Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Bravo Esca.

A możesz powiedzieć ile to było mniej więcej ticków na tych rynkach powyżej ?

Cały czas masz tą żelazną zasade, że 1 dobry green i nie wchodzisz więcej w rynek ? Ile razy wchodziłeś w te powyższe rynki ?

Apropo magisterki , za 20 (szeroko rozstawionych) ticków dziennie to i praca MGR sie sama napisze :)

Nie marnuj sie chłopie :D hehe

Odnośnik do posta

Każdy rynek jest inny, i na każdym rynku rożna stawka, raz za 50 raz za 100 raz za ileś tam. Sam dobrze wiesz jak to wygląda, O tickach też nie mogę nic powiedzieć, ponieważ to nie jest miarodajne jeśli robisz lay 1,05 i wychodzisz na 1,10 to masz prawie 100% zysku. Jeżeli lay 1,10 i wychodzisz 1,30 to masz prawie 200 % zysku z ryzyka. Także mówienie o tym ile tików było by błędne.

Screen poniżej przedstawia winde jaka szła w dół w przerwie meczu, po pierwszym secie. Kurs na Kerber na giełdzie 1,90 a na b365 1,44. Ogromna różnica która w ciągu 30 sekund została zniwelowana na giełdzie do kursu 1,60.

Wszystko sprowadza się do obserwacji.

Granie live, na wariata to żaden pomysł dobrze o tym przypomina mi sytuacja sprzed 2 miesięcy. Zawsze myśl o stawce, czy nie jest to dla Ciebie za dużo, w porównaniu z bankrollem.

Odnośnik do posta

Esca jak nie masz REDa a szczerze wierze że nie masz, to moze ja Ci napisze tą migisterke, a Ty mi obrocisz kilka klockow w tym miesiacu , co ?

Z czego to to piszesz ? ! :D hehehe

Nie marnuj sie chlopie przy tej magisterce i zajmij sie tym co umiesz :)

Nie mowie , ze magisterki nie umiesz - bardziej mam na mysli że - połącz przyjemne z pożytecznym - w sensie jako pomysł na życie :)

Jeszcze raz , wielkie graty.

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

Dzięki panowie, ale wciąż przypominam o czasie gdzie pozbyłem się 3k f. To świadczy o mojej niedoskonałości, będę wspominał o tym, aby nie zapomnieć, i aby strzec się błędów.

Dzisiaj jest red, tak cycu red:) ale liczy się bilans dnia, a ten pozytywny. Na zlocie krata browarów będzie dla wszystkich !

Skąd się wziął red przy Verdasco?

Dobry green na początku meczu Tsongi, dał mi możliwość zaryzykowania 150f w extremalnym layu 1,01 Verdasco, nie powiodło się, ale myślę że czasami warto spróbować. Gdy wiesz że "nic nie tracisz". Bilans dodatni. Dzień zamknięty.

Odnośnik do posta

Niby tak, niby nie. A gdyby to był cały bankroll, lub większa część która nie dała by możliwości kolejnych wyników? Nie można tak myśleć, dopuszczalne są straty 1-2 dniowe, jeśli są większe to już wiem że popełniłem błąd, a tego wystrzegam się jak ognia:)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.