przed meczem - 6 minut do spotkania i kurs polecial do 2,94. Pozniej juz nie wiem. Kurs poszedl Twoja droga. jednak grubasy nie weszly w ten rynek - pozostal malym do konca.

Odnośnik do posta

kurde mimo wszystko mogłem poczekac...

A co dnia dzisiajszego napewniejsze mi się wydaje City.

Już kilka tikow od wczoraj urwałem.

No i oczywiście kochany RG. Lay na ferrero i kilku już poszedł :D

Odnośnik do posta

Kurs spadł nawet do 2.88, jakieś 2 minuty przed meczem. Przez chwilkę szalał - raz było 2.98, by z powrotem wrócić do poziomu 2.92, czy 2.88.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.