Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Esca wiem,że teraz mało czasu masz(powodzenie z magisterką) ,jak byś napisał kiedyś jak wchodziś w niskie laye,może jakieś sygnały wejścia/wyjścia .

Grasz lay przed meczem , w trakcie ,oglądasz oceniasz szansę,a może analizujesz wykres,przebicie punktu oporu.

Odnośnik do posta

no dokładnie tak, w każdym meczu myślę inaczej, oglądam, i wiem co może się wydarzyć. Ciężko mi powiedzieć jak podejmuję decyzje, po prostu na każdym rynku coś innego rodzi mi się w głowie. Ale generalna zasada to lay poniżej 1,50 do dobra opcja. Byle by go nie dawać jak już były okazje i już kilka razy odbił, tylko wykorzystywać pierwszą możliwą okazję. Bo większość patrzy mówi "o 1,30, ciekawe czy odbije,.... o odbił" i tego nie wykorzystał. a to mogła być jedyna szansa.

Odnośnik do posta

No niby tak, ale ustawiasz sie po to przykladowe 1.30 ? zaraz przed punktem gemem ktory sie rozegra i po ktorym sie spodziewasz kursu wlasnie w okolicach 1.30 czy dopiero po spadku wlasnie od razu bierzesz to co jest w danej chwili do wziecia ?

I co wtedy ze stawka ?

Odnośnik do posta

tak jak powiedziałem, wszystko zależy od sytuacji, a nie chcę mówić że jest tak czy tak, bo reaguję szybko, jak daje lay 1,20-1,30 to zazwyczaj za grosze (30-50f) i czekam na około 75% zysku. Liczę się z tym że te 30-50 mogę stracić. Ale płakać z tego powodu nie będę.

Odnośnik do posta

Esca, to Ty regularny (choc bardzo specyficzny) better jestes :) ale poki nam tu wklejasz zielone screeny dzien w dzien to slowa nie powiem !

Co by nie mowic... sztuka obserwacji !

Graty ! (po raz 10-ty juz chyba) :)

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

A widzisz wyszło szydło z worka, Bennetou mnie załatwił, miałem green 270f na tym meczu. To pozwoliłem sobie na wejście w Berdycha. tam mam -200, a Bennetou dali zwrot. Więc narazie -201 dzień :)

Edytowane przez Escabar
Odnośnik do posta

Noooo, to Ty jednak też człowiek jesteś Esca !

Normalny zdrowy soczysty RED. piekinie, ;)

Bo juz chodzily podejrzenia na formu ze Ty jakis GREEN robot jesteś :)

Chociaż, tu akurat Cie "system" wydymal, bo kołowałes dobrze w okolicy 70f do przodu.

Odnośnik do posta

Wczoraj nic nie ruszyłem, dziś to jest na tyle. Zastanawia mnie czy wogóle warto wklejać tutaj zyski/straty, i jaki to ma sens, także myślę że narazie zawieszę tą czynność. Chyba że jakiś rekordowy green lub red się zjawi, miejmy nadzieję że to pierwsze.

pozdrowienia

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.