Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sebbor - pre play - początki

Promowane odpowiedzi

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów 04%20Wink.png W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę. Chyba brak GT odrzucił niektórych na koniach, bo szału nie było i jakoś tak leniwie na rynkach momentami... Mimo to coś tam wpadło.

Piątek: +8,08€ Sobota: +17,25€ Niedziela: +2,81€

Cieszę się bo już dziś osiągnąłem minimalne minimum jakie założyłem na ten miesiąc, a jeszcze 10 dni... 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie poleg

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę

Dzisiaj duży zysk! Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego su

Posted Images

STAŁO SIĘ! SEBBORa dopadły LIMITY ...

Niestety. Dzisiejsze wejście na bet365 przywitało mnie niemiłą wiadomością. Limity na konie uniemożliwiające dalszą grę surebetów. Szkoda, bo już robiłem na tym ładne siano, ale trudno, mogłem się tego spodziewać prędzej czy później... Mimo, że na bet365 byłem teraz na minus jakieś 700e to nie spodobało się im się kupowanie zakładów zaraz przed spadkiem kursu.

post-985-0-45359400-1321952399_thumb.jpg

W sumie na surebetach na koniach zarobiłem na czysto ~480euro czyli warto było. Jest to jednak biznes tymczasowy. Teraz czas zająć się tradingiem. Na razie za nieduże stawki. Muszę sie nauczyć jak grać i co mi najlepiej odpowiada. Budżet po siurkach na BF drastycznie zmniejszam, by nie szaleć od razu.

Sporo się nauczyłem o rynkach koni, wiedza może się przydać. Czas dokończyć i opublikować mój tutorial, może przyda się innym, bo surebety na koniach to bardzo dobry sposób budowy kapitału np pod trading.

Odnośnik do posta

A nie lepiej wpłacić kase do innego buka: Will , VC, Ladbrokes wybór jest spory, zanim ci nałożą limity trochę jeszcze idzie dozbierać euro... chyba że tam słabo z surkami.

Odnośnik do posta

Jeśli chodzi o wszystkie typowo brytyjskie buki typu StanJames PaddyPower czy Ladbrokes to poczytałem w necie i raczej Polakom nie dane tam pograć. Limity błyskawiczne, a nawet czasami są problemy żeby w ogóle tam cokolwiek postawić... także chyba nie warte zachodu.

W William Hillu jak obracałem bonus to limity miałem nawet na piłkę nożną rzędu np. 3 funtów...

Odnośnik do posta

Ostatnio ucichłem ale UKOŃCZYŁEM TUTORIAL 02%20Laugh.png

Zakończyłem etap siurków i ukończyłem wreszcie mojego tutka. dostępny pod tym adresem.

Mam nadzieję że się przyda niektórym.

Teraz czas na przegrupowanie sił i start z tradingiem. Tak naprawdę muszę się tego dopiero uczyć bo grając siurki pochłonąłem się nimi kompletnie. Wypłacam kasę, zostawiam na start 250ojro i zaczynam grę. Tak naprawdę nie wiem w którą stronę pójdę więc zaczynam od małych stawek i prób na różnych frontach: MO, CS, w przerwie, może też konie ;-) Przede wszystkim nauka 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Witam, trochę się nie udzielałem, ale to nie znaczy, że nie śledzę forum i nie wiem co się dzieje:p Seba przekonał mnie do koni i od niedawna również bawię się w "siurkanie". Zaczynałem powoli...udało mi się złapać bonusy: 25e od bet365 i prawie 100e od betfair mobile. Dużo nie gram, a dniówki wahają się na poziomie 5-10e.

Dziś jednak wydarzyło się coś ciekawego dlatego piszę, żeby wszyscy mogli skorzystać.

Obstawiałem sobie pewien bieg (bez szczegółów bo jeszcze jakiś buk śledzi to forum) Złapałem kurs 7,5 po czym odsprzedałem na betfair po 7,2! kalkulator mi pokazuje 2e do przodu....no ok...zakłady poszły...jednak coś mi nie pasowało...okazało się, że kalkulator miałem ustawiony na 0% prowizji ponieważ wcześniej liczyłem stawkę do wejścia w ten sam rynek na innego konia (sebbor pisał o tym w tym temacie i korzyściach z tego płynących)

2e w plecy...mówię trudno...pominę próby odzyskania tych 2euro inplay bo się one nie powiodły...

Koń którego layowałem wygrał:/

Tradycyjnie po gonitwie wszedłem na konto u buka i okazało się, że zamiast po kursie 7,5, rozliczyli mi zakład po 13. WTF?

Sprawdzam, nowa wiadomość na koncie:

Witaj

Gratulujemy i dziękujemy za wybranie ***********po 7.50. Dzięki naszej ofercie Najlepsze kursy gwarantowane, otrzymałeś wypłatę w wysokości 13.00 dla Twojego zakładu w wysokości *****.

Nie zapomnij, że oferta Najlepsze kursy gwarantowane jest dostępna dla wszystkich wyścigów konnych i psów, codziennie! Kiedy będziesz stawiał zakład, wybierz kurs na selekcję i jeżeli kurs startowy, będzie wyższy, otrzymasz wypłatę po wyższym kursie! '

Podsumowując...bet365 jest zajebiste. Miałem dość dużego farta, bo kurs na konia, który wygrał, w przeciągu kilku minut na betfair poleciał z 8,2 do 17. Życzę innym męczącym surebety podobnego zdarzenia! Każdy ma szanse, w moim przypadku na 20 rynków, 5 wygrywa layowany koń!

Odnośnik do posta

jak napisał kryniu dodatkowe profity dla siurbetowców 02%20Laugh.png Szkoda że sie nie pochwalił ile wygrał bo zysk był goodny 07%20Cool.png

Czas podsumować listopad.

do 21 listopada tylko surebety na koniach. Zysk 150 ojro.

Potem dałem sobie trochę odpoczynku i kilka razy dziubałem na koniach pre za minimalną stawkę 2. Wynik to trochę centów na plus, ale głównie chciałem zobaczyć jak to wygląda.

Opublikowałem na forum mój tutorial do gry surebetów na koniach w dziale artykuły, żeby inni też mogli korzystać z tego zarobku.

post-985-0-10672600-1322733027_thumb.jpg

Koniec siurbetów, teraz od grudnia chcę uczyć się tradingu. Zaczynam mały kapitałem, 100 euro.

Kasę zarobioną na siurkach chyba zainwestuję w jakiegoś lapka. Do tej pory korzystałem z kompa razem z bratem, ale on zaczyna pogrywać coraz więcej w pokera, a do giełdy jednak wypada mieć full dostęp w każdym momencie. Mam nadzieję, że znajdę coś odpowiedniego w zakresie 2k zł...

Odnośnik do posta

Taj jak pisałem na razie próbuję wszystkiego ;)Start 100 ojro.

Wczoraj sporo siedziałem na koniach. Wejście ok. 15 min przed gonitwą i próby złapania swingów lub chociaż ticka. Wyszło różnie. zysk 0,08 ale też stawka tylko 2. Jednak po siurkach został jakiś ciąg do koni. Póki co badam teren... Poniżej dwa screeny z tego co mnie spotkało.Niby ładnie wyglądające wykresy na spadek a tu wybicie ;-)

post-985-0-30587000-1322816857_thumb.jpg

wieczorem usiadłem w przerwie do LE. Próbowałem na 1-0 Salzburga (tu wyjście na 0) i 0-1 Besiktasu gdzie w przerwie pięknie można było łapać po 2-3 ticki bo była luka. I właśnie tam ugrałem 2,12 ojro 02%20Laugh.png

post-985-0-44365400-1322816996_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczoraj mój drugi dzień na rynkach tradingu.

Rano greenowałem siatkówkę Polski z Włochami. W czwartek wieczorem ustawiłem się po 2,38 by rano przed samym gwizdkiem oddać po 2,30. Zysk 0,99 ojro. Dzisiaj zrobiłem to samo. Wczoraj wieczorem Polska u boków ~3,30 , w BF było przetradowane tylko 200 i kurs na back najpierw 3,25 potem 3,45. Za tym luka aż do 4. Ustawiłem 20e na 3,90 i zostawiłem na noc. Przyjęło co oddałem dziś o 7 rano po 3,50 i +2,18. Mogłem zostawić więcej siana... :/

Wczoraj też trochę koni z dobrym skutkiem. 6/7 stawka ciagle symboliczna ;-)post-985-0-80396900-1322909026_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Do dzisiejszej dwójki zarobionej na siatce dorzucam jeszcze groszaki zrobione w sesji na koniach. Cieszy że wszystkie rynki są nieujemne :D Gdybym działał na stawce 20 a nie 2 to już by było kilka euro ;-) Ale póki co nauka gry...

post-985-0-21700000-1322926739_thumb.jpg

Taki wykresik jak ten powyżej bardzo przyjemny i pociągnąłem 6,6->5,9 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Wczoraj mało giełdy jakieś dwa rynki koni...

Dzisiaj kilka więcej i znowu na plus :D Bilans póki co mam dobry, może to znak że ogarniam powoli...

post-985-0-68790400-1323117917_thumb.jpg

Do tego handel na Milanie 12->11,5 i kolejne 0,87 do portfela...

Turniej pokera skończyłem na pechowym 6. miejscu... Trudno. Asy nie dały rady na trójkę waletów. Blindy rosły i trzeba było pograć mocniej w końcu ;-)

Odnośnik do posta

Cały czas próbuję działać. Dzisiaj widząc niski i spadający under w Championship ustawiłem się na 0-0. Nie wzięło po 10,5 ,ale ugrałem coś na 10->9,8 i ojro wpadło.

Usiadłem też na chwilę do koni. Idzie mi tam coraz lepiej, choć nie powiem, żebym czuł się już pewnie. Wciąz to jednak próby za małą stawkę 2 euro, choć obiecujące. Podsumowanie mojego tygodnia na koniach:

rynki na plus : 32

rynki na zero : 6

rynki na minus : 7

Wygląda to na razie nieźle. W większości polowałem na spadki, w nich lepiej się czuję. Te plusy to czasami tylko kilka centów, ale zawsze coś, średnio wychodzi mi na razie 4,5% stawki na rynek. Zobaczymy jak będzie się to rozwijać...

Odnośnik do posta

Dzisiaj znów konie.

post-985-0-19451400-1323366196_thumb.jpg

Tylko jeden rynek na minus, są też zera, mimo że dzień na plus 0,83 to nie grało mi się dobrze. Jakoś nie mogłem trafić wyraźnych trendów a i płynność w niektórych przypadkach żałosna. W dwóch koszykach w kolejce na backa stoi po +1k siana, ale pobieranie z koszyka niżej prawie zerowe przez kilka minut...

Odnośnik do posta

Dziś ustawiłem się na under Paderborn w Bundesliga zwei. U buków dużo niżej i trend spadkowy. Po chwili w koszykach pojawiła się gruba kasa, która pchała się coraz niżej, odpuściłem i szybko wszedłem w CS 0-0. Kupiłem po 13 zostawiając laye na 12,5. Przy ponownym wejściu moje zakłady już skupione i green 1,60 02%20Laugh.png

post-985-0-46699500-1323439782_thumb.jpg

post-985-0-81269700-1323439789_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Coś łapałem na koniach. Tylko jeden rynek na minus i w dodatku miałem go już na +0.17. Trendy była jednak spadkowy i chciuałem wejść ponownie. I wtedy nagły odwrót... Skąd to się bierze?post-985-0-15737900-1323531692_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Nie sądziłem, że aż tydzień nie pisałem... Niestety z tego powodu, że w moim tradingu nie działo się zbyt wiele. Plan na studiach prawie zupełnie wyłącza mnie z wieczornej piłki przez 3 dni w tygodniu, także tylko trochę próbowałem na koniach.

A tam ciągle mała stawka dla nauki. Choć już widzę postępy, to ciągle zdarza mi się zagrać źle, zbyt impulsywnie lub zbyt zachowawczo. Jeszcze nie zawsze czuję rynek. Największą zmorą są jednak nagłe odbicia kursu, gdzie na jednym redzie tracę to co wygram na kilku innych rynkach :/ Mimo wszystko jestem zawsze na lekki plus i kilka euro wpadło przez ostatnie kilka dni... Uczę się dalej za groszaki ;-)

post-985-0-65942600-1324115473_thumb.jpg

Te 25 euro za piłkę to wpływ z freebeta którego robię na 188bet. Przetransferowałem już 25euro na BF, dostałem zwrot. Teraz tylko jeszcze trzeba przegrać kolejne 25 u buka ;-)

Zrobiłem też freebeta w Tobet. Tam zagrałem beta na Lazio i Tottenham po 2,17 za 100. W razie przegranej miałbym zwrot, a że weszło to mam +117PLN 02%20Laugh.png

Dzisiaj stoję już na kilku rynkach ze swoimi zakładami i zobaczymy co z tego będzie...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.