Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dzięki Cycu. Twoje nauki nie poszły w las ;)

no mam nadzieje! I licze na wiecej takich rynkow / ryneczkow. Ksiadz Proboszcz juz sie zbliza... juz puka do mych drzwi... :lol:

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

o ja pie*****... równo 23:03 :!: :!: :!: :!:

Coś z tego musi być jak obaj wypatrzeliśmy :D

A znalazłes coś na jutro?? Bo ja to już kompletnie nic nie widze.

Odnośnik do posta

W pierwszym momencie chciałem napisać, że dzisiaj słabszy dzień, ale się w łeb stuknąłem. Chyba za bardzo się podjarałem ostatnimi wynikami. W końcu dniówka ponad 20E to dla mnie spełnienie marzeń biorąc pod uwagę że giełdą interesuje się od kilku miesięcy a za kasę gram od 10 dni.

Dzisiaj dałem ciała z tenisem, gdyż rano musiałem skoczyć zalatwić kilka spraw i utknąłem na remontach dróg. Nie zdążyłem zrobić jakieś chociaż delikatnej selekcji i grałem za żywca o czym świadczy ogromna ilość rynkow tenisa.

Nadrobiłem troche na szkocji, choć też nie odpoczatku się załapałem gdyż się przestraszyłem że nie dam rady jednocześnie kontrolować rynków tenisa i jeszcze piłki, a wystarczyło kupić i spokojnie siedzieć do 18 ale kto wiedział.

post-975-1306395941,39_thumb.jpg

Odnośnik do posta

a to handlujemy jednak co innego :( ja siedze na NY Red Bulls - myslalem, ze powymieniamy sie troche siankiem hehe. Nie zauwazylem tego Galaxy :) powodzonka zycze

Odnośnik do posta
obydwa rynki powinny wyjsc na plus. ja z kolei siedze na santosie, ale tamtym tez sie przygladalem.

dobry Santos nie jest zly! Wykres obiecujacy. Fajnie, ze znow watki pre sie tak rozrastaja. Co umknie jednemu zaraz wychwyci drugi a przeciez o to chodzi. Nawet jak jest pustynia to zawsze ktos cos znajdzie i jest w czym wybierac. pzdr

Odnośnik do posta

Ale łeb nap....... Wczoraj wieczorkiem wpadł znajomy wikary i siostry zakonne no i całe wino mszalne poszło. Dzisiaj odpuszczam. Przerwa do jutra. Tylko Walie zakupiłem i tak ją zostawiam... przed meczem opchnę mam nadzieje z zyskiem. Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

dobra wracamy do zywych bo do jutra nie wytrzymam :D... Walia już sprzedana bo nie mam siły na nerwową końcówkę. Ryneczek chyba idealny. Oczywiście musiałem coś w tenisa pyknąć no bo jak to tak bez RG (w końcu jest tylko raz w roku :P) Lagostera to Lay przed meczem za zobowiązaniem 17 i back po pierszym przełamaniu w 2 secie.

Chciałem się jeszcze pochwalić co zrobiłem na rynku w generalnej klasyfikacji kobiet RG ale nie mogę dodać załączników. Jest napisane że mam wykorzystane już 3mb z 500kb dostepnego limitu i mi nic nie ładuje. Ehh... no nic, w każdym razie dzięki dzisiejszym anty wyczynom Woźniackiej i Stusur, Schavione spadła mi już z 24 na 11 :D

Teraz gra w niedziele z Janković... ale jutro jeszcze gra pierwsza trójka z najmniejszymi kursami (szarapowa, azarenka, kvitova)... wystarczy że chociaż jedna wyleci to jeszcze powinno spaść. Tutaj upatruję właśnie szansy na jutro. Sam zaraz jeszcze dokupię schavionę i sprzedam jutro wieczorem po meczach. Nawet jak wszystkie 3 wygrają swoje mecze to raczej kurs nie powinien skoczyc do góry. Narazie mam tam 17E greena... lub 190E freebeta na Schavione. Zobaczymy co będzie jutro :D

P.S. Wie ktoś jak wkleić te screeny ??

Odnośnik do posta

Na dzisiaj już starczy.

Na jutro upatrzyłem sobie jeden meczyk. Opiszę go w rynkach tradera. Chodzi o norweskie STROMGODEST.

No i Barca do góry bo to Liga Mistrzów i finał. Szanse 60-40% oceniam więc kurs 2 to za mało.

Odnośnik do posta

Na dzisiaj już starczy.

Na jutro upatrzyłem sobie jeden meczyk. Opiszę go w rynkach tradera. Chodzi o norweskie STROMGODEST.

No i Barca do góry bo to Liga Mistrzów i finał. Szanse 60-40% oceniam więc kurs 2 to za mało.

Cześć.Możesz zdradzić za jakie stawki grasz i czy wszystko in play czy pre?trzymaj tak dalej bo w takim tempie to niedługo wybudujesz nowy kościół dla swoich wiernych;-)pzdr...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.