Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Ja się nie mogę denerwować. Dzień jest dobry. No ale jeśli brakuje 1 sekundy do greena 300. To boli. Ważne że zysk, nie rozpamiętuję sytuacji. Druga rzecz to boli mnie Partizan i ten minus tam, bo gdybym nie był w gorącej wodzie kąpany byłby tam 2 razy większy + od tego minusa.

Cieszy mnie za to mecz FCB gdzie cały mecz czekałem z layem i doczekałem się na końcu spotkania i tu właśnie mogło być 300 i więcej. na remisie 76-76 CSKA przejęła piłkę ja juz greenowałem, a po 1 sekundzie po moim greenie Teodosić trafił piękną trójkę.

Jestem szczęśliwy z tego powodu, że mam możliwość obejrzenia pięknych spotkań do których to niewątpliwe należało a do tego jestem w stanie dzióbnąć kilka centów.

Miałem odpisać dzisiaj jak wygląda moja gra, stricte wejścia i wyjścia, zrobię to dziś wieczór. Ale teraz chwilowo mam kilka rzeczy do zrobienia w mieszkaniu.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Dzięki, zgadzam się z tym.

Wklejam całe dnie, żeby nikt mnie nie posądzał że wklejam tylko greeny, a redy zostawiam dla siebie.

Myślę, że to jest najlepsza opcja. Niekiedy jak będzie czas napiszę do rynków jakiś komentarz, no ale jak wiemy idzie koniec świata, a zaraz po tym są Święta więc czasu niewiele, bo przygotowania idą pełną parą. A bunkier sam się nie wykopie:)

Odnośnik do posta

Skromnie, na piwo. może dwa. Przewiduję że najbliższe moje 3 dni będą wyglądały podobnie do dzisiejszego.

A teraz na mnie już pora, dobranoc

To Ty to piwo Esca na Oxford Street pijesz ? :)

Graty, ale nudą wieje na tym Twoim blogu, non-stop greeny i greeny ;)

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

Całkiem całkiem, jeśli zakończę tak każdy dzień w przyszłym rok byłbym niezmiernie zadowolony.

Z czego mecz Realu prawie mnie pozbawił tej dniówki. Miałem tam już +10, ustawiłem stawkę 50 i wstawając od komputera na touchpadzie kliknąłem przypadkiem lay 1,05. Spadł do 1,02 i świecił się minus bodajże 40. No ale dałem sobie szansę poczekałem, aż wyjdzie i poszedł w górę. Wyszedłem na tym samym poziomie plus kilka ticków wyżej co dało dodatkowe funty, a on za chwilę na 1,40. Fakt faktem że rynek dał mi nie 10 a 14f, więc pozytywnie. Reszta w przerwach.

Dobranoc

Odnośnik do posta

Całkiem całkiem, jeśli zakończę tak każdy dzień w przyszłym rok byłbym niezmiernie zadowolony.

Z czego mecz Realu prawie mnie pozbawił tej dniówki. Miałem tam już +10, ustawiłem stawkę 50 i wstawając od komputera na touchpadzie kliknąłem przypadkiem lay 1,05. Spadł do 1,02 i świecił się minus bodajże 40. No ale dałem sobie szansę poczekałem, aż wyjdzie i poszedł w górę. Wyszedłem na tym samym poziomie plus kilka ticków wyżej co dało dodatkowe funty, a on za chwilę na 1,40. Fakt faktem że rynek dał mi nie 10 a 14f, więc pozytywnie. Reszta w przerwach.

Dobranoc

czego tobie jak i sobie zycze :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.