Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sebbor - pre play - początki

Promowane odpowiedzi

Dzisiaj piękny dzień za sprawą Matiasa, który dał mi cynk o koniu 3,50/3. Kurs leciał, skupiłem tez po 2,80. Włożyłem całą kasę z bet365 i zarobek godny. Dzięki Matias! Współpraca daje efekty.

Poza tym liznąłem tradingu. Próby na Rubinie 5,1->5 (spadek był dużo później) i Lazio 2,24->2,28 (niestety odbiło i dobrze, że uciąłem szybko) a do tego duży spadek na koszu Maccabi 1,98->1,91 (było jakoś 1,88 później), ale płynność tam mizerna i wszedłem tylko za 30e a szkoda...

Dzień na +25,02e

post-985-0-78986300-1319145608_thumb.jpg

Ostatnio co prawda natłok zajęć nie pozwala mi handlować codziennie, ale jeśli już to efekt jest bardzo przyzwoity 02%20Laugh.png02%20Laugh.png

Dziś w końcu przerobiłem bet365 na euro, zasilam netellera i jadę wszystko na euro bez przewalutowań. Ole! Jak najlepiej wpłacać na Netellera? Którą metoda?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie poleg

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę

Dzisiaj duży zysk! Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego su

Posted Images

W piątek zmieniałem konto w bet365 na euro. Trwało to chwilę, ale wpłata na Neteller i potem do buka już więcej, więc nie siurkowałem. Wszedłem za to trochę w trading i coś tam dziubnąłem ;-)post-985-0-43266500-1319362619_thumb.jpg

W sobotę jak to zwykle ostatnio nie było mnie przez większość dnia. Tym razem malowałem u dziadków pergolę07%20Cool.png Coś tam jednak udało się zagrać i te kilka eurasów wpadło.

post-985-0-36480700-1319362830_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj tylko dwa rynki, ale zarobek godny. Mógłbym pograć więcej, bo miałem czas, ale stawiąjąc na konia zamroziłem większość środków. Dzień mimo to udany +8,55e

post-985-0-45700200-1319389666_thumb.jpg

Cel minimum na październik, czyli 100euro zysku osiągnięty, a mamy jeszcze ponad tydzień 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

u ktorych zbukow grasz te siury?

Aktualnie tylko bet365.

Oczywiście rozszerzenie działalności o Paddypower czy Stanjames'a dałoby większe możliwości surebetowania, ale do tego musiałbym mieć większy kapitał.

Odnośnik do posta

Krótkie podsumowanie dwóch dni. Poniedziałek i wtorek to niestety dni, kiedy nie mam wiele czasu i wracam z zajęć późno 44%20sssss.png

PON:

post-985-0-97587600-1319574044_thumb.jpg

WT: Tutaj wziąłem na szybko coś od Cyca i coś tam skrobnąłem

post-985-0-75816400-1319573987_thumb.jpg

Czy znacie jakiegoś buka/pokera gdzie można wpłacić jedna metodą (np przez moneybookers) i bez żadnego obrotu wypłacić inna metodą (na Neteller)? Czy to gdzieś możliwe?

Edytowane przez sebbor
Odnośnik do posta

Raczej jest to nie możliwe, ale np w bet-at-home ja robiłem tak, że wpłacałem sumkę przez moneybookers, grałem na jakiś Real lub Barce w 80 min przy prowadzeniu 2:0-3:0 i wypłata na konto bankowe. Musiałbyś najpierw coś wpłacić z Neteller'a by wypłacić na niego jak coś. Najlepiej popytaj na czacie.

Odnośnik do posta

Dzisiaj duży zysk! 02%20Laugh.png

Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego surebeta na jakieś 3 ojro. Sprawdzałem konto po wyścigu i okazało się że byli jacyś non-runners. Mój koń wygrał na bet365. Okazało się, że redukcja kursu u buka była mniejsza niż w BF, przez co moja wygrana sporo przewyższyła zobowiązanie z giełdy. Fajnie, szkoda tylko, że to takie śliskie i nie do końca wiem jak będzie. Chyba, że to jakaś ogólna zasada, że w BF ReductionFactor jest większe niż w bet365. Sprawa do obserwacji...

post-985-0-41278800-1319654077_thumb.jpg

Do południa próbowałem coś chwycić na U/O w Anglii. Niestety mało się wtedy jeszcze działo i wyszedłem z dwóch rynków na 0.

Odnośnik do posta

Dzisiaj spędziłem na koniach mało czasu, a udało się nieźle zarobić.

Powód jest podobny jak wczoraj. Zagrałem siurka na Fascinating w Kempton. 3,25/3, fajnie. Wygrał, kursy przed wyścigiem nawet ~1,80. Dwa konie wycofane o małym udziale w rynku, bet365 nie spuścił za nie kursu. Betfair natomiast tak! I kilka euro dodatkowych jest. Widać że BF jest bardziej czuły na non-runnersów, a bet365 spuszcza rzadziej, ale z opóźnieniem względem BF. Takie moje pierwsze obserwacje...

post-985-0-49583600-1319745542_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj znowu tylko dwa rynki, a zysk spory. I tak mam w głowie to, jak uciekł mi dzisiaj siurek o kursach 9->7. Już miałem stawiać zakład, ale buk spuścił kurs do 6,50. Za długo się zbierałem, a tu przecież trzeba działać błyskawicznie...

Teraz widzę, jak początkowo mały kapitał ograniczał moje działania. Musiałem grać za niskie stawki, bo budżet w BF nie pozwalał na większe zobowiązania i tak ciułałem centy. Teraz, a miarę jak kapitał się powiększa mogę grać bardziej swobodnie i rynki z zyskiem kilku euro, o których dwa miesiące temu mogłem tylko pomarzyć są faktem!

post-985-0-83035200-1319826023_thumb.jpg

Dzisiaj wrzuciłem też oprócz mojej tabelki zrzuty z buka i Bf, żeby ktoś nie myślał ze sobie wymyślam piękne wygrane hehe ;-)

Odnośnik do posta

To widzę, że podobne stawki mamy. Nawet jeden konik się powtarza, z tymi które dziś dałem rade zagrać :) W każdym razie gratulacje wyników, za październik to już całkiem ładna sumka wyjdzie.

Odnośnik do posta

To widzę, że podobne stawki mamy. Nawet jeden konik się powtarza, z tymi które dziś dałem rade zagrać :) W każdym razie gratulacje wyników, za październik to już całkiem ładna sumka wyjdzie.

Wyjdzie nieźle, chociaż szkoda mi dni na początku miesiąca, kiedy nie grałem przez awarię kompa :/

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.