Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam. Geeks juz w miarę opanowany jak i giełda więc nie pozostaje mi nic innego jak wpłacić Euro i się bogacić :D

Będę krótko opisywał moje poczynania, wklejał podsumowania tygodniowe oraz postaram się też proponować z wyprzedzeniem rynki na których będę walczył.

Ale na wstępie jedno pytanie bo mnie trochę niepokoi pewna sytuacja. Mianowicie założyłem konto i chciałbym wpłacić za pomocą karty kredytowej, ale za każdym razem jak otwieram okno mojego konta wyskakuje mi połączenie nieszyfrowane. Powinno być chyba zabezpieczone co? Wy jak macie? Przeskanowałem kompa ale wirusów brak.

HELP please !!!

post-975-1306395919_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

Na innych stronach (allegro, bank wbk, mooneybookers) jest kłódka i jest zabezpieczenie, tylko tutaj coś nie gra. To normalne ?

Odnośnik do posta

No właśnie nie pomogło. Nie wiem o co chodzi?? A ty masz zabezpieczone?

Ludzie macie kłódkę normalną czy z wykrzyknikiem ???????????

Odnośnik do posta

Ja próbowałem zobaczyc przez chrome i tam gdzie jest url była kłodka, sproboj po prostu od kogos wplacic i po problemie, moze po prostu masz wylaczone zapory albo cos w ten desen, ale mysle ze nie ma co sie bac ze jakis haker chce Cie obrabowac ;-)

Odnośnik do posta
a co sie pojawia jak kliknie 2 razy na klodke? Powinno pokazac komunikat (dokladny opis) co jest nie tak..

i bodajze certyfikat. Pociesze Cie, jesli strona hakerska dobra to i certyfikat bedzie ok - przeciez nikt nie sprawdza przedtem jak wyglada cert betfair :) Jesli wchodzisz prosto z googli a nie przez link, ktory ktos obcy Ci wyslal to powinno byc ok.

Wreszcie (w zasadzie nie wiem jak jest w PL) Twoj bank powinien chronic Cie przed wszelkimi internetowymi wlamaniami za free. Mojej Slubnej zwineli kiedys troche kasy - poszla do banku, karte zablokowali, pieniadze oddali w ten sam dzien a w ciagu 2 nastepnych dni miala nowa karte. I tu ciekawostka - jedyna operacja jaka wykonala przy uzycieu tej karty byl zakup biletow lotniczych w ryanair :)

Odnośnik do posta

No mój start na giełdzie opóźniony przez j****e przelewy24. Nie wiem po co ja tym sposobem wpłacałem. nawet nie wiem gdzie moja kasa teraz jest. W betfair jeszcze jej nie ma, w przelewach24 rzekomo już wczoraj wysłali do jakiegoś Envoy. Masakra jakaś.

P.S. W Betfair powinni zatrudniać amerykanów, bo od kolesia z "masakrycznie" brytyjskim akcentem dowiedziałem się jedynie, że Envoy nic im nie przkazywał.

Nawet nie wiecie jak w pory sram o te 400E.

Odnośnik do posta
No mój start na giełdzie opóźniony przez j****e przelewy24. Nie wiem po co ja tym sposobem wpłacałem. nawet nie wiem gdzie moja kasa teraz jest. W betfair jeszcze jej nie ma, w przelewach24 rzekomo już wczoraj wysłali do jakiegoś Envoy. Masakra jakaś.

P.S. W Betfair powinni zatrudniać amerykanów, bo od kolesia z "masakrycznie" brytyjskim akcentem dowiedziałem się jedynie, że Envoy nic im nie przkazywał.

Nawet nie wiecie jak w pory sram o te 400E.

nie boj nie boj - nie jest tak latwo zwinac kase podczas przelewu czy nawet jak znasz numer karty i nawet haslo. Wyobraz sobie, ze masz nr mojej karty z haslem. jedyne co mozesz zrobic to doladowac sobie nowa karte sim. Kasy nie wyplacisz bo fizycznie nie masz karty. W necie nic ni ekupisz bo musisz podac adres wysylki. Na swoje konto nie przelejesz bo musisz podac nr konta.

Oczywiscie jest mozliwe wyczyszczenie konta ale gdzies ta kasa musi trafic a to juz nie takie proste. Kiedys jeden brytyjsko dziennikarz stwierdzil, ze to niemoliwe zeby znajac nr konta i sortcode cokolwiek z tym zrobic. podal te dane w gazecie. W ten sam dzien cala jego kasa trafila na konto fundacji British hearts :) oczywiscie oddali mu wszystko :) wiec tak - jest to mozliwe ale jak wspomnialem, nie martw sie bo nie masz o co

Odnośnik do posta

No może i tak ale wpłacałem wczoraj o 11 rano i jak sobie pomyśle ile nerwów... i ile grenów już bym zrobił. ehhh. Na dodatek jutro niedziela więc też kupa będzie i dopiero w poniedziałek coś może się wyjaśni.

Nigdy więcej.

Odnośnik do posta

chcesz kase teraz to nic prostszego. Wplac nastepne 400 przez karte kredytowa / debetowa a jak przyjda te pierwsze to je wyplac na karte. Moglbys zrobic mase greenow ale i redow. Nie ma sie co napalac. Nie ma okazji, ktora sie nie powtorzy. Uwazaj ze stawkami na poczatek. pzdr

Odnośnik do posta

Wole nie ryzykować. Jak wpłacę z karty a się okaże że coś nie tak z tamta kasą to zostanę z pustymi kieszeniami do 5 czerwca,a to mi się nie usmiecha

Odnośnik do posta

Oto cała prawda o "natychmiastowych" przelewach24...:

Drogi Tomaszu,

Dziękujemy za nadesłany email.

Uprzejmie informujemy, iż wpłaty poprzez Przelewy24 mogą zostać zaksięgowane nawet do 5 dni roboczych. W związku z czym będziemy mogli przekazać Pana sprawę do Działu Płotności dopiero po upływie 5 dni roboczych, od momentu wykonania wpłaty. Jeśli wpłata nie zostanie zaksięgowana do 20/05 prosimy o ponowny kontakt załączając dowód wpłaty.

Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres.

Z poważaniem

Biuro Obsługi Klienta Betfair

polska@betfair.com

Betfair

PO Box 34467

London

W6 9WS

www.betfair.com

Odnośnik do posta

kazdy chce zarobic a takie przelewy24 (24 - hehe) musza troche poobracac gotowka. Nastepnym razem wplacaj poprostu karta - kase masz po nacisnieciu enter, a nie przpraszam - musisz kliknac jeszcze odswiez :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.