Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Załapałem się na resztkę tenisa. Teraz mogę się wykąpać bo już zdążyłem siostrze wkręcić że bije rekord - z dala od wody:)

Pozdrowienia dla najlepszych zlotowiczów !! + jeden weteran wojenny (zajczyk) i mięso armatnie (cycu) :D :D

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

8 maj.

Szkoda tych redów, ale cóż. Jak człowiek próbuje zrobić ładnego laya, nagle idzie w dół i panika że za duża stawka do laya, robi się cięcie. Jednak tak jak franz mówił, "jak czuję wyższe ciśnienie to wiem że stawka jest za wysoka".

Dzień na plus, ale błędy popełniłem.

Odnośnik do posta
  • 6 months later...

Zakurzył mi się troche ten blo.

Ostatnie dni starałem się dogłębniej przyjrzeć sytuacją w ligach, szczególnie w koszu.

Nieśmiało wracam do regularnego handlu, miałem myśli by przejść na forex, ale jednak sport to moje drugie życie (PS trzecie, zaraz po życiu towarzyskim).

Wczoraj NBA, której już mi się nie chciało w nocy tutaj wrzucać:

Od razu zaznaczam że nie był to żaden lay.

Interesowały mnie tylko 2 rynki, z czego na Houston to prawie spałem, ale 2 strzały na otrzeźwienie i dotrwałem do 4 rano.

Dzisiaj jedyny mecz na którym miałem jakie kolwiek wątpliwości i lay faworyt od początku meczu.

Dzisiaj w 90% to wszystko, może skubnę u/o na wieczór w Anglii, ale nie powiedziane.

Odnośnik do posta

NBA mnie ciekawi. Duzo kasy przehandlowujesz na meczach ? O streamy to tam ciezko, wiec interesuje mnie jak to rozgrywasz. Mozesz odp na pw jak masz chwile;]

dobrze ze wracasz, lubilem przegladac Twojego bloga :)

Edytowane przez bartek159
Odnośnik do posta

W porządku, odpiszę tutaj. Całe NBA jest transmitowane na b365. Także z video nie ma problemu, czasami na Canal+Sport leci jeden mecz, to można w HD obejrzeć. Każdy mecz jest indywidualnie brany pod uwagę. Rano poświęciłem jakieś 15-20 min na analizę Phoenix z Clev, bilans Clev tragiczny. Zestawiłem następujące dane:

Punkty na mecz +Pho

średnia zbiórek +Pho

ławka +Pho

średnia przechwytów +Pho

skuteczność w FG +Pho (duża różnica)

lepsza obrona +Clev.

Dużą rolę odegrała ławka rezerwowych, tak jak Phoenix ma za Gortata Louisa Scolę, tak w Clev cała ławka biednie wygląda.

A kurs na Phoenix koło 1,75.

W Houston podobnie, ale bardziej sugerowałem się artykułem z nba.com albo covers.com szczerze nie pamiętam która to była strona. Sam zweryfikowałem i rzeczywiście w dużej mierze się zgadzałem. Cieszy mnie że nie ruszyłem 76ers bo pewnie jako świeży (po przerwie) bym coś głupiego narobił, a tam sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie.

Dodam że jak wziąłem kurs w południe na Phoenix bodajrze 1,78 to spadł na godzine przed meczem do 1,64.

Wszystkie 3 mecze o których wspomniałem rozpatrywałem też pod kątem laya IP. Odbicia były, spore, ale z punktu 1,20-->1,50 itp. Przy niższych kursy odskakiwały średnio o 3-7 ticków (co przy niskich jest to prawie 100% zysku od ryzyka). No ale mówić sobie mogę i mogę.. Skoro i tak ani funta w to nie włożyłem. Jeśli chodzi o przehandlowanie, różnie, zazwyczaj 500-2000f na rynek. Staram się nie próbować wyciągać z rynku maximum, bo to na złe wychodzi (przynajmniej mi:) )

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.