Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dają do myślenia te wykresy. Szacunek dla Ciebie za grę w kosza. Tam rynek zmienia się bardzo szybko. Jedna "trójka" i kurs o kilka-kilkanaście ticków zmienia swoje położenie. Ja osobiście nie odważyłbym się ruszać Koszykówki.

Super sprawa.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Noc krótka, ale udana, zająłem się pierwszymi meczami i spać bo jak zwykle następnego dnia nieprzytomny. Miami kurs na starcie 1,14 i bach odjazd do 2,70 w tym przypadku nic nie trzeba było robić tylko na starcie dać lay. Przegapiłem okazję ale skupiłem się jak zwykle na meczu OKC. Wynik zadowalający..

Dodam jeszcze zrzut całej nocy, z uwagi że wczoraj lotros napisał, że niektórzy nie dają wszystkich wyników. Tu jest całość:

Odnośnik do posta

Kobieca siatka, kluczową rolę odgrywa sam koniec wykresu, gdzie był możliwy lay 1,02-1,03 a potem odbicie do 1,25. Oczywiście całej tej tendencji nie wyłapałem (nie możliwe jest wykorzystanie 100% ruchów) ale zmieściłem się w granicy lay 1,05 i green przy 1,15.

Odnośnik do posta

Z racji braku sensownych rynków oraz moim super wolnym internetem na wieczór zająłem się tylko jednym u/o 2,5 Liverpool-Newcastle.

Na początku, oszacowałem że kurs nie powinien iść wyżej jak 2,04-2,06 w każdym innym wypadku byłby to dla mnie value.

Zacząłem na przeszło godzinę przed spotkaniem, ustawiłem się na 2,04 i najpierw czekałem w kolejce, potem zaczęło skupywać.

Na samym końcu zaczęły wskakiwać poważne ściany i również skorzystałem.

Wynik końcowy 31 funtów. na 10 minut przed gwizdkiem sędziego.

Odnośnik do posta

Zrzuty ze sposobu ustawiania się na u/o.

Co ważne nigdy nie kupiję po aktualnej cenie. (To dla gorących głów co myślą że jak się ustawią to im nie przyjmie).

Ostatni zrzut to wynik końcowy na 6 minut do rozpoczęcia spotkania.

Scopi, nieee to jest największy błąd jaki popełniłem. Never again:)

Odnośnik do posta

Sesja zimowa wystartowała, do tego jestem z pracą mgr daleko w tyle.

To ostatni wpis w tym miesiącu.

Handlem będę zajmował się od święta, jak już dość będę mieć siedzenia w książkach.

Dzisiaj mocniejszy akcent na zakończenie:

Do zobaczenia w lutym.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.