Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

spokojnie nigdzie się nie wybieram, to "moje forum" także jedyne co mnie teraz ogranicza to najgorsza sesja jaką miałem przyjemność doświadczyć w ciągu ostatnich 5 lat.

Odnośnik do posta

Ostatnie dni, zasiadam do pojedyńczych rynków.

Pytacie dlaczego nie wklejam redów... po prostu na razie ich nie mam... jak coś trafię na czerwono oczywiście też wrzucam.

Czasami sytuacja wygląda tak, że rynek zacznę z redem, ale kończę go z greenem, mozolne realizowanie handlu przynosi efekt.

Odnośnik do posta

Kolejny zrzut z handlu pre u/o. Tak zwana przeze mnie mielonka:

Pierwszy zrzut (wyczucie w którym miejscu mieli i czy 1,89 schodziło sukcesywnie, jeśli tak ustawiam się wyżej)

Drugi zrzut (udało się uchwycić sam moment jak schodzi 1,89, green już na poziomie 14 funtów, ustawiam się za kolejne 400f na 1,90)

Trzeci zrzut (wyczuwam że cisną coraz mocniej w dół, dołożyłem trochę na 1,90 ale niestety ucieka w dół (udało się obrócić 400 które oczekuje na poprzednim zrzucie i green 16 funtów, co ważne, widzimy że pozostało około minuty do rozpoczęcia meczu, NIE ŁAPIEMY TEGO NIŻSZEGO KURSU, bo to największy błąd, wycofuję 1200, i z pocałowaniem ręki opuszczam rynek, w 6 minut zarabiam dniówkę kasjerki w Tesco)

Dodatkowo, co mnie zaskoczyło bo w 7 dni:

Zielonego weekendu,

pozdrawiam

Esc

Odnośnik do posta

Lepiej powiedz, czy takie rozpisanie coś wam pomaga?

Gratuluje wyników. Jak dla mnie mistrzostwo

Lepiej powiedz, jak tych perełek szukać, dlaczego akurat ta jest słodka a nie inna.To sprawia najwięcej problemów.Wybór rynku i analiza jego.

Odnośnik do posta

Yavor, u/o to najprostsza droga do kasy. Teraz siedziałem na piłce ręczne, przyniosła mi ona łącznie z turnieju 850 funtów. Zrzut poniżej to przede wszystkim handball, ale teraz mam rynki które muszą się rozliczyć z handlu u/o pre. czyli łącznie będzie coś koło 160f.

Pamiętaj, zacznij od u/o, nie ma nic prostszego.

Odnośnik do posta

Tenis to oczywiście lay, tutaj przed meczem.

W tym wypadku mogłem wyciągnąć z 400-700f. No ale strach przed wejściami był silniejszy. A jakoś za 10 funtów nie chciało mi się wchodzić.. satysfakcja z rynku i tak jest, w końcu jest zielony.

Do tego rano z koreańskiego kosza 18 funtów. Nie chce mi się robić zrzutu ze strony, sorry.

Wszystkie rynku na layu.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Cześć, przerwa z powodu sesji, próbowałem handlować i jednocześnie robić coś innego(i źle na tym wyszedłem -3K funtów na kochanym tenisie), obecnie został mi 1 egzamin. Jak w poniedziałek zdam, to wrócę, troszke w innej formie, chciałbym żeby blog był bardziej przejrzysty, w najbliższych 2-3 tygodniach nagram filmy z tradingu pre. Jeśli Kuchar podrzuci mi program który teraz(jak się zarzeka) ściąga:) I tym będziemy się zajmować. Jak ktoś pisał do mnie na PW oczywiście odpisywałem, w temat nie zaglądałem. Zielonych, i do zobaczenia niebawem.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.