Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Cześć, przerwa z powodu sesji, próbowałem handlować i jednocześnie robić coś innego(i źle na tym wyszedłem -3K funtów na kochanym tenisie), obecnie został mi 1 egzamin. Jak w poniedziałek zdam, to wrócę, troszke w innej formie, chciałbym żeby blog był bardziej przejrzysty, w najbliższych 2-3 tygodniach nagram filmy z tradingu pre. Jeśli Kuchar podrzuci mi program który teraz(jak się zarzeka) ściąga:) I tym będziemy się zajmować. Jak ktoś pisał do mnie na PW oczywiście odpisywałem, w temat nie zaglądałem. Zielonych, i do zobaczenia niebawem.

Go Forest !!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

Programu jeszcze nie dostałem, a to są pierwsze przymiarki, i pierwszy rynek dzisiaj.

10 minut do rozpoczęcia meczu, zostawiam w spokoju, i dziękuję za dniówkę pani z Tesco.

Odnośnik do posta

pierwszy rynek 18 marca.

Wręcz świetny do handlu, piękne swingi góra dół, aż żal że stałem z tickoffsetami. Czasami wątpiłem czy dobrze robię, takie ściany się pokazywały. Niestety niektórych sytuacji nie wykorzystałem. Rynek przy którym powinienem mieć koło +60. i tak dobry początek.

stan na 5 min przed rozpoczęciem.

Odnośnik do posta

lotros, nie kazdy gra in play i nie kazdy robi dziennie po kilka patoli :P jak potrafisz, to napisz jak, a nie ironizujesz. no, ale nie ma co escabarowi scmietnika robic.

Odnośnik do posta

Esco

lotros, nie kazdy gra in play i nie kazdy robi dziennie po kilka patoli :P jak potrafisz, to napisz jak, a nie ironizujesz. no, ale nie ma co escabarowi scmietnika robic.

Escabar gra ip i bardzo dobrze mu to idzie tylko ciągle podkreśla że zarabia tyle co pani w tesco więc chyba ma takie marzenia

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Eh tam, uczepili się Tesco, a to tylko porównanie.... Jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Ale po co zajmować się tradingiem jak można szukać igieł w całym. Tylko pogratulować, jak każde zdanie rozbierasz na czynniki pierwsze i wyłapujesz to co najdziwniejsze i bez znaczenia.

Dobra wiadomość jest taka, że nie wyrzucili mnie z dziennych, i nadal mogę ciągnąć 2 kierunki stu.

Zła to taka, że w 2 miesiące muszę napisać pracę mgr na ponad 100 stron..

A w międzyczasie, na niespełna godzinę do meczu:

mielonka.

Do tego wpadła dniówka ~80f.

Odnośnik do posta

dzięki cycek też tak myśle:) !

A tutaj żeby post był chociaż trochę produktywny pokazuję etapy handlu na 1 tick.

Wszystko rozegrane w ciągu godziny i zakończone na 11 minut przed rozpoczęciem.

Wejście.

Etapy skupowania.

całość przyjęta odsprzedawanie.

Zakończenie.

Odnośnik do posta

7 kwiecień

dość dobry dzień, zważywszy na to że musiałem być 2 razy w kościele, do tego mnóstwo pracy w domu.

Rynki to przede wszystkim, 2 półfinały w Charlton (tenis). Jeden mecz siatki pre Trentino. I rynek w kosza Fenerbathe lay za 100f niski kurs, wszedł by ale nie pilnowałem do końca bo musiałem na cmentarz lecieć. (Fener przegrało mecz). Tak czy siak plus, a to się liczy najbardziej.

Odnośnik do posta

Esca, elegancko !

Widzę że sporo tych dyscyplin sportowych grasz (i nie tylko rynki over/under) i to z regularnymi zyskami.

Gratulacje, i niech ta zieleń nabiera jeszcze większego nasycenia.

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

10 kwiecień

6 rynków z czego 1 na minus. Miałem tam +25f, ale przyszło do głowy "coś" i mały red. Z czego generalnie każdy rynek na +10-20f już mnie satysfakcjonuje i staram się nic na nim nie zmieniać.

za 10 min, jak skończy się mecz Harrisona, podsumowanie z 11 kwietnia.

Edytowane przez Escabar
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.