Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sebbor - pre play - początki

Promowane odpowiedzi

Może wtrącę i ja swoje dwa grosze, bo trochę sury grałem i spokojnie da się to robić również z polskiego IP. Są bukmachery, którzy akceptują spore kwoty, mają spore limity i przy tym dobre kursy, np pinnacle, 12bet, 188bet, 365bet, sportingbet (tutaj akurat kursów nie ma rewelacyjnych, ale często zasypiają z obniżaniem) i jeszcze kilku innych. także na pewno tym sposobem da się zarobić, co pokazują choćby sebbor i matias, choć ja akurat troszkę inaczej podchodzę do tematu od strony technicznej ;) Ogólnie należy rozgraniczyć też trading i surebety. Na tym i na tym da się zarobić i teraz kwestia kto co woli, jedni grają sury, drudzy tradują pre-play, albo in-play, unikają ostatniej godziny, inni tylko wtedy. Ważne jest to aby robić to w czym czujemy się dobrze i z czego mamy korzyści, pzdr!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie poleg

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę

Dzisiaj duży zysk! Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego su

Posted Images

Mądre słowa tutaj padły z waszych ust. Fakt jest taki że można zarobić na siurkach, ale też nie jest to do końca sielanka. Aktualnie gram tylko w bet365. W oddsmonkey więcej jest okazji na stanjamesie czy paddypower, ale ,no właśnie, polaków tam nie lubią i nie wiem czy da radę tam siurki grać. Może być ciężko jak limity są na dzień dobry...

Dla mnie surebety miały być tylko rozrusznikiem pod budowę kapitału na trading, ale skoro można tam skubnąć więcej to ciągnę to dalej ;-)

Tutorial o siurkach mam już na ukończeniu. Dam go jeszcze do recenzji i edycji Matiasowi i w weekend się ukaże.

Odnośnik do posta

wlasnie wlasnie - paddy, stan i ladbr to kopalnia surkow. Tylko zbanowali lub zlimitowali PL - widac za bardzo ich kosili. Jakie rozwiazanie? Zapraszam do mnie - wygospodaruje jeden pokoj jako trading room - upchamy tam z 5 traderow - kazdy po 300/miesiac za lozko - nie bede juz musial tradowac :D

Odnośnik do posta

Po spokojnym początku listopada dziś w końcu grałem. Wykupiłem Oddsmonkey PREMIUM. Wygląda to nieźle, ale jak na ironię coś się dzisiaj skopało i nie pokazywał koni z bet365. Podobno chwilowy problem... 8₤ już prawie się jednak zwróciło, bo znalazłem kilka ładnych koników ;-)

post-985-0-22841200-1320352474_thumb.jpg

Tak jak pisałem kończę mój tutorialik o surebetach, który ukaże się w weekend.

Odnośnik do posta

No no no ;) ładnie. Ja też zauważyłem że od rana nic a nic z bet365 nie pokazywało, zmieniło się coś w tej kwestii ? :)

Jeżeli moja pomoc Ci będzie potrzebna to chętnie zajrzę co tam nabazgrałeś ; p

ps. ładna dniówka. Ja na razie mam posuche, ale teraz 3 dni wolnego i to jeszcze w żniwa !!!

Odnośnik do posta

Witam wszystkich,

sorki, że nie w temacie ale nie chciałem zakładać osobnego wątku. Chciałem zapytać, czy jeśli założę konto na Bet365 w euro to maksymalny bonus jaki będę mógł otrzymać to będzie 200 E czy tak jak piszą 200 PLN czyli w przeliczeni na euro ok. 50. Proszę o odpowiedź.

Odnośnik do posta

pytalem juz matiasa,ale zapytam i o twoje odczucia odnośnie używania Oddsmonkey PREMIUM.

wasze wyniki zachęcają do zainteresowania się ta forma zarobkowania ;)

powodzenia

Odnośnik do posta

pytalem juz matiasa,ale zapytam i o twoje odczucia odnośnie używania Oddsmonkey PREMIUM.

wasze wyniki zachęcają do zainteresowania się ta forma zarobkowania ;)

powodzenia

Małpka premium jest zdecydowanie lepsza niż w wersji free. Co prawda nie jest to natychmiastowe odświeżanie i opóźnienie wynosi często kilka minut, jednak pozwala na lepsze wyszukiwanie siurków. Warto mieć o ile ktoś posiada trochę więcej kapitału, żeby się zwróciło, bo mając w sumie 100 euro to nie koniecznie...

Dla mnie weekend typowo słaby. W sobotę cały dzień mnie nie było, szkoda koników... W niedzielę coś podziubałem, ale ogólnie mało siedziałem na surkach. Nowość to próba gry CS w przerwie. Dwa rynki na plus. Stawka symboliczna 10euro ale trend przewidziałem prawidłowo 02%20Laugh.png

post-985-0-19734500-1320692224_thumb.jpg

Tutek z surków został, słusznie, zjechany przez Matiasa (fakt, literatem nie jestem), więc muszę go przerobić i będzie obsuwa kilku dni...

Odnośnik do posta

Oj tam zjechany ;P Troszkę źle się go czytało i tyle, kilka zmian kosmetycznych i można wypuszczać w świat ;p

Spoko, nie mam pretensji przecież ;) Konstruktywna krytyka jest dobra 02%20Laugh.png

Dzisiaj zero czasu na siurki tylko wieczorem poker. Znów poszło nadspodziewanie dobrze. 2 miejsce i o mało co obroniłbym tytuł. Zwyciązcą Fly Sky który kilka razy zaskoczył mnie swoimi zagraniami i nie dawał się wyblefować ;) Adrenalinka trochę była ;-)

91,20$ wygranej przekłada się na +58,45 ojro które powiększy mój kapitał :D

Odnośnik do posta

Mam taką zagadkę nawiązującą do Kota Schrödingera (kot jest żywy i martwy jednocześnie)

Czy możliwa jest taka sytuacja w Waszych (pseudo)surebetach na koniach -

1. oba zakłady back i lay są w 100 % przegrane

2. oba zakłady back i lay są w 100 % wygrane

Innymi słowy czy koń może wygrać i przegrać jednocześnie?

Edytowane przez rOck
Odnośnik do posta

Mam taką zagadkę nawiązującą do Kota Schrödingera (kot jest żywy i martwy jednocześnie)

rock zmień dealera :)

Odnośnik do posta

NIE

Dzisiaj i wczoraj miałem podobną sytuację. Usiadłem do siurków na jakieś 60-90 minut. Wczoraj cienko, tylko jeden znaleziony rynek i wydarte +1,57e. Nie było więcej co grac 09%20Surprised.png

Dzisiaj podobna ilość czasu. Efekt poniżej. Do tego dwa kursy uciekły mi w ostatniej chwili. W tym 3,75/3,15 które zabrał mi Matias 04%20Wink.png Tutaj zabrakło mi 10 sekund żeby go wyprzedzić 44%20sssss.png a wygrałbym tonę euro 04%20Wink.png

Wniosek: z siurkami różnie bywa... 04%20Wink.png

,post-985-0-08670500-1320872127_thumb.jpg

Do tego dwa tiki ugrane w przerwie na Cheltenhamie na 1-1 z symboliczne 10 ojro.

Odnośnik do posta

No no, udało mi się przez przypadek zebrać tą górę złota ;) Czasami trafiają się takie perełki i aż dziw, że ktoś jest tak głupi że wystawia takie kursy :D

Odnośnik do posta

czy koń może wygrać i przegrać jednocześnie?

Dobra widzę że zagadka za trudna więc podpowiem że może zajść zdarzenie

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.