Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sebbor - pre play - początki

Promowane odpowiedzi

Podsumuję dwa dni. Było bez rewelacji, ale tez mogę powiedzieć, że wyrabiam swoje.

16.08 Piatek

List 2m4f - Finger on the Pulse 4 3,5 +1,16e

Wolv 6f - Dare I Ask 17 15 +0,45e

17.09 Sobota tu byłem po imprezie i nie bardzo miałem ochotę na dłuższe siedzenie przed kompem 04%20Wink.png

Newb 5 f - Astrophysical Jet 17 15 +1,48e

Surebety przynoszą mi ostatnio dość regularne dochody co cieszy. Dziś też siedzę i szukam jakichś brylantów ;)

Jakby ktoś miał jakieś pytania, sugestie, to oczywiście zapraszam do pisania.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie poleg

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę

Dzisiaj duży zysk! Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego su

Posted Images

Kolejny raport z mojej walki 04%20Wink.png

Uttox 2m4f - Paddy the Hare 7 6,2

Fairy 7f - Dancing Sally 11 10

Cla 1200m - Cato Donata 1,8 1,67

Uttox 2m - Nono Le Sage 34 29

sumaryczny zysk: 3,97e

Do tego wejście w trading. argentyna. Back 2,96 Lay 2,90. Zeszło nawet niżej. Dzień udany 02%20Laugh.png

post-985-0-74988500-1316368245_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ham 5f - Ballarina 8,5 7,8 +1,76e

Ham 1m1f - Ella Woodcock 13 12 +0,63e

Nienajgorsza dniówka wyrobiona. Dziś poczułem jak doskwierały mi niedostatki techniczne surebetów na koniach. Przy pierwszym koniku lay był 7,4 7,2 a nawet 7 przez chwilę. Zanim jednak policzyłem stawki kurs uciekł, wykupili mi. Szkoda że nie mam narzędzia/nakładki typu GK do surebetów, co przyspieszyłoby/wyeliminowałoby te przeliczenia ale takiego pewnie długo nie będzie 04%20Wink.png

Odnośnik do posta

Dzięki panowie. Korzystałem już z jednego kalkulatorka, lecz przejrzę i wasze propozycje. Może są lepsze. Kalkulatory kalkulatorami, przyspieszają nieco sprawkę, ale i tak trzeba to tam jednak wklepywać i potem jeszcze na giełdzie buku, co zabiera cenne sekundy 04%20Wink.png Szkoda, że te kalkulatorki same zakładu nie postawią za odpowiednią stawkę 02%20Laugh.png02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Folk 1m7f - Divine Rule 21 19 +0,97e

Newt 2m3f - Classic Fly 26 20 +2,17e

Bev 1m7f207y - Bernix 34 28/29 +1,82e

Kolejny dzień, kolejna fajna dniówka na wysokich kursach :-) w sumie prawie 5e.

Śledząc te surebety na koniach zaczynam też poznawać rynek koników. Kto wie, może kiedyś przyda się w tradingu 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Dniówki wbrew pozorom póki co mieszczą mi się sporo poniżej 100, dzięki temu, że udaje się łapać sporo różnice kursowe i nie potrzebny jest aż tak wielki wkład kapitału. Kontroluję sytuację i na razie jest OK.

Raz miałem całkowite wyczyszczenie BF, więc jestem na minus, ale przypuszczam, że w przyszłości będą potrzebne akcje o których wspominasz. Wtedy będę chyba próbował surebety na niskich kursach (teraz ich unikam), żeby wyprowadzać kasę z BF.

PC będę unikał jak ognia...

post-985-0-59344300-1316555199_thumb.jpg

Edytowane przez sebbor
Odnośnik do posta

Dzisiaj piękny dzień dla mnie. Mimo iż usiadłem do koni tylko na kilka minut znalazło się coś okazyjnego. Zaraz po mojej akcji Agarkar spadł u zbuka do 2,10. Zdążyłem na piękny zysk z surebeta 02%20Laugh.png

Durban 1600m - Agarkar 3,5 2,48/2,5 +16,28e

DownP 2m2f - Bridgets Pets 4,5 4,1 +1,72e

Za radą Cyca będę więcej uwagi poświęcał wyprowadzaniu kasy z BF, aby bezpiecznie działać omijając PC. Tzn nie omijam już niskich kursów, aby przegrać trochę na BF. Trochę! Coś musi tam zostać by móc spokojnie grać bez konieczności wpłacania całości na BF i płacenia koszmarnych kosztów przewalutowania...

Odnośnik do posta

Wczoraj stosunkowo biednie, ale była właśnie jakiś dzień posuchy, że nic nie mogłem znaleźć. Ale tak to tez jest jak się wstaje o 16... :-)

Fairy 2m4f - Lapse Of Reason 26 24 +0,59e

Plus jest taki, że wyprowadziłem sporo kasy z BF (koń wygrał), także jestem i tak zadowolony mimo mniejszego zysku.

Ostatnio pojawiło mi się sporo pieniędzy na bet365 z wygranych. To uznany bukmacher i nie zakładam problemów, ale warto się upewnić. Mam zatem pytanie do tych, którzy mieli tam do czynienia z większymi sumami. Czy bet 365 zakłada jakieś limity i blokady? Przy jakim rzędzie zysków może się to pojawić. Proszę o odpowiedzi kogoś kto się zetknął ze zjawiskiem.

Odnośnik do posta

nie wiem jakie dla Ciebie to większe kwoty ale przy każdym kuponie masz "postaw max" klikasz na to i wystawia Ci max kwotę za jaką możesz zagrać :)

Odnośnik do posta

Ja tam gram długi okres, często surebety, może nie za jakieś kosmiczne sumy, ale tak jak napisał poprzednik, przy każdym zakładzie można sprawdzić za ile można max postawić, co jest fajną sprawą. Co do trzymania tam kasy, nie ma się czego obawiać, nie ma żadnych problemów ;)

Odnośnik do posta

nie wiem jakie dla Ciebie to większe kwoty ale przy każdym kuponie masz "postaw max" klikasz na to i wystawia Ci max kwotę za jaką możesz zagrać :)

Tak, tak to wiem i nawet dzisiaj sprawdzałem ile mogę ;-). Chodzi mi sytuację kiedy większa suma (np 3 tys. zł )pojawi się po stronie moich wygranych, bo wiadomo buk się wtedy nie cieszy i może wprowadzać jakieś ograniczenia. chciałbym wiedzieć do jakich kwot można czuć się bezpiecznie...

Ja tam gram długi okres, często surebety, może nie za jakieś kosmiczne sumy, ale tak jak napisał poprzednik, przy każdym zakładzie można sprawdzić za ile można max postawić, co jest fajną sprawą. Co do trzymania tam kasy, nie ma się czego obawiać, nie ma żadnych problemów ;)

To trochę mnie uspokoiłeś. Ja też na razie nie zarządzam jakimś mocarnym kapitałem, ale nie chcę sytuacji, że wygram u nich na zakładzie 2,500 i zaczną mi robić limity, ale to chyba się zaczyna od sporo większych kwot...

Dziś dwa konie surebetowe:

Newm 7f - Aubrietta 26 23 +0,42e

Wolv 6f - Ivestar 13 11 +1,43e

W wolnej chwili wypatrzyłem też szansę w tradingu. Niestety kasa była zamrożona w koniu i miałem do dyspozycji tylko 35e więc zysk nieduży, ale cieszy dobrze trafiony trend.

Dundalk - St. Patrick 1,95 1,93

post-985-0-05169000-1316799914_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Miał być luźny weekend a wyszło tak, że ledwo miałem czas żeby luknąć w surebety końskie... o tradingu jakimkolwiek nawet nie mówiąc... Nie chcemi sie nawet pisać wiele więc wklejam staty z mojego pliku excela...

sobota

post-985-0-96297400-1316968494_thumb.jpg

niedziela

post-985-0-06595500-1316968646_thumb.jpg

Znowu mi konik wygrał, przez co na BF już mam duuży minus. Dodatkowo reduction factor, rzeczywisty kurs wyszedł z 15 na 14,51, mniejsze zobowiązanie i zysk aż 7e na koniu. Fajnie, bo muszę wpłacić znowu na BF i będzie na pokrycie kosztów walutowych.

Z resztki, która mi została na BF chciałem zagrać polecany Betis,ale wzrosło na 2,94 i zaczynam się obawiać czy zachowa sie wg przewidywań...

Odnośnik do posta

W pon padł Oddsmonkey, więc nie było okazji do zarobku :/ Poszło tylko:

FfosL 6f - Jeeran 12 11 +0,38e

Dzisiaj też bez rewelacji:

post-985-0-38089000-1317156404_thumb.jpg

Ogólnie zaczął mi się rok akademicki. Nowy plan, który trzeba jakoś dostosować do realiów. Nie jest ciekawie, sporo zajęć po południu co wyklucza mnie wtedy z grania moich ulubionych konnych surebetów 44%20sssss.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.