Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

jak przeciwnik wygrywa swoje podanie to kurs na nadala rośnie, są takie skoki że ustawiasz się wyżej i liczysz że może skoczy na chwilę do tego poziomu i chwyci twoją stawkę, powiedzmy 1,80 po chwili kurs się kształtuje i lekko opada na 1,76. I teraz albo wychodzisz, i masz green, albo liczysz się z konsekwencją i przy 0-15 skacze na 1,90 tniesz stratę. Lub jeśli taktyka jest na podanie, czekasz co bedzie dalej, licząc się z tym że jak przegra podający tniesz, i jesteś gotowy wyjść z redem.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

no tak,

ja pytam , bo chcem dokopać do faktu czy masz kursy "wyłuczone" jaki rynek, gdzie sie będzie kształtował po danym pynkcie itd . czy wszystko na czuja. patrzysz i grasz.

Esca, nie widać tego rysunku, może wystaw na screenshota.

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

Raczej wyuczone, a z resztą jak na początku obserwujesz rynek, to w głowie ci się rodzi jaki to jest rodzaj rynku, bo np w babkach jak jakaś laska wygra podanie to kurs na nią spada a nie rośnie, bo większe prawdopodobieństwo że teraz ona przełamie tamtą. No i w sumie też zależy jaki underdog itp. Mnóstwo czynników, czy jest stan 3-3 czy raczej 5-4 i break na set...

Odnośnik do posta

Sorki za zaśmiecanie. Ale akurat pograłem in play tenis właśnie tą strategią i z tym bardzo różnie bywa.

Kursy w przypadku jednego punktu często mają spore skoki i wszystko zależy od tego jaka faza meczu itd. Bardzo często po wygranym gemie kurs zamiast minimalnie spadać to uwaga rósł :D Dlatego też postanowiłem, że dopóki turnieje nie wejdą na twardsze nawierzchnie to zostawię granie in play i skupię się na pre i ewentualnie w przerwach bo to jednak wyższa szkoła jazdy...

Odnośnik do posta

Hubertfox, dużo nie wkładam w rynek. Każdy może mieć taki blog:)

A tutaj złapana pierwsza i chyba jedyna okazja w meczu, Simona ciśnie rodaczkę i pierwszy set 6-2.

Pierwszy dzisiejszy rynek Andersona na minus 77 f. (brak screena ale w podsumowaniu dnia będzie z bf)

Ten bardziej optymistyczny:

A to wykres, należało korzystać z pierwszej okazji:

Odnośnik do posta

26 kwiecień.

Fajnie się dzień ułożył, ciekawa sytuacja, ponieważ połączyłem trading z obowiązkami dnia codziennego, wszedłem na jeden rynek, potem poszedłem biegać, wróciłem, wszedłem na kolejny, pojechałem ze znajomym do centrum +1 piwko, wróciłem, zdążyłem posprzątać mieszkanie, wszedłem na kolejne rynki. No i w międzyczasie oczywiście zrobiłem obiad i kolację.

Można powiedzieć że cały łączny trading zajął mi jakieś 3-4 godziny, a efekt imponujący.

Edytowane przez Escabar
Odnośnik do posta

Bartoli faworyt = lay. Wozniacka faworyt = lay. A to że tak ostro poszło że nawet nie zdążyłem się podrapać po tyłku, to jak widziałem że świeci ponad 100f od razu brałem i zamykałem rynek. Najwięcej mi dała sama wiedza o zawodniczkach, podczas gdy mój znajomy nie wie kim jest Barthel- ja mam już ją rozpracowaną od przeszło 6 miesięcy, coraz lepiej kobieta gra, i te najlepsze mają powoli z nią problemy. Kerber nie trzeba przedstawiać, wystarczy zobaczyć jak gra w obronie i ataku, znakomite krosy i piłki pod samą linię. Trzeba widzieć gdzieś szanse i z nich korzystać.

Odnośnik do posta

Siema Esca.

Mam pytanko do Ciebie. Jeżeli chodzi o tenis to na jakich streamach grasz. Ja grając tenis zawsze miałem z tym problem. Nawet teraz oglądając na Eurosporcie widzę że już przed punktem wszystko jest wyjaśnione ze strony grających.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.