Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

NBA.

Jak dotąd bez rozczarowań.

Portland przed meczem bardzo delikatnie (back Clev trend spadkowy)

OKC perełka w sumie dla której nie spałem, back od początku meczu, mocne argumenty przeciwko NO.

Miami lay. I żal że za grosz, bo z 1,20 na 3 poszedł. A ja za wartość kawy layowałem i po 10 tickach w górę green. Tak czy inaczej liczy się że z rynku jest plus.

Odnośnik do posta

Wróciłem z pracy złapałem tylko ten rynek. Dodam że było w nim troche głupoty. Bo back Pointers po 1,20 z czego powinien być lay wg moim zasad. Po chwili wisiała czerwień przy kursie 1,40. No ale dałem 1,40 lay. (bardzo małym nakładem jakieś 10f) po 6 minutach kurs koło 2,70. I green. Dodam że jeśli byłby to lay 1,20 było by jakieś 20-30 f greena.

Będzie mnie mało w najbliższych dniach ( do soboty w pracy).

Odnośnik do posta

Dzień zaczął się niepewnie i wpadły 2 minusy. Z czego oba minusy "miały plus" gdyby nie moje narwanie. Handball mecz Hiszpanii miałem najpierw lay, po 1,60 spadł w 2 min na 1,40 i wyszedłem, gdzie za 4 minuty świecił się kurs 2,60 :) Tak samo z meczem w piłkę ManU lay 1,25 spadal chwilę i wyszedłem. Gdzie po kilkunastu minutach świeciło się 8,0 :) Przyczynę tych wyjść upatruję w zbyt dużym % kapitału włożonego w lay. Moje założenia, jak już powtarzam do znudzenia - jeśli daję lay muszę się pogodzić ze stratą stawki. Gdybym nie wychodził było by około +500, (przy stawce jakie zafundowałem). Gdybanie mi wychodzi ostatnio. No ale to były złe dobrego początki bo dzień zakończony niemal 30 funtowym zyskiem. Doliczyć noc i jest jeszcze lepiej. Weekend mija, najbliższe dni nie wiem na co poświęcę, będę się starać zeskalpować 5-15 funtów z dnia. Chociaż nie wykluczam że może jakieś dni odpadną i po prostu pójdę spać.

Dobranoc robaczki

Odnośnik do posta

Trzeba przyznać że dawno nie zdobyłem green'a w taki frajerski sposób. Naczytałem się statów, i nic innego mi nie wychodziło jak wygrana Norwegii. Po całej tej śmiesznej analizie pomyślałem że zobaczę jakie są kursy, pewnie z 1,10 na norweszki, pomyślałem. Okazało się że ponad 1,20. No to kupuje. Szwedki zaczęły od prowadzenia 1-3 i zwiększyły do 5-6 bramek. W tym momencie byłbym największym frajerem wychodząc z rynku mając niemal 90% strat ze stawki. Postanowiłem, że zaczekam, zwykle w kosza i ręczną 2 połowa to ciśnięcie na maxa. Norwegia 28-25 Szwecja. Dziękuję, pozdrawiam i nie polecam.

PS. Dając laya 1/10 stawki którą dałem na backa, wyszedłby mi green rzędu 30 funtów. W tym tkwi potęga laya.

Odnośnik do posta

Już myślałem że nigdy mi nie rozliczą tych rynków z siatkówki. Na szczęście się doczekałem.

Greener odpowiem jutro pod wieczór. Dziś już brak sił na cokolwiek.

Dobranoc

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.