Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

trochę się pospieszyłem, ostatecznie green lekko poprawiony, ryzykowałem przy tym połowę wygranej.

O ile się nie mylę jest to jeden z lepszych wyników w tym 2012 roku. Życzę wszystkim takich greenów każdego dnia.

Urywam się do przyszłego tygodnia, jak już wspominałem sesja.. aż strach pomyśleć jakie greeny by się łapało gdyby nie szkoła.... Cieszy mnie fakt, że mimo wszystko potrafię złapać koncentrację na 1-2 spotkania w ciągu weekendu.

Dobranoc

Odnośnik do posta

Escabar ja też dałem Lay Detroit F 500 przy 1,56...jednak ja oddałem z zarobkiem jednego ticku, bo to było pre-play, później trochę in-play, ale to małe kwoty. Jest czego żałować, no ale cieszę się, że jest zielono.

Dobry green

Odnośnik do posta

Escabar mam do ciebie pytanie....po czym oceniałeś czy w przerwie meczu piłki kurs na u/o bedzie rosnąć bądz malec? I którym underem w przerwie się zając bardziej tym niższym czy wyższym tzn. np. jest po I pol. 1:0 to brać pod uwage 1,5 czy raczej 2,5? Z góry dziekuje za jakakolwiek podpowiedz. Ucze sie umiejetnosci odczytania kiedunku kursu u/o w przerwie.

Odnośnik do posta

Jak jest 1-0 do przerwy to na underze 2,5 lub 3,5 tak żeby między ilością bramek która już wpadła a underem był zapas 1 bramki lub więcej bramki. Kurs często brnie za szybko w dół, i w przerwie się stabilizuje, musisz uważać żeby nie złapać tego najniższego, bo jak ucieknie wyżej to po greenie, chodzi o to byś odpowiednio wyżej się ustawił w przerwie, jak chwyci to masz na 100%greena, jak nie to nic nie tracisz.

Odnośnik do posta

Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie twoich leyow. Czy bieresz je po ogladnieciu kawałka meczu widząc, że fawortyowi niezbyt idzie czy po prostu bierzesz druzyny która ma najmiejsze zobowiazania na lay liczac na jakies punkty prowadzenia przeciwnika? I kiedy własciwie wychodzisz, czy zakładasz jakąś granice zysku, czy poprostu greenujesz proporcjonalnie do sytuacji na boisku?

Odnośnik do posta

Nie ma twardych reguł, każdy mecz, każdy rynek jest inny, złota zasada to oglądam spotkanie. Czasami fajnie wiedzieć coś więcej, czyli kontuzja itp, też nie mam tutaj twardych zasad, jeśli wiem coś więcej to jest to dla mnie bonus. Bawię się tym nie myśląc o tym że są to pieniądze. Mój kolega mówił kiedyś, to takie proste jak z 1 złotówki zrobić 2 zł, tylko na wyższym pułapie. Mam wyłączony czynnik stresu. Czasami przeczucie.

W tym meczu przeczytałem tylko jeden artykuł i wiedziałem że Polacy są połamani i ledwo chodzą, więc lay 1,91 i wynik:

Odnośnik do posta

Bawię się tym nie myśląc o tym że są to pieniądze. Mój kolega mówił kiedyś, to takie proste jak z 1 złotówki zrobić 2 zł, tylko na wyższym pułapie. Mam wyłączony czynnik stresu. Czasami przeczucie.

Ten cytat powinien tkwić w głowie każdego tradera, brawo!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.