Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mieliśmy małą awarie kilkudniową traderów, ustawa hazardowa jest martwa, przybyło wielu nowych dobrze zapowiadających się graczy. Awarii na giełdzie nie doświadczyłem, chodź jeden dzień bodajże z rana bf nie działało ale nie sprawdzałem osobiście.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piłkę tylko pre. bo na live się boję... Wolę mniej wygrywać ale mniej ryzykować. A tenis ostatnio tylko live. Staram się łapać niskie lay'e gdy widze że jest szansa na wzrost. Stawki pre to różni

Posted Images

Mieliśmy małą awarie kilkudniową traderów, ustawa hazardowa jest martwa, przybyło wielu nowych dobrze zapowiadających się graczy. Awarii na giełdzie nie doświadczyłem, chodź jeden dzień bodajże z rana bf nie działało ale nie sprawdzałem osobiście.

A wasze blogi (twoje i cycka) juz w elicie są czy nadal ogólno dostępne dla szaraczków takich jak ja ?? :D

Odnośnik do posta
Po drugie Cycu już od tygodnia posta nie napisał (dziwne!!!)
Z tego co pamiętam to cycu pisał coś o urlopie i związanej z tym przerwie tygodniowej, czy dwutygodniowej ;)
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.